148

Кожения шлифер

преди 10 години

Ако нахлуе някой наказателен отряд на Атака в университета после ще трябва да идва пожарната и химическо чистене с големи туби с препарати за да изчисти университета със струя навсякъде-така ще осерат всичко вътре от страх тия!

147

Жорж Николов

преди 10 години

Подкрепям Сидеров ,по отношение на тези обвинения.Полицията подкрепя техни провокатори и садисти,които се самонастаняват в квартири, в блоковете ни и ни подлагат на биологическо издевателство и насилие ,със специални средства.Вериги от няколко стотин х. инвалиди ги инквизират колективно и много умират от насилието.Защо да се учудваме на бездействието?!

146

ПАЗАРДЖИК

преди 10 години

"Атака" Волен Сидеров ТАКИВА КАТО ТЕБ *** НИ КРАСИВАТА СТРАНА .БСП.ГЕРБ.ДПС.-ПРОДАЖНИЦИ

145

Емил

преди 10 години

Аде да си легнете да спите,че стана утре

144

ЕТ

преди 10 години

СУ ДА СЕ ЗАКРИЕ! Да се лустрира от руски агенти и дебилни комунистически кадри целящи отъпяване на българският народ.Да се открие само с преподаватели некомунисти.Марксисти и руски агенти да не се приемат като преподаватели!

143

Анонимен

преди 10 години

Каквото и да се пише и говори за г-н Сидеров, истината е само една. Той не е управлявал никога, не е бил във властта дори за една минута и не е ограбвал българският народ. А точно обратното, винаги се е борил за интересите на Родината ни и народа ни.

142

Анонимен

преди 10 години

Ако е останало само едно кюфте, за което се борят над 10 човека,трябва много да се внимава в разпределението...-не се знае кой ще ти набучи ръката с вилицата си.Не била виновна системата...!?Хората изкривявали законите,чрез адвокати и рушвети...?!Изкривяваме законите ,които са създадени в грях и не са устойчиви на справедливостта,логиката и морала.

141

Анонимен

преди 10 години

Защо членове на тайни общества са назначени на висши ръководни постове в държавната администрация?

140

Анонимен

преди 10 години

Тези масоните, будисти ли са?)))

139

Анонимен

преди 10 години

Това на летището си беше МАСОНСКО АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ!

138

rumen221

преди 10 години

До Анонимен 139,ХА-ХА-ХАФранцузойката от Варна пита Сидеров, защо носи значка на Атака! Той естествено я попитал - Ти пък каква си?Но, Посланикът на Ф-я:- Лидерът на Атака нападна френското културно аташе, като поискал от нея да се легитимира. Сидеров не бил провокиран с думи, защото тя не говори достатъчно добре български и ПО ТОВА ВРЕМЕ Е СПЯЛА???.- ПОСЛАНИКА, май, НИ ИМА ЗА АФРОФРАНЦУЗИ!!!А на летището, за забавление, 50 килограмовия Сидеров пребил случаен гербераст и Полицай, шампион по Муай тай...- Ама, че Палавник!!!.

137

Анонимен

преди 10 години

Сидеров е прав за Йовчев, Сидеров е прав за много неща и до сега не е излъгал един път нещо съществено, но най- прав е за едно, че Герб не трябва да се върнат на власт НИКОГА!

136

rumen221

преди 10 години

Цацаров,- За всеки удар по полицай, ще завеждам дело Браво, но-о-ооо, какво става от 6 месеца в центъра на София...???Ако те слушам - Ще да е масово поклонение на Будисти... Но като погледна виждам - Масови хулигански прояви на "Буда"-ли...Опс-с-ссс, май сбърках... - Той "Буда", май, и теб назначи...!!! Така поне се разбра от "онзи" запис, дето в него, ти каза, че "нямало" престъпление....

135

Анонимен

преди 10 години

Волен Сидеров премиер!

134

Анонимен

преди 10 години

Само Атака и нищо друго!

133

преди 10 години

АТАКАТА ПРОДЪЛЖАВА!

132

ИВАН

преди 10 години

КЪДЕ Е БЪРЗАТА ПРОКОРАТУРА . МАЙ Е БЪРЗА КОГАТО ЗАД НЕЯ СТОИ БОРИСОВ

131

Анонимен

преди 10 години

TOZI OTKA4ALNIK JIV LI E OSHTE , NE LI E V ZATVORA PONE?

130

Паисий Х.

преди 10 години

Този мъж Волен Сидеров е истински патриот-родолюбец! Как не можаха да го разберат тези с ниските челца - псевдопартийни партизани и отявлени подлогари! Много мошеници и търгаши със светините на българщината се навъдиха! То затова и халът ни е такъв!Няма ли да дойде Видов ден?!

129

Анонимен

преди 10 години

Когато водачите на *** в България, са в съюз с комунисти и турци - резултатът е ..налице ...