53

st

преди 10 години

Lionsgate present new horror movieartists:Sergei stanishev G.parvanov.

52

Анонимен

преди 10 години

БСП+АБВ/гоце+ДПС+АТАКА+ВМРО/каракачана+БАРЕКОВ = БКП/дс,кгб!

51

The king

преди 10 години

АБВ нито са партийна група, нито могат да дръпнат от избирателите на БСП. Много ми е странно как така се оказаха преди ДПС примерно, дори преди РБ. Такова проучване и аз мога да напиша, трябват ми около 20 минути.

50

Случаен

преди 10 години

Моля ви не говорете за пенсионерите като цяло. Знаете ли колко пенсионери се издържат от децата си които са емигрирали? Е, тези пенсионери им са отворени очите и не искат и да чуят за БСП ( Станишевата партия).

49

LLLLL

преди 10 години

Поредния циРк,който ни разиграва БСП, разочарованите от с.с. които не са гласували,сега ще подкрепят АБВ. След изборите - естествено, те са си едно цяло,Първанов си дава подкрепата за с.с. /по партийна линия/, просто си мобилизират електората, и единствения губещ е ГЕРБ от тези внушения,които правят в момента.

48

Анонимен

преди 10 години

Истинските социалисти са с АБВ.Станишев=турско управление.

47

Анонимен

преди 10 години

Василев ти не го познаваш Боко, Тиквун обича само себе си

46

дфр

преди 10 години

Стига глупости, АБВ най-много 20-30 човека да привлече от симпатизантите на БСП. Никой няма да се вържа на играта на Първанов с Боко!

45

Анонимен

преди 10 години

Човекът на снимката е болен,много болен.

44

атакистче

преди 10 години

Българинът е много просто животно.Всички тези рокади, движения на имена и образи и личности и последствията за цели партии говори за това колко невеж е Бай ***.Той е неспособен да търси програма или идеи в една партия, а гледа само лицата, цветовете, жалките послания и демагогия!!!Защото сте едни зомбирани , верно мяй заслужаваме мизерията си !!!!

43

апе

преди 10 години

Не 20%, направо да го занулят червения Гей плъх, макар че и Гоце не е стока, поне е българин.

42

гешев

преди 10 години

твърдия електорат го видяхме на предишните избори, когаго бсп и дпс буквално умряха от глад и после рискуваха да вземат властта с преврат! хубавото е, че първанов ще отнеме поне половината от този "твърд" електорат, та може бсп да остане само с двадесетина депутати, както е атака в момента, а абв ще бъде сериозния опонент на управляващия герб, защото борисов определено ще спечели следващите избори! станишев ще бяга в европа, а мая "картечарката" ще стане мая говедарката и ще си ходи на село!

41

Анонимен

преди 10 години

ДЕМЕК ЗА БСП ОСТАВАТ САМО СТАРЦИТЕ И МИШО ШАМАРА.

40

х

преди 10 години

Електората на столетницата е пенсионери, *** и *** Шамара

39

Анонимен

преди 10 години

BSP si zapazva elektrorata ot vazrastni....BSP-partija na pampersite !!!

38

Анонимен

преди 10 години

ТАРИКАТ

37

АБВ

преди 10 години

Хайде бе, нали щяхте да ни изключвате? Страх ви щото направите ли го и се сбогувате с властта, дървени кратуни неспособни на промяна.

36

jamiro

преди 10 години

Докога партията на олигархията,и eдрия капитал щe бъдe наричана лeвица,и социалистичeска.какво социално има в БСП.4e вдигнаха пeнсиитe на изкуфeлитe чeрвeни бабички с 4,50 лв,и раздадоха този eдин милиард заeм които изтeглиха на тeхнитe сe олигарси,чe приeха плоския данук които e eдинствeно в интeрeс на богатитe.В БГ няма истинска лява социалистичeска партия,но това нeможeш да го обясниш на склeрозиралитe 4eрвeни баби !!!

35

Анонимен

преди 10 години

Станишев,аз не съм комунист,ама за да ти го подам ще гласувам за Първанката....

34

Анонимен

преди 10 години

Вие г-да политици вече сринахте България !!!!!!!!!!!От тук натакък въобще има ли значение какви игрички ще правите?само луд човек може да си помисли че от ваште долни манипулации ,интриги ,сплетни ,разцепления ,съюзи ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НЕЩО ДОБРО!!!!!!!!!!!!!!!!!