223

Анонимен

преди 10 години

Добър манипулатор. Или пък има балъци да ги манипулира. Изглежда няма да си плати за съсипването на държавата, кражби и т.н. щом дава все още изявления.

222

Анонимен

преди 10 години

Мазна комунистическа муцуна, крадец, убиец ,мутра ,винету! дано цацаров му повдигне обвинение за всеки един от самозапалите се хора!

221

ognyanz

преди 10 години

Това, което се върши в университета не трябва да се политизира. БСП и ДПС щяха да направят по-добре ако изобщо не го коментираха. Сега е ред на бат' Бойко да изръси и той някой от своите бисери, и се заформя политическото шоу, а с това само се помага на тези, които са вътре да се представят за жертва на политическо преследване. А работата е съвсем проста: има незаконно заемане на държавна собственост и окупаторите полицията трябва да го изкара навън, и да ги осъдят по късата процедура.

220

тя

преди 10 години

Доволен е от добре свършената работа .Заработили си парите , които им плаща.

219

Доктор по кризи

преди 10 години

До -249Rumene, прочети внимателно какво ти е писал-бай Цеко.Спри малко и си почини.Искам да знаеш,че кризата вече отмина за ЕС.Тя бе до м. октомври 2012г.Мога да ти изпиша 20 страници по темата, но все пак да дадем думата и на други имащи мнение.

218

681

преди 10 години

Ей, бех се затъжила за тоя трикрилен гардероб!Къде се беше заврял бе, либов моя?

217

rumen221

преди 10 години

До бай Цеко -полицаяПриятелю,ИЗБИРАМЕ ПРЕМИЕР ЗА ДА УПРАВЛЯВА, А НЕ ДА СЕ ОПРАВДАВА, като БОКО с некадърните си министри!Бюджета Е неадекватен, защото едновременно бушуват:1. Световна финансова криза;2. Световна продоволствена криза;3. Световна рецесия;4. Световна екологична криза;5. Българска структурно-управленска криза;- Изхода е - ИСТИНСКИ ДАНЪЧНО-ДОХОДНИ РЕФОРМИ в полза на гражданите, иначе Вместо да ЗАБАВЛЯВАМЕ ВЛАСТТА, скачайки по площадите като ***, СПИРАМЕ ПЛАЩАНЕТО НА ДАНЪЦИ И СМЕТКИТЕ НА МОНОПОЛИТЕ!.

216

rumen221

преди 10 години

До бай Цеко -полицаяПриятелю,За да спре гетоцида Ран-Ът, Да поискаме ИСТИНСКИ ДАНЪЧНО-ДОХОДНИ РЕФОРМИ:1. Обявяване на Криза и шокова Либерализация в енергетиката2. Замяна Данък лихва с Данък банкови транзакции3. 20% Корп. данък4. Махане "тавана" на Осигуровките, изваждане Пенсиите от КСО, а инвалидните да се плащат от Здравните осигуровки5. Качване на чистата МРЗ на Обществения мин. - 562лв. (на 3 мес. с по 20лв)6. Връщане на ДДС за лечение, лекарства и храна7. Родителите на децата - без ДОД и спиране на платената Педофилия, чрез "майчински" само за пълнол

215

titi

преди 10 години

prav e . ako moite me 4uiat ,6te gi pratia da otidat da govoriat

214

бай Цеко -полицая

преди 10 години

До :rumen 221Румене, предлагам ти да починеш малко.Всички о/о 80 % сме против правитеството на главната тиква на Републиката.виж моя коментар от 233 пост.По-същественото е да се предложи нещо стойностно след 24 г. преход и да изметем тези негодници които са в парламента и да си подредим държавата, а не да я наричаме ..тази държава,,.Все пак сме българи и не очакваме скоро марсианци да дойдат.

213

rumen221

преди 10 години

Студенти Буда-ли,Урок за антидемократи Буда-ли и Талибани- Тъпите пожарникари и Талибани сте ***, защото не знаете, че:1. В България има един основин закон, който се нарича Конституция2. По Конституция - избори се печелят с 50%+1 глас3. Най-много гласове не означава мнозинство. Правителство се избира с 50%+1 гласа в Парламента4. Който протестира против законния Парламент и Правителство протестира против КонституциятаИ накрая:5. ПОЛИТИКА НЕ СЕ ПРАВИ САМО С ЛАПАНЕ и четене на "ВИНЕТУ"- ТРЯБВА И АКЪЛ...!!! .

212

rumen221

преди 10 години

Организацията на ГЕРБ нещо куца...- Метежа, само с "красиви" ***, въпреки всестранната помощ на Фандъкова, нещо не върви... - Къде са наистина най-ревностните партийни членове та ГЕРБ?- Къде се бави ТИР-а с прасетата - Февруари успя да пристигне навреме, сега нещо да не се е счупил...?- Цв.Цв, излагаш се с организацията!!!.

211

rumen221

преди 10 години

Гледам талибаните и какво виждам...- Реформаторския блок (...но какво ще реформират и те не знаят - либерализма или комунизма) , но са само доста влошено издание на РЗС....- Не знаят какво искат, но... са много "притив", мразят искренно (но не знаят точно какво) и искат само три неща...:- ВЛАСТ, ВЛАСТ И ВЛАСТ...!!!(Не знаят какво ще я правят, но я искат... )Така им бил казал "Буда" и обещал пари(ама, май не дал).

210

rumen221

преди 10 години

За ограмотяване на млади Буда-ли, излъгани от дърти соросоидиПолитическата революция, е този обществен катаклизъм, вследствие на/от който се заменя правителството или се извършват промени във формата на държавно управление, без да се променят имуществените (собственически) обществени отношения - при политическата революция няма промяна в/на собствеността!Млади Буда-ли, - ЩЕ СЕ СМЕНЯТ *** НА ОЛИГАРХИЯТА В ПАРЛАМЕНТА- Е, И? - КАКВО ОТ ТОВА?- ОЛИГАРХИЯТА ЩЕ СИ Е ОЛИГАРХИЯ, САМО ЧЕ ПО-ДОБРЕ ПАЗЕНА ОТ НОВИ ПОЛИТИЧЕСКИ ДОБЕРМАНИВече съм сигурен - наистина сте будали!

209

Анонимен

преди 10 години

той на власт няма да се върне никога. Колкото и да клати държавата. Бойко хората не те искат разбери го веднъж завинаги.

208

анонимен

преди 10 години

Тоя пак разклати държавата,докато не си върне власта няма да се успокои.

207

Анонимен

преди 10 години

А ти да не си феята на зъбките, я виж първо себе си.

206

pr

преди 10 години

На кой викаш *** бе? на комуниста бойко борисов ли? мафиот мутра крадец убиец. няма по голям комунист от вожда ти винету!

205

Анонимен

преди 10 години

***, вместо да плюете Борисов се насочете към новия си враг - първанов, хващайте флашките и нека голямото ср.ане започне сега! Искам много мръсно бельо, много удари под кръста, и голямо шоу!

204

Анонимен

преди 10 години

Кого подкрепяш бе Тикво???Тези двадесет *** ли???Тикво ти ги докара отново в СУ.