139

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 139Документалните филми не подкрепят тезата ти. Е попълниха Грузинците руската армия а американски образци бойна техника и камиони. То не е много за смях,защото срещу батальона 'Возток' и нашата армия цялата ще си счупи краката да бяга на зад.

138

Анонимен

преди 10 години

Азаров беше един арогантен *** и демагог. Чел съм му интервю в Известия.

137

Анонимен

преди 10 години

До АнонименРусия нападна Грузия и това го знае всяко хлапе. Русия дислоцира на границата цяла армия, което се нарича casus belli. От ЮО предварително бяха евакуирали жените и децата, остана само мъжкото опълчение. Накрая и руските сини каски започнаха да стрелят срещу грузинците. Грешката на Саакашвили беше, че подцени руснаците и не обезопаси Рокския тунел.

136

Анонимен

преди 10 години

Браво на украинците. Постигат всичко дружно заедно. Ще се справят повече от родината на тиквите България. :)

135

Анонимен

преди 10 години

До pametОсвен това премиерът смята, че е целесъобразно да се разпита президентът Михаил Саакашвили, тъй като тази война все още е "забулен в мъгла". "Ние имаме голямо желание да регулираме отношенията с Русия, има много прости механизми за това", заявява Бидзина Иванишвили. В Кремъл петдневната война с Грузия се определя като "принуждаване към мир". След като Русия призна независимостта на отцепилите се области Южна Осетия и Абхазия, Тбилиси скъса дипломатическите отношения с Москва.

134

Анонимен

преди 10 години

До pametГрузия призна своята вина за войната с РусияГрузинският премиер Бидзина Иванишвили призна, че действията на грузинските власти по време на конфликта с Русия през август 2008 г. са били неадекватни, съобщиха медиите в двете страни. "Смятам, че нашата бивша власт начело с президента Саакашвили е постъпила неадекватно, след като започна военните действия, преди още Русия да беше пресякла границата", заяви Иванишвили. Според него войната е могла да бъде избегната с помощта на международни наблюдатели, да се евакуират жителите на пограничните села и да се въведат войскови поделения.

133

БАЧКАТОР

преди 10 години

До pametЯ питай някой случаен човек дали е съгласен да заебем "евроценностите" и да се съюзим с Русия срещу реални блага- евтини горива и храни и оръжия за армията, да видиш кой ще е жалък и смешен като чуе отговора. За българина "европейските ценности" не струват нищо. Празни думи.

132

pamet

преди 10 години

До БАЧКАТОРПо тази логика целият свят е много *** защото вкупом не се е затичал към евразийския съюз на Путин.Как ли обработват земята поляци германци французи и т.н с тази скъпа нафта и как се оправят с това скъпо олио.***, как не се сетиха да влязат в путинландия.Жалки и смешни сте Вижте помислете за по-интелигентни "опорни точки'

131

pamet

преди 10 години

До ненаучилия урока си по-долу.Войната в Ирак от 1991г се провежда ПОД ЕГОДАТА НА ООН. Не ползвай само "Википедия",чети и "Уикипедия"Дори там ги има тези неща.

130

БАЧКАТОР

преди 10 години

Айде колите майната им, ами като дойде време напролет да се разоре оная безкрайна украинска степ и да се засяват пролетните култури- царевица, слънчоглед, дини, а нафтата скъпа? Колко ще струва литър олио, колко ще струва храната за свинефермите за кравефермите? Колко ще струва литър мляко ,килограм месо в Украйна? А ? Евромайдан хляб не дава. Мускули държава не управляват. Трябва и акъл , а те нямат акъл колкото един бачкатор.

129

pamet

преди 10 години

До АнонименГлавен изпълнител в мисията срещу" агресията " на САЩ е американската армия.Не отговорихте на въпроса с чий мандат Русия напада СУВЕРЕННИ държави ?????????????????

128

pamet

преди 10 години

До АнонименТехническа грешка.Войната се води за ЮЖНА ОСЕТИЯ която е ГРУЗИНСКА ОБЛАСТЮжна Осетия (на осетински: Хуссар Ирыстон; на грузински: სამხრეთ ოსეთის; на руски: Южная Осетия) е историко-географска област в Северна Грузия, бивша автономна област, самопровъзгласила се за независима република, но само частично призната.

127

БАЧКАТОР

преди 10 години

Знаете ли защо проевропейските Кличко и Яценюк не щат властта? Путин ги чака на гюме, само да застъпят и вдига цената на горивата за Украйна до международни цени :)))))))) Както сега е около 1,60 литъра нафтица наши пари, утре веднага става 2,70. И тогава??? Кой премиер ще обяснява на украинците като побеснеят че трябва да се правят жертви в името на ЕС? Умирам от смях ,Путин пак излезе най-умния играч в политиката както обикновено.

126

Анонимен

преди 10 години

До pametISAF е мироопазваща мисия на ООН и тя следствия на американската агресия.

125

БАЧКАТОР

преди 10 години

От своя страна опозиционният украински лидер Арсений Яценюк заяви пред ИТАР-ТАСС, че няма намерение да заема премиерския пост.От своя страна лидерът на партия УДАР Виталий Кличко заяви по повод отправеното му по-рано предложение да заема поста вицепремиер, че за него никога не е стоял въпросът за участие в правителството.

124

pamet

преди 10 години

Операцията в Афганистан с абривиатура ISAF е в изпълнение резолюция на Съвета за сигурност на ООН !!!!

123

Анонимен

преди 10 години

До pametНаселение[редактиране | edit source]По данни от преброяването от октомври 2002 г., населението наброява 710 275 души (0,49% от Руската Федерация, 68-мо място в Русия) с гъстота 88,8/км2 и урбанизация 65,45%. Националният състав е следният:осетинци - 62,70%;руснаци - 23,19%;ингуши - 3,02%;арменци - 2,41%;кумики - 1,78%;грузинци - 1,52%;украинци - 0,73%.

122

Анонимен

преди 10 години

До pametСеверна Осетия (официално название: Република Северна Осетия Алания, РСО-А), e република в състава на Руската Федерация, разположена е в Северен Кавказ. Влиза в Севернокавказки федерален окръг и Севернокавказки икономически район. Официалното название на осетински е: Республикæ Цæгат Ирыстон Алани.

121

Анонимен

преди 10 години

До pametСеверна Осетия е автономна република в състава на Русия. Защо не нападнем западните покрайнини там са Българи,но живеят на територията на Сърбия? Никъде не е призната Северна Осетия, като грузинска територия.

120

pamet

преди 10 години

До АнонименСеверна Осетия е грузинска област Или българската полиция трябва да "напада' примерно Полски Тръмбеш за да въведе ред? И така -кой даде мандат на Русия да напада СУВЕРЕННИ държави ?Само не излизай с номера "вие защо биете ***".Изтъркан е