167

гривек интернешънъл

преди 10 години

Тоя галъп бая са го нагушили ***, щом му се привиждат такива проценти...

166

BEN-ADAM

преди 10 години

До Анонимен 181До Няма честни комунист ТЕ УПРАВЛЯВАТ ВСИЧКИ ПАРТИИ!!!HE! Mafiata upravliava prostia zaspal narod

165

Анонимен

преди 10 години

много лесно - увеличава се дела на негласуващите, и на хората които са мизерстващи и се радват на малкото социалин продибвки (които никого няма да получат от т.нар. десни партии)всеки умрял пенсионер, е мастен от внучеот си или от сина си който няма пари за номлаен живот

164

Анонимен

преди 10 години

Как става така, че електората на комунистите измира всяка година, а по прогнози резултата им расте :D

163

Както е модерно ..

преди 10 години

Разсъждавам: Как стана така, че бившите ПРАВОИМАЩИ пак са ПРАВОИМАЩИ?Как стана така, че върховете в силовите структури станаха БАШ правоимащи?Как стана така, че ГОЛЕМИТЕ поборници за демокрация си взеха своето и млъкнаха като риби.Та!!!!!!!Правоимащите ще го преместят в другия джоб, докато тъпанарския народ драска по форумите, удря се по гърдите и крещи с пълно гърло: Нашите са убави, другите са маскари.А те са си едни и същи!!!Защо не сме като украинците?ЗАЩО??????

162

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 189генерал Владимир Кличко - бащата на прославените украински боксьори Виталий и Владимир...

161

Анонимен

преди 10 години

Всички досегашни играчи са познати на публиката.Те са рожби на БКП и вече 25г.се сменят с променлив успех да ни управляват.Докато не стане като в Украйна и народа не ги изчисти,няма как да ги махнем.От време на време се появява някой "месия"дето ни обещава светло бъдеще и благополучие.Това е ***- троянския кон на пеевски и КТБ.

160

ПП-Атака

преди 10 години

Атака ще има минимум 15%.

159

България

преди 10 години

Пак измами с тези ГАЛЪП ....докога бе червени продажни и крадливи маймуни,ще манипулирате нашия народ....засрамете се и вие може би имате деца ...имайте страх от съдбата и възмездието....БСП...ДПС....АТАКА....СДС... и всички досега работили в НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ,всички на съд ,но не в България,а там ,където осъдиха Милошевич....., а за ГОЛЕМИТЕ ДРУГАРИ -НАРОДЕН СЪД,така ,както го правиха малко след 09/09/45...конфискация и ,ликвидация......

158

Българин

преди 10 години

Комунистите са се клели, че с кръв са взели властта и с кръв ще я дадат! До днес това не е станало, напротив от една единствена партия те се клонираха в множество и така под прикритие управляват! И СДС и НДСВ и Герб са нейни производни . Трето и четвърто поколение комунисти управляват страната ни под различни партии. Деца, внуци, лели, снахи на охранени от охолен живот "партийци" се редуват в управлението. Герб са червените им бригади от спортисти - мафиоти и полицаи-прес вършещи мръсната работа

157

Няма честни комунист

преди 10 години

До АнонименЧестните комунисти са загинали преди 9 септември! Това са били идеалистите, които са се подвели по идеята за равенство и братство! Тези комунисти, които виждаме са толкова безпринципни, че за една нощ станаха социалисти, след това - капиталисти и олигарси, срещу които цял живот воюваха и настройваха народа срещу капитализма! От Агент Гоце и другите край него ангели няма как да произлязат! Вълкът отново ще си смени кожата за да могат глупавите овце да го припознаят за закрилник!

156

az

преди 10 години

БСП ще гласуват 21.6%, за ГЕРБ - 18.1% Prestanete nikoi nqma glasuva za tiq k.rvi Kradlivi tezi sa trupove politi4eski

155

345

преди 10 години

Само монархия ще ни оправи, другото са от единия джоб в другия и 2,5 млн. навън работещи с/у 2.2 тук..

154

Анонимен

преди 10 години

Галабиците на червените пак безсрамно излъгаха!

153

Галфон до 176

преди 10 години

След като АБВ се обявява за лява партия и ще разчита на лявомислещите избиратели,в кои *** ще ***? на БСП или на ГЕРБ?АБВ е поредната режисирана постановка,целяща да обере недоволните от предизборните обещания на БСП леви избиратели и нищо друго.Лявото и дясното в момента са на коренно различни полюси и избирателите им в никакъв случай няма да одобрят каквото и да е взаимодействие на АБВ с ГЕРБ.Това го знаят всички и Първанов и Станишев и Борисов.Е,с кой освен с БСП може да мели Първанов?

152

Анонимен

преди 10 години

АБВ срещу БСП вече спечели Пернишка, Плевенска, Хасковска, Кърджалйска, Разградска, Шуменска и Търговищка и Силистренска област. Честните ляво-ориентирани българи да побързат, щото хубавите места в АБВ ще свършат бързо. Не мислете за АБВ, като червеното ДСБ. Тандемът Първанов-Калфин е аналогичен на тандема Борисов-Цветанов - АБВ е партия с бъдеще.

151

параграф 22

преди 10 години

Напротив,изходът от всички "избори" е елементарно предвидим - печелят винаги кукловодите,а за народа ,довкарване отзад на чепатия.ОВЦЕ,ОВЦЕ!ЗА ВАС НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИ,КОЙ ЩЕ ВИ ДОИ И СТРИЖЕ,ВЪПРЕКИ,ЧЕ НА ВСЕКИ 4 ГОДИНИ ВИ СЕ ПРЕДОСТАВЯ "ПРАВОТО" ДА СИ ПОБЛЕЕТЕ ВЪЗТОРЖЕНО.БЕ-Е-Е!

150

Анонимен

преди 10 години

izbori ne triabvat,voina triabva ,to i taka si mrem .

149

Малкият Иванчо

преди 10 години

Само на мен ли ми прави впечатление,че анкетата на Галъп е правена в периода 09-16 януари и я пускат след 10 дни,и няколко часа след данните на Алфа Рисърч.

148

Filizov

преди 10 години

bg pravitelstvo i bg parlament sa s neligitimen vhod ot 12.05.2013 godina.v palna izolatzia sa ot svetovnite lideri i darjavi. nikoi lider ne idva v BG i bg polititzi ne poluchavat oficialni pokani za gostuvane nikade v sveta.prost fakt.svetat gleda kabareto na bg mafiotski partii i chaka bg narod sam da gi razpusne.nikoi ot sveta ne jelae da varshi rabotata bez pari po pochistvaneto na bg parlament ot mafiotskite paraziti. tova si e rabotata na bg narod.