300

Анонимен

преди 10 години

Не му се сърдете,той просто е ***!

299

Биг Дик

преди 10 години

Шамар марш в най-голямата демокрация Северна Корея да въртиш на Ким орални лейбъли....нали твоите другари се учат от него на "демокрация" *** плешив......Жалко че диктатора Боко не те вкара в панделата да се забавляват съплеменниците на 100 кила с теб в централния софииски затвор :-)

298

Борис

преди 10 години

Доказан ***

297

Анонимен

преди 10 години

За съжаление медицината е безсилна в случая с това недоклатено джудже.А ние се подигравахме на Веско.Той поне може да пее. Срам за БСП.Тая природна грешка,това недоразумение да ти е фен е голям резил.Той бил бизнес ориентиран и демократ?Абе шебек,къде ги научи тия лафове?На контра протестите с беззъбите баби ли?Помниш ли как другия *** Слави Бинев те заведе в Брюксел и как охраната те изхвърли на улицата като мръсен ***.Толкова си ***,че и за шоу не ставаш.

296

ХА ХА

преди 10 години

До преди 2 години, когато ми дадоха едни пари за да говоря простотии, бях против БСП! Ама след това разбрах че това са моите хора, казал ЕнтеУигента Шамаров!? Ха ха, смешен ***, ходи в цирка, може по-голям успех да имаш! *** ***!

295

Анонимен

преди 10 години

Шамар, самият факт,че само ти и още няколко познати герои се въртите из всички медии е доста показателен за нашата демокрация.Такава демокрация практикували в древна Спарта-не били нужни сблъсък на мнения и идеи,а достатъчно било да си най-креслив и напорист.

294

hi hi

преди 10 години

В началото на годината германската евродепутатка Инге Гресле поиска проверка на договор между Европейския парламент (ЕП) и ПР-фирмата на съпругата на лидера на ПЕС Сергей Станишев - Моника Станишева. Днес от фирмата на Моника Станишева "Актив Груп" ЕООД разпространиха съобщение до медиите, с което съобщават, че се отказват от проекта и ще възстановят получените авансово средства.Публикуваме цялото съобщение без редакторска намеса:"През изминалата седмица агенция "Актив груп" ЕООД изпрати писмо до Европейския парламент, с което уведомява институцията, че прекратява изпълнението на проекта

293

Анонимен

преди 10 години

GOLQ; GLUPAK SI MISCHOOO,AMA MNOGO GOLQM.

292

Реалист

преди 10 години

Абе тоя бая шамари е изял за да св мьче сега да каже нещо , но не му се получава ... Голям *** !!!

291

pppppp75

преди 10 години

Мишо, *** си като на 100 годишна мечка хралупата.

290

1

преди 10 години

Ми нали с промяна в закона на червената Татяна Дончева измъкнаха от затвора приятелят му сводник Ванко1.Тъй че,как няма да си ги харесва.Те престъпниците си се подкрепят.

289

Анонимен

преди 10 години

Тоя клоун за какъв се мисли, че да ни обяснява.Аз да не живея на Марс , бе кирпич, та ти ще ми обясняваш кой какъв е.Не знам каква ти е културата , но си доказан некадърник.Опитваш се да изглеждаш екстравагантно, но се получава смешно.*** ,ходи в Северна Корея и се радвай на комунизма.Заради такива като тебе не дърти, а прости ще сме все така.Гласуването трябва да става след издържането на тест за интелигентност иначе такива питеци като тоя маймун ще решават съдбата ни.

288

Ася

преди 10 години

Тежката наркомания която тресе Шамара по принцип е неизлечима.Произнесено е и от науката,но гледайте да чу*ате на дърво като видите подобен *** който името си не може да каже правилно ,гащите си не може да обуе сам и килийно образование няма да говори Български .Общо взето *** в ТОКАЙТО са по интелигентни от този ***!

287

аз за

преди 10 години

Шамар!Хич да не ти пука!Трябва да смачкаме тази кука/ББ/!Всички като него-на ***!Утре на вратата вече ***!Да се махат мутрите от тука!Хич за тях не ми пука!Не ми пука,пука,пука!!!!!

286

lsl

преди 10 години

Явно комунистите добре плащат.

285

Анонимен

преди 10 години

недейте така!това е най-широко скроения ***.Бил живял в най добрата демокрация,ами като си толкоз умен и супер хип хоп певец защо не можа да пробиеш там? а излъга хората и им открадна парите бе ***.За теб важи с пълна сила следното"мярка за тъпота с четири букви" Мишо ***.

284

Анонимен

преди 10 години

ТОВА Е НАЙ ГОЛЕМИЯ ВИЦ.. ХА.ХА ХА..ДИКТАТОРСКА ПАРТИЯ ДЕМОКРАТИЧНА.НАЙ ДЕМРКРАТИЧНАТА Е НА КНДР.ДЕМОКРАЦИЯ Е КОГАТО МОЖЕШ ДА СИ КАЖЕШ МНЕНИЕТО НАВСЯКЪДЕ А НЕ САМО В ТВОЯИА ПАРТИЯ,ИАМ АКО НЕ ГО УДОБРАТ ТЕ НАКАЗВАТ ИЛИ ИЗКЛБЧВАТ.МОЯ СЛУЧАЙ.

283

varna

преди 10 години

Много си смешен Мише.Продължавай все така ***.

282

Владимир

преди 10 години

Мишеее Мишеееиии ....ти хептен превъртя ве прятелче ...БСП и демокрация ...брато ти разлика между комунизъм , доказани масови убици на хиляди от нашите братя и сестри и демокрация правиш ли ве Мишеее!?

281

Анонимен

преди 10 години

Мишо за министър прецедател!!! Гласувай за една по-добре България ...мйееен! :)