10

Анонимен

преди 10 години

До фенка на хепиендаСупер критерии-ето това е житеаска преценка с тежест

9

??

преди 10 години

След като загубих 4 години от живота си с човек, който твърдеше,че всичко ще направи за да заживеем заедно, се оказа,че майка му го издържа?!?!?Имам чувството,че е трудно да срещнеш мъж, който си тежи на мястото.

8

Лол

преди 10 години

А ако те съди само от време на време, а не непрекъснато? Какво правим? А ако гледа (или играе) мач от време на време с приятели? Това колко много вреди на приоритета? Точки 4 и 5 просто не си заслужава да се коментират! В живота нещата никога не са абсолютно бели или абсолютно черни. Само любовните очила винаги са абсолютно розови!

7

133

преди 10 години

Гадното е, че всички тези флагове най-често са кумулативни в една нормална връзка с български мъж. Липсва само частта с мама и семейството. :-) Статията по-скоро следва да се казва: "Ако ви липсват едно от тези явления във връзката, значи или живеете в илюзия или партньорът ви не е българин".

6

Питащ

преди 10 години

А защо сайта подло се опитва да натрапи на жените, че е компетентен. И че същият този сайт (тялото беге) (без критика към автора на статията) може да определя на жените кой е избран за тях, кой е техния избранник и т.н.Тогава нека погледнем по този начин:ЦИТАТ:Ето и кои са знаците, че приятелят ви не е Избраникът:1. Чувствате, че постоянно ви съдиОстаналите причини са в следствие от тази.Бих погледнал и точка 5:"5. Не му вярвате. Доверието е друга важна основа за една успешна връзка"

5

!

преди 10 години

Оффффффф

4

Анонимен

преди 10 години

Пак женски клюки и дървено философстване. :)

3

Сандо

преди 10 години

ако почне да пикае седнал

2

Д-р Хаус

преди 10 години

Теодорче, като ти гледам публикациите хроничната липса на какъвто и да било мъж ти се отразява пагубно. Айде намери някой, който да ти вкарва поне по един хеттрик седмично и може да влезеш в правия път, както и да напишеш нещо смислено.

1

Анонимен

преди 10 години

Ако клати кат магаре и бяга като кон ---- стеси направила густото !