45

Анонимен

преди 10 години

До жена та дрънкаСвине български ,кой ви е казал че ставате за нещо

44

Анонимен

преди 10 години

Като съм започнакл да ви лекувам за 111 лева на месец,как искате-гнус ме е от България.

43

123

преди 10 години

- Сине ставай, че пак закъсня за училище!- Момо, не искам да ходя там. Децата ме мразят, учителите ме мразят, всички ме мразят! Кажи ми две основателни причини и ставам.- Първо сине ти си на 52 години и второ ти си директор на това училище!

42

Анонимен

преди 10 години

Май форума са го налазили старите моми и самостоятелните кредит балъци. Не би ли трябвало мамините синчета и неуспелите готовани да съскат, пък то точно обратното се получава :D Хубаво е, че българина се върща към корените си и че близките хора и семейството трябва да са заедно с една бащина стряха, било то и панелка :) Който може сам, браво, другите пък заедно, пийте една ракия и по-полека :)

41

мнение

преди 10 години

Ако се чувстват щастливи в дома на родителите си, и допринасят за семейния бюджет, не виждам нищо лошо. Дори така осигуряват на родителите си едни по-спокойни от финансова гледна точка старини и си помагат, поделят си разходи за храна, ток, вода, или пък направо синът/дъщерята поема сметките.

40

Анонимен

преди 10 години

Ами ако са в една къща на три етажа с кой да живеят ?!

39

тъжна истина

преди 10 години

a как със заплата от 450 лв да си купя апартамент , който струва около 56 000 хиляди ???

38

Стефан Попов

преди 10 години

продължението на заглавието е: "..., но карат БМВета, АУДИта и Мерцедеси нов внос..." , в моя блок са точно 9 такива човека. Живея в Люлин.

37

какъв е проблема

преди 10 години

Защо повтаряте всяка новина на ббс, която важи за кралството и я предсавяте за български проблем?Младите в българия ВИНАГИ са живели с старите и какво от това?

36

st

преди 10 години

Както и поливината от майките и бащите на младежите живеят в домовете на техните родители еххехехехе нямате развитие бг хееххехехехехе.

35

Ицо

преди 10 години

Търтей и мързеливци ..........

34

жена та дрънка

преди 10 години

Бориславчо, ергенче мамино, така и ще си останеш - с мезенцата, ракийките и...порното по телевизията. Не знам коя жена ти се натиска,но явно е доста закъсала. От мамини синчета като теб...останахме без истински мъже :))))) При първата трудност ще клекнеш.А по темата - младите хора искат да бъдат самостоятелни, но икономически няма да издържат.

33

Допълнени

преди 10 години

До Други доводитези конкретни хора са и добре осигурени да уточня.

32

Други доводи

преди 10 години

Знам доста млади хора и то все жени на по 30 с дългосрочно приятели на които просто им е по удобно да живеят с мама. Мама готви, чисти, глади, пазарува а те като на почивка. Малко *** работа.

31

Bla bla

преди 10 години

Stiga be hora ! Mnogo qsno che vseki na lo 23 / 24 godini bi otishul da jivee bez roditelite si. Smetnete go tupo 1000 leva zaplata 400 leva naem sus smetki i ot tam se pochva pari za hrana, pari za ejednevni jobni i pari za da izleznash da izpusnesh nqkolko puti v meseca za da izpusnesh parata. KAK DA STANE TOVA !?!?

30

Ok!

преди 10 години

До българкаДо колкото знам има случаи, но са редки и то много. Поне хората, които познавам никой не живее с родителите си.

29

БРАННИК

преди 10 години

Аз знам един с 63 апартамента и живее сам. БСП му е и майка и баща

28

Анонимен

преди 10 години

До българкаЗнаейки цените на имотите в Москва, най-вероятно и те живеят по 2-3 поколения в един апартамент - Москва е много скъп град, съобразно стандарта на живот в Русия.

27

чичо Луцифер

преди 10 години

До 26Точно заради това мислене ще бъдеш най-обикновено копие на баща си, без да предложиш нищо ново. Уважението към родителите е хубаво нещо, но само до определена степен. В един момент това се превръща в култ и обикновено спира по-нататъшното самостоятелно развитие на личността. Това ще го усетиш най-ясно, когато един ден се наложи да разчиташ само на себе си.

26

българка

преди 10 години

някой знае ли в русия, москва особено живеят ли младите семейства със свекър и свекърва и дали там е обичайно бабите да гледат внуци? Няма кой да питам а ме интересува. Мерси!