10

Анонимен

преди 10 години

До Зоркото око Какво лошо има да се говори на английски?

9

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен Ако тука се приеме закон срещу финансирането от чужди държави, БСП и Атака направо трябва да бъдат разформировани.

8

Ой, не ходи Грицю…

преди 10 години

Е голяма БЪРКОТИЯ изработиха братята украинци. По ТРАДИЦИЯ. Не се знае, кой пие, кой плаща там. Та чак и обучени канадци викнаха. Прозря и дългата ръка на НЕОКОЛОНИАЛИЗМА Шулц по ЕП председателски се изпусна още преди метежа Ако не подпишем асоциирането с ТОЗИ президент, ще го подпишем с ДРУГт.е. явно част Б от плана за анексиране, пардон асоцииране, на Украйна. Чиста проба подстрекателство. Ама гинат украинци! Пък Меркелца си обърна главата от Янукович Не очаквахме това от вас. Ми, усетиха се украинци, че реформите ви разрушават чуждите икономики, осигурявате си ресурси и пазари

7

Закони в САЩ

преди 10 години

са много по сурови. Понякога се питам защо за крадци, насилници и убийци у нас законите са толкова либерални. За мен отговорът е: политиците и мафиотите, дето ни управляват се пазят от наказание като ги гласуват такива. Първия въоръжен обир на инкасо кола у нас в Хасково 1982 г докара 3 смъртни присъди заради 180 000 лв. Нямаше жертви - тежък побой на милиционера, охранявал парите. Така действаше Народната власт. Сегашната международна разбойна власт пази само тях си

6

dimitar

преди 10 години

da im udaryat po edna sopa i da begat v evropa.

5

Анонимен

преди 10 години

Обаче, само до преди два дни Янукович изглеждаше, че ще подаде оставка. Първо прие този закон, с ясното съзнание какво ще последва и сега след логичното му отменяне го използва като жест на отстъпка в преговорите с опозицията. Украйна не е България.НАТО иска да прилапа и Украйна, за да удари по интересите на Русия, но както отбеляза г-н Гейтс (бивш шеф на Пентагона) поглъщането на държави като Румъния и България в НАТО е било ненужна провокация срещу Русия.

4

Анонимен

преди 10 години

Целия вопъл беше, защото в закона се предвиждаше по-строги мерки срещу "неправителствените организации", финансирани от ЧУЖДИ държави. Аз иначе не виждам нищо сурово в забраната да се пали, громи, окупира, да се хвърля "***" срещу силите на реда и тн. Украинците при всеки сценарий са пре**ани. Всичко е геополитика, Украйна е поредното поле, където Русия и Запада се надцакват. Възможно е страната да се разпадне на източна и западна Украйна.

3

A1

преди 10 години

До Зоркото окоАнглийският е международен език номер едно.Това трудно се преглъща от червените фашисти,но трябва да свикват.

2

Зоркото око

преди 10 години

Напоследък по различни наши телевизии бяха излъчени не един и не два репортажа с "протестиращи" в Киев. Веднага ми направи впечатление, че те говорят на... английски език. Защо ли? Нали са патриоти уж. Защо не дават интервютата си на украински? Това да ви говори нещо?

1

Анонимен

преди 10 години

BEDNIACITE OT LVOV I ROVNO PRAVIAT PREVRAT V KIEV.