36

Бай хуй

преди 10 години

*** и злобните *** чалгари и селяци сте,аз пък харесвам предаването и ще очаквам завръщането му независимо по коя телевизия. Ще си *** от злоба и простотия плюейки злъч наоколо пфу.

35

гост

преди 10 години

най после разбраха в телевизията ,че това предаване е глупаво и не се гледа!

34

Анонимен

преди 10 години

Предаването е супер, само ако можеше да е с някой нормален водещ, само заради него не го гледам.

33

Анонимен

преди 10 години

Тия са срам за метъла, е.ати сдуханяците, *** клишета и пози от соца.Тоя ми е много противен,направиха един албум навремето и сега цял живот ни го натякват.За онова време вървеше ама днес е направо смешен и трагикомечен.Друго Си е КРИСКО.

32

Анонимен

преди 10 години

Свалям шапка пред недостижимата и ненадмината простащина на този велик гений!Дений, учителююю!)

31

ПЕНИС МИЗОВ

преди 10 години

БРАВОС!!!

30

Анонимен

преди 10 години

Заверата нещо се раздуха- Денисови, Магърдичови и други мръснокоси дървени философи, спря кранчето, да се преместят в Скат, хахахаха

29

Ivanoff

преди 10 години

Като гледам как се забиват минуси на всяка ялова реклама на друг ***-водещ, усещам колко са озверели Хората и как търсят някой "виновен" да го "изядат"!

28

Анонимен

преди 10 години

В началото беше ок, но се изчерпа. А и онова предаване с Кеворкян, Денис малко ми падна в очите -немощен, не може да се аргументира, показа се слаб водещ, който просто си "лъже",за да е интересен

27

mene

преди 10 години

следващата серия гледайте по дянков тв

26

Моника

преди 10 години

Жалко. На мен предаването ми харесваше. Даваха поле за изява на доста метъл и рок групи, нещо което другите телевизии не правят.

25

Анонимен

преди 10 години

Това е добра новина. Лошата е че БНТ се напълни с олигофренски предавания присъщи на БТВ, Нова и ТВ7. И като гледам с пълна пара бълва още и още такива продукции. На всичко отгоре от реклами включително и на тези простотии, човек забравя какво е започнал да гледа, макар телевизията, да се финансира от държавата. Съвсем очевидно е тенденциозното опростачване на масите.

24

A.S.

преди 10 години

МНОГО ХАРЕСВАМ НАТАЛИЯ И КАКВИТО И ДА СА ПРИЯТЕЛИС ДЕНИС НЕ ГО ХАРЕСВАМ А НАТАЛИЯ ГЛЕДАМ С УДОВОЛСТВИЕ

23

Додо

преди 10 години

Една тъпотия по-малко

22

eve1

преди 10 години

Предаването,като замисъл е много добро но с този водещ беше много лошо изпълнение!

21

Анонимен

преди 10 години

тоя па кой го гледа

20

меломан

преди 10 години

Май на никого няма да липсва.....................

19

Ivanoff

преди 10 години

Сигурно са намерили някой още по-***, по-грозен и по-комплексиран ... да не превъзпитава и насочва правилно!

18

рокаджия

преди 10 години

И ти си един Метъл Пази боже.Кеворк нарече нешата с истинските им имена,но това остана незабелязано.Какво ли имаше на тая касетка от Годеч,лаив на мегабандата Ахат,дето човека бил задължен от БКП да заснеме и покаже по Всяка Неделя.Докога бе господа комунизма си отиде Вие не,все на хранилка до гроб.Тъи де Ние Метълите сме мъже,не женски полови органи,като вас.

17

гуца

преди 10 години

Денис Ризов, Ми/е/глена Ангелова, т.н. Камелия, Вихра-бившата на Иван и други реещи се в ефира на различни телевизии по силата на това, че някой е платил рушвет,не са забавни, не са социални трудно е да се оправдае присъствието им и са пример за промъкналото се в ефира пълно бездарие, пошлост и кухота на принципа "сеир да става-пари да се вземат". Ако сте толкова потентни направете нещо стойностно и с кауза, не си го размахвайте в ефир! Не бих поставил на същата плоскост предаването на Наталия.