36

СТАРА ЗАГОРА

преди 10 години

Нов режим и съд с доживотни присъди и конфискация на всички политици и олигарси които унищожиха родината ни, СТАНИ НАРОДЕ СЪБУДИ СЕ - ТЕ ПОГРЕБАХА БЪЛГАРИЯ !

35

ha ha

преди 10 години

Виждам, че има все повече будни хора, но и "*** неотстъпват" "щтракат" минуси на доказани методи и умни изказвания относно Б17 и сода бикарбонат съчетана със сладко и защо е така. Но...... ТЪПАКА е непобедим. Нека и аз да помогна с нещо, Др. Симончини, Италия. Търсачката ще свърши останалото.

34

Анонимен

преди 10 години

Тази на снимката явно много се кефи на новината!

33

Tanya

преди 10 години

Poznavam li4no doktorkata i tya e nay-la4ezarnoto sa6testvo , koeto poznavam. Normalno e 4ovek da se usmihne kogato go snimat.Ili niakoi predpo4itat da vidiat traurno tajna fizionomia na fona na tajnata statistika?Interesno 4e mnogo ot 4itatelite ne se zamisliat nad trevojnite fakti, koito 4etat, a se konzentrirat varhu usmivkata na jenata?Tova e problem ot svetovna veli4ina i ako v Bulgaria se praktikuva pove4e profilakti4ni pregledi na naselenieto smartnite slu4ai moje i da namaleyat ...

32

Анонимен

преди 10 години

Рака зачестява заради увеличената продължителност на живота и растящото население .

31

Анонимен

преди 10 години

петък самолети пръскат софия с тайни химикали

30

Анонимен

преди 10 години

след като всички научихме вредните E-та. сега решиха изписването им да беде заменено с тяхното пълно наименование. 1 ето едно добро решение направената група абв която спомага за увеличаването на рака сред хората

29

Анонимен

преди 10 години

веднъж на ден прясна ядки от кайсия.Витамин B17

28

Анонимен

преди 10 години

тайна група решение да промени изписването на съдържанието на хранителните продукти известните българи години упс ета упс бяха променени техните наименования преди това много хора не купя продукти с наличието на вредни е та но сега когато не се изписват аз се изписва тяхната доставка много youtube няма да разберат това

27

Анонимен

преди 10 години

през следващата година комисията отчете че броят на заболелите е двоен. американския президент заяви че отпуска нови 10 милиона за борба срещу рака на следващата година беше отчетено тройно увеличение на заболелите. и така всяка година броят на заболелите се увеличава както и отпуска сума пари

26

Анонимен

преди 10 години

специална комисия се оплака на американския президент че се увеличава броят на заболелите от рак беше обещана на всички учени чемерика ще се пребори с тази коварна болест бяха отпуснати 3 милиона долара. на следващата година комисията очите че броят на заболелите 1

25

.

преди 10 години

Който търси - намира.:)

24

Анонимен

преди 10 години

Късните последствия от гръмналата АЕЦ имени В.И.Ленина (Чернобил).

23

Анонимен

преди 10 години

Тя докторката добре си се е усмихнала,и добре ги е казала нещата в интервюто, ама редактора е праснал едно за главие - няма що! ? тия журналисти само стряскащи и негативни заглавия слагат!

22

Анонимен

преди 10 години

Аман от статистики!И тази снимка?????Ами то хубаво жената се усмихва ...ама на какво...?Вижте мили хора ,не четете всичкият този ***!!!Четете книгите на д-р Диана Мечкова и "Лечебният код" от Д-р Алекс Лойд и Д-р Бен Джонсън.Това не е евтина раклама.Системата работи!!!Бъдете здрави!

21

В

преди 10 години

... днес бг , засрамете се . можехте малко по-весела снимка да сложите ...срам

20

Анонимен

преди 10 години

За 20г преход, един пьт не съм чул за руски грип а само американски щамове.То не бяха свински птичи виржиния и всички те свършват с вирусни плевмоний.Фармацевтичните компаний нямат изгода от здрави хора, , всичко е бизнес ама за наша сметка.

19

цезар

преди 10 години

Една от главните причини за заболяването от рак е елемента "АРСЕН" който сега го има много в храните и особено тези с ГМО. Никой не държи сметка какви и в какво количество пестициди и торове се употребяват, във водата също, ориза е пълен с арсен защото той расне само в вода.Пилешкото месо има най много арсен натрупан от фуража с който го хранят и то е най вредното месо за 2 месеца пиле не може да стане 3-4 кг..Арсена е и балсаматор и спомага за оцеляване на мъртвите в гроба.

18

Царина

преди 10 години

Едно от най важните неща които трябвада се направят, е да се вземат мерк относно начина на работа по фабрики, предприятия, и други области в живота! Групите за 1 , 2 и 3 трябва да се преразгледат --и да се допълнят и променят това трябва да се свърши от Синдикатите ! Промените трябва да се направи в закона! Хората не живеят природасъобразно, много голям стрес на работните места, стрес от новините и хаоса в държавата --нещата са комплексни ! Докторката е наистина прекалено усмихната!

17

СОДА БИКАРБОНАТ

преди 10 години

"Причина за тяхната поява са външни фактори" (на злокачествени тумори). Не е точно така, в основата е психиката. Ефективна (и евтина) профилактика и е комбинацията от ЛИМОН със СОДА БИКАРБОНАТ (силен алкализатор и химиотерапевтик). Също СОДА БИКАРБОНАТ приета в смес във сладък коктейл (с мед например). Но основното е да сме честни, добри, вярващи. Ядките от КАЙСИЯ (до 20 броя на ден) също са чудесни в борбата с рака. Но запомнете - по важно е да се променяме, отколкото "да се лекуваме".