105

БПФ

преди 10 години

Ромовете не могат да бъдат вкарани в релси, затова трябва да бъдат вързани напреко на релсите.120 - това няма да помогне, освен в единични случаи, защото *** са генетично непълноценни в интелектуален план. Всяка детска учителка, имаща нещастието да се занимава с хъхряшки малки, може да ти обясни това.

104

До див аграр

преди 10 години

А лекия ти намек, че може би на мен *** ми е майчин ще го пренебрегна. Знам по малко арменски, турски, румънски и две думи на ***.

103

До див аграр

преди 10 години

Много малко *** знаят ***. Иначе *** на *** е ченгене. Възможно е в различните краища на България да има различни думи......*** му работа.

102

Див аграр

преди 10 години

До Анонимен120 Колега, това, *** да се изведат от гетата, може да важи за Сливен, Пазарджик, или там, където са десетки хиляди на едно място. в нашия края, Северозападнала България, за която става дума в репортажа, от поне 40 години *** учат в едно и също училище с българите. Говоря и за средното, и за основните училища . нещо друго ще да е разковничето.Те не търсят непременно на баницата мекото, както сега у нас, но не работят и без пари вече.В Холандиябачкат та пушек се вдига защо?

101

Див аграр

преди 10 години

До 110. Колега, прости моето невежество,*** език не ми е майчин, просто ***, които в нашия край говорят на ***, аа не на турски, и на който *** се рацбират и със сръбските и с румънските си събратя, ми казара, че ром идва от *** ромале, което значи на *** ***. За не ***, или за българи, думата е била дас.Но може и да греша, все пак не ми е майчин език. Я внеси яснота по въпроса? В някой части, например в Пазарджишко, *** говорят на турски обаче.

100

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 106Да, обаче от Биг Брадър така са наредили, и *** вече не са ***, а роми. Нашите политици, като първи *** гледат да не разсърдят Биг Брадър, ЕС и Нато, или на Сорос фондацииките, че току виж им спрат кранчето...

99

Анонимен

преди 10 години

От години се говори, че децата трябва да се вземат от гетото, за да се образоват и интегрират. Гетото възпроизвежда престъпност, мизерия и неграмотност.

98

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 48 ЗАСЛУЖАВАШ ВСИЧКИТЕ ++++++++++ НА СВЕТА. Това е изключително хуманно, перспективно и много полезно предложение. Ако знаеш как да го изпратиш в ЕС , може би ще проработи и ще я има БЪЛГАРИЯ, а даже и ЕВРОПА, защото и там след време ще възникне този проблем, но тогава ще е вече много късно!

97

Анонимен

преди 10 години

До благодарим на Живков - По Татово време нямаше и помен от такава ***. Тогава *** бяха много по-малко, ядяха здрав бой в милицията и дори повечето работеха . За 24 г. се размножиха като *** благодарение на продажните политици и тяхната дискриминационната "социална политика"- взимане от работещите българи и даване на ***. България ще се превърне в нещо ужасно до 15 г. - отвратителен резерват на неграмотна, мързелива и крадлива ***, а ние българите ще сме далече.

96

възмутен

преди 10 години

До Анонимен 40 Каква атака те е подгонила? Ти видя ли в КАТУНИЦА ПОНЕ ЕДИН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ТВОЯТА атака? А там и днес безчинстват ***. атака Е ЗАЩИТНИК НА ***. ДЕМАГОГСКИ ЗАЛЪГВА С ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ШЕПА ***.

95

Debora1

преди 10 години

Проблема не е в земята . Проблема е в управлението, законите и заспалия народ. Ромите са както всеки друг жив ***, търсят подходящи условия за развитие и разпространение. Ако не се вземат мерки навреме и не се изчисти може да обхване и цялата земя. Българския закон се оказа най подходящо условие за развитие на *** и за унищожение на добрата реколта

94

ТЪПО!!!

преди 10 години

ТРЕБВА ДА СИ ПЪЛЕН *** ,ЗА ДА СИ ХАРЧИШ ,ЗАЛУДО ПАРИТЕ!!...И ..КАТО КАК ЩЕ ГИ НАУЧИШ ДА РАБОТЯТ ТИЯ *** ....КАТО ИМ ЧЕТЕШ ВЕСТНИК "РАБОТГНИЧЕСКО ДЕЛО"ли...!!????КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОСТОТИЙ!!!!

93

благодарим на Живков

преди 10 години

Тодор Живков тaка ги интегрира *** че нема смасение през следващите 100 години , да благодарим на Живков за това което направи за България

92

невъзможно e

преди 10 години

Нема Държава на таа Планета да е ИНТЕГРИРАЛА ромите до ден днешен , технически е невъзможно , все едно от *** Човек да стане

91

Анонимен

преди 10 години

Тъй като не искаме да се интегрираме, не създаваме добри условия чужденци да идват да живеят тук, пък макар и пенсионери с по няколко хиляди евро пенсия, които търсят спокойствието на малките населени места и ниските ни цени. Искаме нашето да си е наше, може да пустее, да гние, ама нЕма да го дадем, ще изсмучем всичко което можем от заблудилите се чужденци, ще ги ограбим и после да си ходят и разказват, каква дивотия и простотия е в БГ.

90

Анонимен

преди 10 години

Както всяко село, е много малко вероятно около селото да не цари неописуема мизерия от отпадъци, битови и строителни. Нека го купи някои парламентарен *** че да си подхождат.

89

До див аграр

преди 10 години

*** на *** не е ром, колега.

88

Анонимен

преди 10 години

РУМЕН ОВЧАРОВ ЩЕ ГО КУПИ. ЗА НЕГО НЕ СЕ ГОВОРИ. ОЛИГАРХЪТ на СЯНКАТА

87

Анонимен

преди 10 години

Kogato reshat Turcite i Romite da se mahnat po drugite europeiski Darjavi , to es malko ostanalite malcinstva koito vse oshte jiweqt v BG ! Kogo shte obvinqvat Rasistite kogato pochnat da pristigat Afrikancite da tarsqt rabota na opraznenite rabotni mesta ot Balgari Romi I Turci ?!??

86

Див аграр

преди 10 години

Скоро време цялата държава ще се продава официално, а неофициално-продадена е отдавна.А относно спора за думата ром, това е *** дума за ***. На *** *** е ром, а българин- дас.