18

ментета и боклуци

преди 10 години

Храната е с отвратително качество в България и е една от причините народа да е толкова болен!

17

Ех!

преди 10 години

Да се вдигат цените?Сега на храните,утре на ток,вода,парно.Хляба да стане 2лв.Данъците двойно.На всеки *** по заплата 500лв.за прослужено мързелуване.Стегнете примката на този,за нищо неставащ българин?Цял свят се тресе от бунтове,ние лежим в мизерията и мърморейки превиваме гръб.*** сме,***!По добре да изчезнем?

16

Анонимен

преди 10 години

Вече започнаха да вдигат цените,но още нищо не сте видели.

15

Анонимен

преди 10 години

До Австрийски4oveko,az tova go praktikuvam ot godini,Hladilna 4anta,zamrazeno v kufara i na samoleta,probvano e!5-6 chasa izdarja bez da se razmrazi.

14

Анонимен

преди 10 години

месото е 6.50 лв. кво зяете.

13

Анонимен

преди 10 години

Краставиците и доматите за кг във Варна бяха стигнали 4.50 а те са пвц

12

дебел депутат

преди 10 години

сега е момента да ви вдигнем цената на тока-шоково но от сърце,гърч за мизерниците които са останали в България.Колкото е по-беден българския народ толкова по-висок жизнен стандарт ще имаме ние ваще любими 240 депутати.

11

Мунчо

преди 10 години

Да спрат веднага субсидията на земеделците, защото пак направиха далавера със зърното.Уж го изнесоха, поне всички така твърдят. Дори и да са го изнесли защо ние ще им плащаме печалбите?Да получават субсидия само за продадена продукция С ФАКТУРА в БЪЛГАРИЯ и да има проследяемост на зърното дали накрая субсидираното зърно стига до крайния потребител под формата на храна. И само за тези количества да получават субсидия и да им връщат акциза на горивото. За другите количества - ПАЗАРНИ УСЛОВИЯ!

10

Анонимен

преди 10 години

ATAKA предложи да се намали на 10% ДДС на храните в България.СЕГА Е МОМЕНТА

9

Анонимен

преди 10 години

Кой купува краставици и домати през зимата бе льольовци. Стига сте ги спрягали тия зеленчуци точно пък през зимата.

8

Австрийски

преди 10 години

какви ги бръщолевите бе!Цената на краставиците е миналата година все още на 59 цента - 99% гола вода.Единственото което се е увеличило е българското присъствие в чужбина или процената на химическите съставки в Бг. Бях по Новата Година у нас - едно трябва да ви кажа - няма вече българска луканка като едно време (бай Тошовото) имам в предвид. Яденето в Бг е вече ***. Ще си нося вече от чужбина като идвам - до къде се стигна в тая страна!

7

solaris

преди 10 години

Направих си къща на село,имам си прекрасна градина,правя си филе,суджуци,наденици от мляно месо,сирене,кашкавал от мляко,месим си на машината хляб и отивам до магазина само да си купя бира,оправил съм си тока и водата и ме боли целия за нашите политици

6

Анонимен

преди 10 години

Има кайма по 5.00лв. за кг.,но тя не е от месо!

5

недоволен

преди 10 години

А бе тиквеници такива, каква е тази кайма за 5.00 лв при положение, че най евтиното месо е 6.50 лв. Що не го издухате и да не пишете такива первезии.

4

Анонимен

преди 10 години

То поскъпването не е от днес,очаквайте да се вдигнат цените и на други неща!До масово унищожаване на българския народ!Живи и здрави да живеете в България!Страна -мечта!

3

ami

преди 10 години

Ko-HE !!???

2

Анонимен

преди 10 години

ЧЕСТИТО

1

Инкасатор

преди 10 години

Положението ще стане още по-розово когато поскъпне тока,хляба.....Започна поскъпването,очакваме да започне и големото крадене(на милиони и милиарди). Комунистите се окопават!