28

Анонимен

преди 10 години

НАД 150 ХИЛЯДИ ФРАНЦУЗИ ПО ПРИЗИВА НА КРАЙНО ДЕСНИ И КАТОЛИЧЕСКИ ОРГАНИЗАЦИИ ИЗЛЯЗОХА ПО УЛИЦИТЕ НА ПАРИЖ СКАНДИРАЙКИ ФРАНЦИЯ НА ФРАНЦУЗИТЕ И НЕ НА ГЕЙ ПАРАДИТЕ И ЕДНОПОЛОВИТЕ БРАКОВЕ ,ПО ВРЕМЕ НА ПРОТЕСТА СЕ СТИГНА ДО СБЛЪСЪК С ПОЛИЦИЯТА ,КОЯТО ИЗПОЛЗВА СРЕЩУ ДЕМОСТРАНТИТЕ СОЛЗОТВОРЕН ГАЗ И ГУМЕНИ КУРШУМИ,ИМА МНОГО АРЕСТУВАНИ,ЗНАЧИ СПОРЕД ЕВРЕЙСКИТЕ МЕДИИ ТЕЗИ ВЪВ ФРАНЦИЯ СА КРАЙНО ДЕСНИ (ЕКСТРЕМИСТИ),А В УКРАЙНА *** СА (БОРЦИ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ) ,ТЕ НА ТОВА СЕ ВИКА(ОБЕКТИВНА) ЖУРНАЛИСТИКА

27

шалом алейхем

преди 10 години

До предходния: Ами еврейството ли е виновно, че се краде толкова у вас и че Оландчо иска лукс и да си сменя любовниците като носни кърпички!?

26

Защо?

преди 10 години

Защо го избраха тогава този като знаеха че не става? Или т-нар. французи доказаха че са едно паплаг,една маса от ***,която вече не е способна на нищо! Затова евреите там си вихрят коня както си искат! Впрочем те навсякъде го правят,но Франция е най-претопената европейска държава вече! След това е Великобритания,Холандия,Белгия и Германия! Тези държави са унищожени от еврейството вече!

25

Анонимен

преди 10 години

И при нас е така вчера протестираха 17....ъъъъъ....човека!

24

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 15Коя е бившата *** зам-премиер, бе човек ? Че те и двете за миячки в хоремаг не стават по красота(е, Даниела на млади години беше поне симпатична), хеле па оня смачкан зинаиден *** с огромно самочувствие и пилешки мозък, дето пуска поправки в Наказателния кодекс, показващи дълбоко малоумие, липса на възможност за предвиждане (а човекът по това се различава от животното!) и ...ФАШИЗЪМ. Нищо, че истерично властолюбивият Кадиев каза, че днес фашизъм няма. Има, има, навсякъде, откакто го няма СССР, ама е боядисан като демокраДия.

23

Някой

преди 10 години

Поредния жудо-мъсон (нарочно е с "Ъ") дето си мисли, че е хванал Господ за шлифера. Поредния объркал се. Идват мнооого интересни времена, при това навсякъде.

22

ккк

преди 10 години

До Борис НедялковПарижкия район има около 12 млн. население, и 120 хил. души не са чак толкова много 10%; така че нашият ДАНСwithme се представи доста добре! имаше дни по 30-40 хил. души на площада /естествено по данни на МВР - 3 хил./; забележете и тук разликата - 17 хил. по данни на полицията 120 хил. по данни на организаторите!!! навсякъде полицейщина и машинации - властта явно е много скъпоценна

21

до 24

преди 10 години

Открай време кризите започват от богатите, а го отнасят бедните. Включително и последната криза за пореден път започна от евреите и сащ.

20

Борис Недялков

преди 10 години

Извинявам се за неточността!Даже като погледнем реално на нещата ще открием безспорния факт,че 120 000 са толкова внушителен размер от човешка гледна точка,че дори и на Дансwithme не успяхме да съберем такава човешка маса на площада.

19

До Борис Недялков

преди 10 години

Само за корекцията 120 ХИЛЯДИ :) а не "едва 120 души" :)

18

Борис Недялков

преди 10 години

Време е и френското общество да се събуди,за да се отстранят всички безбожни католици и извратени хомосексуалисти от властта.Жалко само,че са били едва 120 души на протеста,но кой знае-това може би е само началото на новата Френска Революция през 21-ви век.Успех на всички антиоландци!

17

Анонимен

преди 10 години

Навсякъде където има т.нар. социалистическо управление настана криза.Това е истината искате социализъм, получавате беднотия и беззаконие. Руски патент.

16

петков

преди 10 години

ами нашият

15

Холанд Франсон

преди 10 години

Ще си взема за съветници вашите станишев и доган. Хем ще ви отърва от тях, хем ще стабилизирам положението във Франция. Ще си харча на воля милиард след милиард, ще сменям любовниците всеки месец, а народът нека си се бунтува...

14

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

Режимът на Оланд използва несиметрична сила срещу бунтовниците. Според Нгобо Макумба, говорител на Френския национален фронт в изгнание, базиран в Каспичан, са убити 25844595 бунтовници и 587463255656 войници на режима.Нгобо Макумба призова Съвета за сигурност на ООН да излезе с декларация във връзка с кървавия конфликт и да осъди режима на Планд.

13

men

преди 10 години

чекайте бе това не са хулигани а демократично протестиращи хора. сега чекаме франсиа да излезе от *** ЕС и да се сближи с русия. или направо да се разцепва. ривиерата за италия, южна франциа за баските а северна за белгйиците. чекаме оланд. искаме демокрация.

12

Влади-Мир

преди 10 години

До Шоп, Имах те за сериозен ОПОНЕНТ. Весело време БЕШЕ;-)). Ако искаш да започваме с ОБИДИТЕ(много съм мръсен)?!? Кво ши кайш?!?!?!?!?

11

Анонимен

преди 10 години

оставка и на този ***

10

Валентин

преди 10 години

Краят на протеста бе белязан от сблъсъци между полицията и крайнодесни хулигани със скрити лица замеряха служителите на реда с камъни, бутилки, бомбички, парчета арматура и димки на площад "Вобан".Френските власти трябва да спрат насилието над активистите. Това не отговаря на еропейските ценности все пак. Както видяхме в Украйна те са в пълното си правотда изгарят живи полицаите призвани реда.

9

Влади-Мир

преди 10 години

Ние, Българския народ, подкрепяме ЗАКОННИТЕ искания на френския НАРОД и сме напълно солидарни с надписа на картинката(който изобразява магаре и гласи: "РАЗКАРАЙ СЕ"!!!