155

КАРАДЖАТА

преди 10 години

ЩЕ ИМА ЛИ СЪД ЗА УЗОРПАТОРИТЕ - МОИС НАТАН - НАРОДА ЧАКА !!!

154

ЛИЛИ

преди 10 години

До ПОДКРЕПЯМ" БРАВО" ПРОФЕСОРЕ, ПОТЪВАЙ ........ !

153

Анонимен

преди 10 години

До ГаргамелияЗАБРАВИ ЗА ПЕРДАХА, ПРИЯТЕЛЮ....... ЧЕ КОЙТО ВДИГНЕ РЪКА - ОТ ВДИГНАТА РЪКА ЗАГИВА А

152

Люба

преди 10 години

До до РектораГ-н ИЛЧЕВ- IF THERE IS A WILL - THERE IS A WAY - АКО ИМА ЖЕЛАНИЕ-ИМА И НАЧИН -ТАКА ЧЕ ВЪРШЕТЕ СИ РАБОТАТА БЕЗ ПОЛИТИЧЕСКАТА ЗЛОБА ПОД ФОРМАТА НА ЗАГРИЖЕНОСТ-видите ли -ЗА ФУНКЦИЙТЕ НА УНИВЕРСИТЕТА. ДУМИТЕ ВИ СА ЗАПЛАХА И 'НАСЪСКВАНЕ' СРЕЩУ НАЙ-ПРОГРЕСИВНИТЕ МЛАДИ СТУДЕНТИ - ПРОТЕСТА ИМ Е ВСЕ ОЩЕ МИРЕН И ВСЕ ОЩЕ ФАНАТИЧНО ГИ ПРЕСЛЕДАТЕ- ВИЕ И ОНЕЗИ, НА КОИТО СЛУЖИТЕ, А НЕ СТЕ МНОЗИНСТВОТО НЯМА ДА ОСТАНЕТЕ В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ, ВИЕ ПРЕДАВАТЕ БЪДЕЩЕТО отново И ПО СТАР НАЧИН

151

???

преди 10 години

А прокуратурата какво спи отново, че не свърши дори тази елементарна работа? После докладите на ЕК не ни харесвали. Че какво хубаво да напишат за нас, като тук не си гледаме работата?Докога ще се съобразяваме с шепа *** и претенцийките им? Кой защитава интересите на обществото? Защо се плащат пари на неработещи институции?

150

Селянина

преди 10 години

Затвор за Глишевите мекеренца, як лобут с палките по тиквите и изключване от СУ. Позор за тези нехранимайковци и смотльовци !!!

149

възмутен

преди 10 години

Е...и и смотаните и зависими медии! Сега гледам Нова как водещите "акуратно" се опитват да изкопчат от ректора на университета думи като полицията ще изведе окупаторите и тем подобни...., с една дума всячески се мъчат да изкарат "протестиращите" - жертва на бъдещо полицейско насилие! Вън на тези самозванци платени от държавното учреждение! Замирисахте мнооого! Колкото повече се пените, толкова повече изписвате вежди на БСП и правителството на Орешарски!

148

Анонимен

преди 10 години

Що не ходите на площада бе протистуиращи, а се криете на топло ?!И защо не дават думата на тези, които са против окупацията платени *** *** ?!

147

Анонимен

преди 10 години

Някакви миекащи субекти са се припознали като революционери и си играят с търпението на другите студенти,преподаватели и полиция.Да се махат и да не ни пречат да учим,да не стане по-лошо,ако решим да ги изхвърлим както ние си знаем.

146

до Ректора

преди 10 години

Г-н Илчев, накарайте т.нар. окупатори да излъчат от групата си човек, който да носи материална отговорност за всички активи в университета и го удостоверете с подпис!!!! Това е необходимо и логично, щом в сградата има активи и документи за милиони!!! Тези *** трябва да са наясно какви са им отговорностите ,не само правата!!

145

Гаргамелия

преди 10 години

Казаното по-горе потвръждава, че тази УкОпация не е студентска, а организирана от изхвърлените на изборите гаргамелски реаниматори. За това уж призовават всички други изхвърлени от народа партийки/пролетарийй/ да се присъединяват, щото вече ректора оплаче ли се на прокурор ша има и пердах, съд и т.н.

144

1

преди 10 години

до 176На Четвърти километър е пълно с луцифери и фюрери. Иначе психиатричната диагноза е форма на компулсията - в твоите представи нещата "зависят" от теб, въобразяваш си, че можеш да пророкуваш, да уволняваш, да назначаваш и пр.

143

Луцифер

преди 10 години

Г-н професоре, обикновено човек научава някои неща за себе си последен. Е, сега ще научите нещо, което или не знаете или не искате да знаете: вие сте *** и ще бъдете презрян от огромната част от не червените българи! Не си въобразявайте, че ще ви отмине позора, който сам си докарахте...

142

Анонимен

преди 10 години

Тази вечер окупационният вожд Тони Чукчата напълно оправда прякора си. Каза, че университетската криза в началото на ХХ в. била през есента на 1904 г.Да вземе да разбере, че тя е почнала през януари 1907 г., ама то какво да го правиш - Чукча! Има особена форма на главата, мозъка и правоговора!

141

vm

преди 10 години

Интересно, след като е станало ясно, че инициатори са някакви хомосексуални от НБУ, защо не са си окупирали карикатурата НБУ.

140

НЕ ВИ ЩЕ НАРОДА!

преди 10 години

На ЛУМПЕНЩРАСЕ става хладно, студено......!!!!!А простата истина е, че застудява и гаргамелските реститути от ЛУМПЕНЩРАСЕ ша са примъкват на топличко!!!!!!Погледнете физономиите на тея студенти, поне половината са пенсионирани студенти от шпиц командите на ГАРГАМЕЛ и Пашата.Ако тези жалки *** ще свалят правителството, то това правителство ще управлява вечно.Алуууу ГАРГАМЕЛЦИ .... НЕ ВИ ЩЕ НАРОДА!!!! За това НЕ ВИ ИЗБРА на изборите и никога няма да ви избере, както и да се казвате вече!!!!

139

Дир бг

преди 10 години

АНКЕТАПодкрепяте ли втората окупация на СУ?36.75% - Да63.25% - Не

138

Анонимен

преди 10 години

Сред окупаторите изпъква един с качулка, който се представя като студент по право и политически науки от НБУ. Заради безспорните си интелектуални качества и безупречен български език той е известен сред колегите си с прозвището - Тони Чукчата!Та тази Чукча вчера каза, че вече той пишел историята?!!!

137

акуд

преди 10 години

мистър професър група миллети като теб позволява на ДПС да ползва всички Българи за доЙна кравичка

136

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 132Ми да се организират в партия, да издигнат смислените неща в програма, да спечелят подръжници и избори и т.н. А не да не могат даже смислено да формулират защо протестират!Разбра ли или трябва дълго да ти се обяснява? Щото не са ти много смислени коментариите!