45

Dqdo ioco

преди 10 години

Победители без трофей :) Бареката сега ще изкара, че няма пари, е как ще има като са на друг ?!

44

Диригент

преди 10 години

Ех Цецке,цъфнал Герб,ама припевът нещо не се получи

43

Ще искат вот на недоверие ама още не са решили за какво.. абе тия хора едно нещо могат ли да направят като хората.. Тия са 7 години в политиката не се научиха на основните парламентарни похвати.. СРАМ за Б-я.. Всичките избиратели на ГЕРБ трябва да ги бесим по дърветата

42

Анонимен

преди 10 години

тази седмица трябав да се гласува на второ четене изборния кодекс, а бареков да извади кирливет ризи на Герб и БСП

41

Анонимен

преди 10 години

Днесак налиБареков щеше да обява, откъде са му парите, защо няма нищо по въпроса, само ни занимават с простотии.

40

Анонимен

преди 10 години

Това с обречените вотове е много скучно,банално и демоде

39

The king

преди 10 години

Цачева е много слаба опозиция, нищо съществено не казва. И как така ще внасят вот на не доверие, а още не знаят по коя от политиките на правителството. ГЕРБ се превръщат в пародия на политическа група.

38

Анонимен

преди 10 години

България вече е натрупала 14 наказателни процедури в сектор екология. С колко очаквате да се увеличат?- Навярно с още три - за всяка от нарушените европейски директиви.- Защо не успяваме да се справим с правилата в околната среда?- Защото мерките, които се взимат, са половинчати. Обикновено се случва така, че властта предлага компенсаторни мерки. Но те не предотвратяват нарушението или бъдещи такива, просто прехвърлят проблема от един болен крак на друг. И сега случаят ще бъде същия

37

Анонимен

преди 10 години

и на редица други нормативни документи. Аз съм силно разочарован от решението на съда, защото за мен то не отговаря на законите в България, а още повече - на европейските изисквания. Убеден съм, че в резултат ще се увеличат наказателните процедури срещу страната ни в областта на околната среда.- Какво точно нарушава България с това решение на съда?- Първо, нарушава се Орхуската конвенция. Второ - нарушаваме три директиви: за стратегическа екооценка, за птиците и за хабитатите. Най-общо, става въпрос за това, че устройственият план не е минал екологична оценка.

36

Анонимен

преди 10 години

Явно има връзка между управлението на БСП и ДПС и нещата, които се случват с устройствения план на община Царево, която е част от Природен парк "Странджа". "Златна перла" бе построена в резултат на решение, което всички институции, включително и съдът в Страсбург, обявиха за незаконно. Само ден по-късно българският съд доказа, че могат да се прокарват на практика незаконни решения. Дава се възможност общият устройствен план (ОУП) на Царево да се реализира, независимо че е в нарушение на три европейски директиви

35

Анонимен

преди 10 години

- Г-н Сандов, миналата седмица се разбра, че съдът в Страсбург е отхвърлил жалбата на инвеститора за събарянето на скандалния комплекс "Златна перла" с мотива, че той е съзнавал, че нарушава екозаконите. В същото време Върховният административен съд разреши устройственият план на Царево да влезе в сила. А той дава зелена светлина точно за проекти като "Златна перла".

34

Анонимен

преди 10 години

Вероятно ще бъдат спрени парите по цялата програма Околна средаСериозен проблем е, че шефовете на екодирекциите всъщност са политически лица, казва Борислав СандовИлина РежеваМИХАЕЛА КАТЕРИНСКАБорислав СандовБорислав Сандов е съпредседател на партия "Зелените"

33

Анонимен

преди 10 години

Ще изоре, ама друг път.Белчо и Сивушка са кожа и кости от хроничен недоимък,аземята е сбита от "тъпчене на едно място" от 30 години насам.

32

БАЧКАТОР

преди 10 години

ДПС иска предизборната кампания да се води не само на български ? Станишевци , накъде отиваме?

31

Бай Вълчо от Хисаря

преди 10 години

Не се сърди Цеци, когато вие бяхте на власт изменихте избир.кодекс.Та, вие ликвидирахте 9 места от мажорит. система.Фиданката Фидоска го измени.Хората искат да гласуват за личности, а не за партии.Затова къш , къш от такива политици.

30

Анонимен

преди 10 години

ех како Цецке,колко си лоша.ти надмина и класната Михайлова.значи простотията наистина ходи по политиците.

29

Анонимен

преди 10 години

Абе добре им прави Мая Манолова!

28

Анонимен

преди 10 години

Цачева, казах им само да ви газят, не да ви орат!)

27

batko

преди 10 години

Не се обяснявай, бабке! Беше ви хубаво, като правехте манипулации с фидосовата схема, сега ревете. Примирете се, че по честен начин ще загубите всички предстоящи избори, няма как да подмените вота!

26

Анонимен

преди 10 години

Ама много ги е страх... :)