198

Голям сеир

преди 10 години

Честита Ви сесия,да са ви живи и здрави родителите които си изгладуваха парите да плащат образованието Ви.Какво чакате 20 убитака да Ви правят на луди

197

BEN

преди 10 години

гласувайте ! Зa капитализма в България, заедно с Европа +Зa комунизма в България, заедно с Русия -

196

бай шиле

преди 10 години

ЯЗЕ ПЪК СЪМ ОКУПИРАЛ МАЗЪТА С БЪЧВАТА,и не пущам жената праща ми децата в контра-окупация!!!ДОКАТО НЕ СВЪРШИ БЪЧВАТА НЕ МЪРДАМ!!!

195

Анонимният

преди 10 години

До ER 202Както и прокажените Герберски ***....явно

194

к

преди 10 години

разкарайте се с тия протести безделници,има хора дето искат да учат.не ви ли омръзна да се правите на жертви

193

Анонимният

преди 10 години

Бъдете демократи . Не ги гонете с полиция, нито пускайте останалите студенти да ги изхвърлят от университета. Просто им пратете бирниците и тези тарикати да платят сметките за парно, електричество, вода, заплати на служителите и преподавателите, разходите на задочниците и на всички останали студенти. . Да видите как ще се изпарят и никога няма да помислят за окупация!!

192

Анонимен

преди 10 години

Бареков се възпротиви на това, че подкрепата за Реформаторския блок се мери от сбора на процентите на всичките 5 партии там плюс тези на целия блок. На този фон България без цензура се представя само с нейната подкрепа, без да се имат предвид и процентите на ВМРО, с които най-новата партия обяви, че ще направи коалиция.Николай Бареков обяви, че във вторник ще прехвърли авоарите си от сметката си в българска банка на партията си.

191

Анонимният

преди 10 години

Платени са, целта е оставка, независимо дали ще се върне *** или ще дойдеКривата уста, за тях е важно това правителство да падне, тогава освен дневните си надници, ще получат и хубави бонуси. Жалко е. Шепа хора се продават на изедниците и говорят за национализъм и патриотизъм. Това е като канибал да обяснява предимствата на вегетарианството.

190

ER

преди 10 години

Червената гвардия е тук. Няма да споря с вас умници. Не си губя времето с празни чутури. Ходете във Виетнам, Китай, Русия, пращайте си чаветата там...Важното е, че умните хора отдавна избягаха при лошите капиталисти и продължават да се изнасят. СКоро никой няма да остане А вие си блейте...Не ми пречите...

189

Последен гърч

преди 10 години

Моника Крадлата вече е на последния рубеж. Ръси пари като за световно за да се пишат във форумите постинги срещу студентите, борци за освобождението ни от престъпната мафия. Продължавайте така,прислужници на Моника Крадлата, като Анонимният, монахриста и прочие оскотяли ***. Ефектът от писанията ви е разкриване на сталинистката ви садистична порода, и последните гърчове на сваленото вече в Брюксел последно мафиотско правителство на България.Последен гърч все пак ви е разрешен :))

188

neni4a

преди 10 години

До АЗ 190 Като са герои за тебе,прибери ги у вас и ги храни,пои,топли,все ми е тая. Но тия прошляци да ядат от пари дадени от други,които не са се съгласили си е изключително нагло. Ако всяка година ще се правят подобни номера,повече никой да НЕ се записва в СУ и да го закриват.То там се превърна в общежития за всякаква *** бе. Призовавам всички които са поставяни в неудобно положение заради тия две окупации,да напунат тоя университет и да не им плащат и стотинка повече

187

Анонимен

преди 10 години

Така е - гласуваш за украйнски еврейн и получаваш Доган като бонус. ХАХАХАХА БАЛЪЦИ!!!!

186

бъдещ окупатор

преди 10 години

Ако това правителство падне, аз ще окупирам университета. Айде да видим, повече висшисти от алма матер няма да излизат всеки ще си окупира университета, когато е недоволен от нещо

185

Анонимният

преди 10 години

Питам се има ли някаква връзка между новото обвинение на Цветанов и новата окупация . Навярно ще си направите труда да проследите тази закономерност, ден след всяко обвинение или има спонтанен протест, или окупация. Да го вкарват в затвора, та да се мирне държавата!

184

Анонимен

преди 10 години

До neni4aПо-големи *** от всички червени ***, набутани по министерства, агенции, учреждения ит.н. няма.

183

Анонимният

преди 10 години

Това не е окупация, това не са протести, а малка група комплексари които избиват комплекси. Интересно как ще обяснят влизането в 2 часа през нощта в обществена сграда.

182

Анонимен

преди 10 години

Крайно време е тези "окупатори" да разберат че са се записали да учат там, а не да го обръщат на политическа витрина. Всеки може да му скимне да "окупира" някой магазин, защото нещо не му харесва и като извикат полиция или охраната да почне едно хленчене за груба сила и комунисти.

181

Анонимен

преди 10 години

До Анонимниятв лондон няма комунисти и резани на власт,бе,инак да са ги издавили в темза...

180

ДО ER

преди 10 години

коя е управляващата партия в Белгия? а в Дания? а във Франция? а в Австрия? а в Норвегия? все страни от ЕС,така че не ми говори че в Европа не познава социалистическото управление.Наистина ти е промит мозъка и по-далеч от носи си не виждаш!

179

Анонимният

преди 10 години

Подкрепям това правителство по една единствена причина, защото падне ли, идва Хунтата ГЕРБ! Искам действия съобразно закона и справяне с тези терористи ! Впротивен случай, да идва Алексей Петров