25

bbs

преди 10 години

bsp sa samo bezumni drebni targovci na bg bankovi danni za usa.

24

Атанас

преди 10 години

Тоя за *** ли ни смята, че от нежни чувства и като примерен Член на БСП толкова са му мили Решенията на БСП, че хукнал без никой да го пита и моли интусиазирано като Матросов на бойното поле да търси сродни души да води разговори за "Белене" с Боко!!!!!??????......Тоя лъже, а дали си мисли, че му вярване!Мислех, че *** лъжат най-много, ама па тоя направо утрепа рибата!!!!

23

Елена

преди 10 години

До Анонимен 19:Наистина ли го вярваш?Предишният опит беше успешен за 500 години и България не изчезна.А, ако всички партии се обединят срещу ДПС или се въведе задължително гласуване само за български граждани,дали ще има Доган -пиян(Клипа с порциите)Как беше при Костов Доган?Май имало начини да е в миша дупка(ако го няма БСП,няма и ДПС)Така,че мечти,мечти....., а и Русия има думата,нали(Тук тя има интереси,помниш 3 март 1878,нали?).

22

Анонимен

преди 10 години

25, тези два тандема ми напомнят за Сталин и Берия...

21

Анонимен

преди 10 години

*** физиономия!

20

Анонимен

преди 10 години

АБВ срещу БСП вече спечели Пернишка, Плевенска, Хасковска, Кърджалйска, Разградска, Шуменска и Търговищка и Силистренска област. Честните ляво-ориентирани българи да побързат, щото хубавите места в АБВ ще свършат бързо. Не мислете за АБВ, като червеното ДСБ. Тандемът Първанов-Калфин е аналогичен на тандема Борисов-Цветанов - АБВ е партия с бъдеще.

19

Анонимен

преди 10 години

"Ръководството на БСП изпълнява решения, които се вземат другаде, то е в тежка зависимост". Решенията се вземат от един много тесен кръг посветени, даже ако щете и не от ръководството на БСП. Ръководството на БСП е в тежка зависимост - казвам думата съвсем ясно и убедено. Кой е този, който разпъва медиен чадър над председателя на БСП? Отговорът на този въпрос ще даде отговор на въпроса - кой направи злополучната номинация за шеф на ДАНС през лятото на миналата година"

18

Факт

преди 10 години

ДПС крадат и управляват, а БСП са съгласни на всичко, само и само да крадат...

17

Анонимен

преди 10 години

ПАК Е ПО ДОБЪР ОТ СТАНИШЕВ ДОГАН И СИДЕРОВ.

16

Чегеварата

преди 10 години

И ти си клечка в БСП , но суха , за подпалка - с твоята запалка!!!*** !Откъде се навъдихте и все кадри от Виденово време!Интригант до интригант!!!

15

Анонимен

преди 10 години

Браво, Догане! Повече комунисти не ти трябват. Време е да направиш султанат тук.

14

Анонимен

преди 10 години

ЯМБОЛ НА ПРОТЕСТ ПРЕД СГРАДАТА НА РД"АА" ДАИ - ДОКАТО ДИКРАН БХОСЯН НЕ ПОДАДЕ ОСТАВКА !!! ПРИЗИВ КЪМ ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ НА ЯМБОЛ ! ДА СПРЕМ РЕКЕТА УПРАЖНЯВАН ОТ ЛИЦЕТО Д.БОХОСЯН !

13

Тошо

преди 10 години

До до 6много си далеч от някои истини,почти всички които бяха назначени по времето на ГЕРБ сега ги уволниха и сложиха повече хора на ДПС и много малко на БСП,никои от ГЕРБ не е назначен при сега управляващите

12

АНОНИМЕН

преди 10 години

Не уважавам не подкрепям Румен ,но Дикоф тази вечер в предаването си ме отврати с поведението си и найлона.Какъвто и да е един политик това което направи той беше гавра и унижение,тогава се сетих за пиянските фъфления на този журналист при някой спортни коментари и поговорката ,,ЧЕ ГОСПОД СЕ БАВИ НО НЕ ЗАБРАВЯ.

11

Анонимен

преди 10 години

Дойдоха с преврат и си отиват безвъзвратно. Манолова и бареков на съд!!!

10

Атака

преди 10 години

Доган дали осъзнава че дпс поема всички негативи и гея пак ще излезе чист от помията.

9

Социалист

преди 10 години

Точно за това ще гласувам за АБВ! Неискам децата ми да ме упрекват че съм ***.

8

Анонимен

преди 10 години

Това е обществена тайна. . и мая манолова станаха милионери за това че дадоха всичко на дпс.

7

до 6

преди 10 години

Този Дикран Бохосян назначен за директор на РД"АА" Ямбол беше супер приближен на ГЕРБ - човек на Анастас Атанасов . ! ПОРЕДЕН ПРОВАЛ В КЪДРОВАТА ПОЛИТИКА НА БСП ЯМБОЛ !!

6

Анонимен

преди 10 години

Галевите ти даваха информация Руменчо, а ти какво им даде на тях?Обеща им да ги оправдаят, както и стана.Спомнете си решението на съда в Кюстендил. А после за капак и ЦвЦв се договри с тях и ги пусна да избягат от България.С кого пееш заедно Руменчо ако не с герб, а?