214

Анонимен

преди 10 години

Не харесвам ***, но тая шепа от *** и наркомани едва ли ще налага мнението си кой да ме управлява. Тия *** трябва да проумеят, че има избори, където се решава кой да управлява. Когато беше митинга на ДПС и БСП в София се изпокриха като мишоци. Смешници жалки

213

redimag

преди 10 години

Повечето от пишещите тук са против окупацията , изглежда да са богати , учени , щастливи благодарение на своите партии ! Харесва им светлото минало , надяват се на щастие и за напред ! Само че не разбират , че всъщност са бедни защото са глупави , а глупави защото са бедни !

212

Съвестен Гражданин

преди 10 години

Наркоманчетата окупираха университета да си правят оргии!

211

Анонимен

преди 10 години

И къде е държавата на която плащаме данъци? Няколко наркомана са по-силни от цялата държавна машина.

210

Форумът Смърди

преди 10 години

Не се учудвайте, че от форума се носи непоносима ВОНЯ.Обяснението е просто, голяма част от списващите в този форум лижат задните части на г-н Пеевски. Междувременно той изпуска газове, а какви са тези газове ви е ясно само като си спомните на какво прилича г-н Пеевски.Съответните пишещи поглъщат въпросните газове и осмърдяват с тях драскайки във форума.

209

Анонимен

преди 10 години

Явно прокуратурата и родната милиция се правят на разсеяни, след като шепа *** окупират университета и пречат на нормалния учебен процес. Това са чеда на комунистически изчадия, които забравят, че университета на им е бащиния. Да окупират майчините си хралупки тия ***. Не ги ли смаже полицията, това е грубо нарушение на обществения ред.

208

Анонимен

преди 10 години

БСП-то са опасни миналата седмица имаше записи със БОЙКО ЗА ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО/показваха ни ПАТРАШКОВА/ ТАЯ СЕДМИЦА ПУСНАХА ОКУПАТОРИ -ПАК ЗА отвличане на вниманието ние така си живеем 24години

207

сн. №3

преди 10 години

Нова ТВ <=> ГЕРПЬТВ <=> Деформаторския блокХа сега да видим микрофонът на чия ТЕЛЕвизия се държи от ръка вътре в двора, а не през решетките!

206

Митко

преди 10 години

Абе няма ли полиция, да разкара тия брадясали пичлигари, на които не им се учи! Седнали да ми окупират Университета. Майките и бащите им едвам свързват двата края и ги пратили да учат, те всичко друго правят ама не и за това за което са отишли!

205

Анонимен

преди 10 години

Пред ректора се появи и политическото недоразумение Радан Кунев, за да се разсее и последното съмнение кой стои зад окупацията. В близкия час се очаква и появата на Боко *** и Цецо Големите уши за да укрепне делото на окупацията!

204

Анонимен

преди 10 години

Егати гадния театър...

203

Анонимен

преди 10 години

До ВасилевТи не си ли чул,че Цар Борис и Бой Тошо отдавна не са между живите?!А сме крехка държава,без никаква икономика е така защото до сега ни управляват крадци и набедени демократи!

202

Анонимен

преди 10 години

ЗАЩО полицията не разкара окупаторите ,защото полицията е с управляващите а управляващите искат да има така наречените фалшиви окупаториЗАТОТО ТОВА СА СИ ТЕХНИ ХОРА ,ТИЯ ОКУПАТОРИ ЗАПЪЛВАТ НОВИНИТЕ ЗА ДА НЕ ДАВАТ СТАНИШЕВ И ОРЕШАРСКИ КАКВИ ГИ ВЪРШАТ таман лошото време и окупаторите и украйна и новините свършват

201

Ф.С.В

преди 10 години

Каква е тази държава - 5 инфалтивни нарцистични пубера да правят на луди 20 000 студента? ако това бе в нормална държава досега щяха да пишат обяснения в районното- Дано някой луд родител не отиде да ги изпостреля там ,Това не е нормално за мен - не може да окупираш каквото ти падне - ами защо не ходят да окупират банки за да им отпускат както в нормалните държави солидни студентски кредити ? Няколко *** се изживят на "нещо си "

200

ViturStSt

преди 10 години

До АнонименЦялата работа е да прокарат новия НК

199

Сергей-СЪСЕЛА

преди 10 години

Драги колеги от позитано - имате 5 минути почивка за филия хляб и сол.

198

Анонимен

преди 10 години

Не ги знам какви са тези окупатори не се досещам кой ги е пратил - вчера олигарски казал в Търново че е готов да преговаря с тях за исканата му остава. За човек който се среща с бисер петното и използва предимно задни ходова, това си е направо нереално. Очевидно са ни замислили някаква сапунка за отнемане на вниманието от основните теми - некадърността, грабежите, липсата на перспектива, липсата на реформи, разцепването на *** и тн...

197

Проф Искра Баева

преди 10 години

Абсолютна номенклатура -- комунистическа.Посредствен човек служещ си с клишета от 60 - те години.Какво прави в Университета, защо не я пенсионират -- сигурно гони 65 години Защо я държат тази стара изкуфяла чанта.

196

Лев Троцки

преди 10 години

Спират им парното, тока и водата и след 45мин. окупацията приключва. Да живее световната революция!

195

Анонимен

преди 10 години

такса космическа за плащане да работят до дупка и ще забравят стачки, не да чакат от мама,ако бяха заети с работа,за да си платят,нямаше да са там разпуснато племе!!!!!!!!!!!!!