28

Анонимен

преди 10 години

oh boje ya vsichki zadrijte hamavite si komentari za sebe si................

27

Анонимен

преди 10 години

До prostakДобре си се кръстил "***"... Мнението ти е също просташко, дай като има пари да си прави каквото иска и да напада който си поиска! Просто не се е заял с някой откачен, че да му извие за една секунда врата.

26

Анонимен

преди 10 години

До damataЯвно оная работа му е само да пикае по кофите :D

25

Анонимен

преди 10 години

Не сте задали правилен въпрос. В случая трябва да се пита Активен или пасивен?

24

damata

преди 10 години

Тоя хърльо да е секссимвол? Ха-ха смях в залата!Той знае ли въобще за какво му е оная работа?

23

Анонимен

преди 10 години

Тоя е толкова зле, че даже за гамен няма акъл. Ами по-скоро е просто момченце видяло се с пари.

22

Питане

преди 10 години

Какъв гамен може да е този пубер?Елате в Бургас и си преосмислете статията.

21

prostak

преди 10 години

момчето заработи 20-30 милиона вече па вие всички дето коментирате тука и във всички сайтове български общия ви доход в следващите 20 години няма да надхвърли това което е спечелило момчето досега простаци такива

20

Анонимен

преди 10 години

До анонимен 12 затвори си плювалника "моля":-)

19

Who Cares

преди 10 години

Джъстин Бийбър - сексимвол или гамен? ***Ne, prosto ***... koito iska da byde i Stalone, Schwarzenegger, Cruse ednovremenno.

18

До 18

преди 10 години

С тази грамотност, която имаш, сам се спъваш и си реален кандидат за мияч на чинии.

17

Анонимен

преди 10 години

До анонимните 12;13 Явно не разбирате че хора като вас наистина не са за този свят.Хора като вас са готови да спъват и да унижават хора който са мн над тях но тези хора не се дават никак лесно и винаги успяват и накрая хората като вас (12;13) се капсолират от всичко и всеки.Така че поне J.B. е постигнал нещо в живота си а вие сигорно незнаете какво искате от живота?....Така че следващия път ако "обичате" задръще БЕЗМИСЛЕНИТЕ си коментари за СЕБЕ СИИИИИ.

16

Нормален

преди 10 години

Това не е момче това е скрит гей !!

15

Анонимен

преди 10 години

Джъстин Бийбър- гей или травестит?

14

vlady

преди 10 години

Господи прибери този *** заедно с гаргата и всички измислени певачки и ни върни Chuck Schuldiner, Peter Steele, Quorton.

13

бай уй

преди 10 години

Не! Той е ***!

12

до 11

преди 10 години

"за да не ядосвате и други хора като мен "Не се дефинирай като човек (един от хората) pls.Такъв като теб гледащ само чуждото е жалък и няма самоличност.Не ми се сърди, но обикновнно хора като теб искат да видят "суровата истина".Аз ти я написах.И може би както други от твоя вид би искал да те върна в твоята "реалност", където егото ти значи нещо. Където егото ти е равно на авторитет.Иская истината, а после бягаш от нея. - ФАКТ.

11

Алекс

преди 10 години

До Анонимен (11)Тъй като мога да говоря само от мое име няма да генерализирам. На Бийбърчо не му завиждам нито за живота нито за парите. Лекенцето вече сам се проваля а престане ли да е дойна крава за лейбълите много бързо ще се окаже в дълг вместо милионер. Моето мерило за респект е колко ти е акъла, колко са ти маниерите и колко пълна ти е душата. По тези параграфи Бийбър се нарежда малко преди края на опашката от 14-17 годишни, жадни за внимание, истерични фенки, че все пак има и по зле

10

Анонимен

преди 10 години

Абе вие всички който му завиждате и ви е страх да си признаете че бихте искали да имате неговия живот не дрънкайте напълно измислени глупости за да не ядосвате и други хора като мен защото не той е проблемният а хора като ВАС така че си задайте въпроса кой е успелият в живота ТОЙ или аз

9

Владо Кузов

преди 10 години

Джъстин Бимбърлейк, яж ми *** от Симитли!