14

ФЕРМЕР, ТУК

преди 10 години

фермер там- къде са нашите " фермери " от комунистическата ТКЗСарска мафия ? Хайде на софрата, бе- сядайте !!!

13

Гали

преди 10 години

"Забавяне с изплащането на средствата ще има единствено там, където е установено застъпване на площите."Не знам как се определят на кои площи се плащат субсидии, но повярвайте че всички пътища и слогове по полетата са изорани и засети от "фермерите" така, че и път не оставят за минаване.Между нивите преди 7-8 години имаше пътища широки по 3 м."Оскъдните" помощи получени от държавата ,си им личат отдалече.

12

Анонимен

преди 10 години

Ееееееее, ненаядоха се тия т.нар. "фермери", аман!

11

Венелин

преди 10 години

до 6-тиТези пари се плащат сега със заем, защото от Европа идват по-късно. Като дойдат парите от Европа тогава се връща заема с тях.

10

Борис

преди 10 години

Този Греков е с физиономия на гадна гъсеница

9

Анонимен

преди 10 години

Греков какво става с фиктивните тютюнопроизводители ?????СИГУРНО И НА ТЕБ ЩЕ ТИ ДАДАТ ОТ ТЕХНИТЕ ПАРИЧКИ ЗА ДА ЗАМЪЛЧИШ ?

8

Пако

преди 10 години

Рали1, съгласен съм, но за това сме си виновни ние - народът. Ако бяха излезли да гласуват повече хора, без значение за коя българска партия - БСП, Атака, та дори и ГЕРБ, то ДПС щяха да са на ръба да влязат в парламента, а не да са фактор във властта.

7

Рали1

преди 10 години

Пако, може да е компетентен и професионалист .Но е зависим.От години ДПС управлява земеделието,на възлови позиции се назначават кадри на ДПС .И този министър не показа с действията си нищо по-различно.Факт е,че бяха уволнени в провинцията доказали се в професията хора и на тяхно място назначени учители и всякакви други кадри на ДПС.

6

Рали1

преди 10 години

"Парите за разплащането са осигурени, след като финансовото министерство пласира успешно вчера втората за т.г. краткосрочна емисия от 400 млн. лв." - Значи ли това,че националното доплащане не е само 60 млн.лв.? И за какво ще бъдат харчени другите пари ? Цитат е от печата.

5

алеко

преди 10 години

не мога да разбера едно нещо- защо цените на храните са толкова високи, като на земеделците им се дават толкова пари за покрива на разходите.

4

Рали1

преди 10 години

Защо фермерите да възстановяват напоителните системи ? Напоителни системи не е ли държавно предприятие ?Изрязахте за скрап здрави и годни тръби и с лека ръка се разпиля това,което години наред е създавано . Срещу колко левчета от вторични суровини пропиля държавата съоръжения за милиони ?Сега кой ще плаща ? Така ли се подпомага земеделието в България ?

3

Пако

преди 10 години

Най-сетне имаме компетентен министър на земеделието, а не както допреди година - бивш шеф на кучкарник във Враца.

2

Анонимен

преди 10 години

Алоооо, Греков къде го прочете, че тютюна може да се съхрани до 5г., можееее ама не от тютюнопроизведителите а от преработващите предприятия бе тъпчо, те могат и повече от 5, защото имат съответните бази и съоражения!!!! ОСТАВКА!!!

1

ДОБРЕ Е ТОВА

преди 10 години

ДОБРЕ Е ЧЕ ЩЕ ИМ ИЗПЛАТИТЕ НО НЕ Е ЛОШО ДА НАПРАВИТЕ ПРОВЕРКА КЪДЕ ТОЧНО СА ГИ ИЗПОЛЗВАЛИ ТЕЗИ ПАРИ ЗАЩОТО КАЖЕТЕ МИ ПОНЕ ЕДИН ОТ ТЕЗИ КОИТО ПОЛУЧАВАТ ТАКИВА ПАРИ ДА НЕ КАРАТ СКЪПИ ДЖИПОВЕ И ТЕ И ДЕЦАТА ИМ И ДА НЯМАТ ГОЛЕМИ КЪЩИ И ДА ХОДЯТ ПО НЯКОЛКО ПЪТИ НА СКЪПИ ПОЧИВКИ В ЧУЖБИНА СИГУРНО СА МНОГО МАЛКО ТАКИВА А НА ТЕЗИ КОИТО СА СИ ДАЛИ ЗЕМЯТА ДАВАТ РЕНТИ КОЛКОТО ДА СЕ КАЖЕ ЧЕ СА ДАЛИ НЕЩО - НАПРАВЕТЕ ПРОВЕРКА И ТОГАВА ДАВАЙТЕ