26

kushevanews

преди 10 години

Досега съкращаваха,а сега ще назначават.Подигравка с хората!Надяват се на крайно нуждаещи се да им работят за мизерни левчета.А откъде ще вземат парите за заплати не е ясно.Лично аз,не вярвам,че ще се плаща редовно на работниците."Положението на ВМЗ е стабилизирано,няма забавяния на заплатите".Хубаво звучи,но не виждам реални данни и цифри,като доказателство.Поредните думи,без факти!!!

25

бачо

преди 10 години

Като няма поръчки за оръжие,защо не преобразуваха част от оръжейните заводи в производство на земеделска техника и инвентар?Не да внасят чужди американски и тем подобни трактори и машини...хем работа щеше да има на корем,поддръжка и т.н.

24

Анонимен

преди 10 години

Предприятието ЕнерСис в Търговище по лиценз на немската Варта е немско на г-н Ойген Петерханс.Съкращават се 80% от персонала поради производствен свръхкапацитет-не е позволено да се изнася за Русия или извън ЕС.Ще остане само производството на батерии за подводници.

23

Анонимен

преди 10 години

До АнонименТам далече в Украйна,някъде на п......та си майна ,се роди момченце гей и го кръстиха Сергей

22

ГОЛЯМА ЛАПАЧКАААА

преди 10 години

Голяма лапаница за големите шефове пада там с тези мизерни и нещастни заплати за работниците. Който е наивен и в безизходица - да иде да копа там ....

21

d0 ppppp 75

преди 10 години

Предприятиято в Търговище което го затварят е американско -бившия завод Енергия . Това щеше да се случи и със вмз Сопот , ако мутрата Порисов не беше паднал от власт и го беше дофалирал ! НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

20

Анонимен

преди 10 години

Нека хората си спомнят как Борисов ехидно назидаваше жената със златните пръстени, а не си мръдна сам пръста да направи нещо за предприятието, е 70 назначени човека са 70 семейства ,а за 800 съкратени човека при герб добре ли беше?Когатао ББ открие и едно работно място извън мутренската си охранителна фирма и коримпираните строителни фирми, нека дойде да се похвали пред народа

19

pppppp75

преди 10 години

Това е визитката *** властта. С това ще се хвалят. А затворените предприятия в Ихтиман, , Бургас, Търговище да се оправят.

18

Анонимен

преди 10 години

До 3 и 6:Наистина ли знаете схемата?Да вземем Кремиковци,който Костов продаде за 1 долар.През 2005г Кремиковци е на печалба и директорът Валентин Захариев купува сръбския Lemind и косовския Lamkos,след което Кремиковци естествено фалира ,докато новите фирми просперират и поне за Ламкос се знае ,че е Дубайска.

17

Анонимен

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !НЕ БОРИСОВ СЕР.ГЕЙ ГО ЗАПОЧНА .

16

Marto

преди 10 години

Jiveq v USA i tuka Bulgarskoto orujie e sinonim na visoko kachestvo ! Amerikancite tursqt kato ludi Bulgarski AK-47 , makarov i drugi orujiq. Dano da potrugnat neshtata.P.S nqmam kirilica na telefona izvinqvam se za koeto

15

Анонимен

преди 10 години

Просто ще им налеят под масата малко дотации, за да се радват ***. Да им направят една ревизия и всичко ще лъсне.

14

стоян петров

преди 10 години

И ако нми кажете кога ще си изплати 180-те милиона задължения ще ви бъда много благодарен. За всяко работно място са налети по 80 000-90 000 деноминирани български лева. Ами по-добре да им ги бяха дали да си купят по един апартамент Пловдив.

13

Анонимен

преди 10 години

В тоя форум има тежки болестни случай на медийно облъчване! Значи ако мога да извлека есенцията на герберунгелските разсъждения - то ВМЗ не трябвало да се спасява, а сега го стабилизират с единствения пъклен план да го откраднат по-късно...значи това било, а аз си мислех друго

12

Язе

преди 10 години

До ДениславвСъбуди се! И ние искаме световен мир и да няма гладуващи деца.Обаче реалността е друга, САЩ също не пускат безпилотни самолети да хвърлят шоколадчета от въздуха - такъв е жъвотът, не само в България.

11

ТЪРСЕТЕ,

преди 10 години

не преставайте ! Вече никой няма да ви се хване на комунистическата въдица ! Няма вече пари за крадене, трябва някой да започне да работи, за да ви ги изкара ! Да, ама не ! Ще се хванете за палците ! Тук никой повече не трябва да работи ! Всички вън !!!

10

Анонимен

преди 10 години

А американските оръжия в Сирия не убиват ли бе дениславчо , нагло еврейче безскруполно ?

9

Тръба

преди 10 години

Оръжия от България за САЩ?!Тази новина ми вони. Не знам на какво се радвате.

8

Дениславв

преди 10 години

Страхотно, ще правим оръжие за Сирия, за да могат да се избиват хората. Не можем да нахраним 1000 бежанци, но може да продаваме оръжие, за да бъдат избивани още хора. Конунистите са велики, цели 70 работни места - остават още 249 930. На пишещите по-долу - вие сте срам за България. Няма да произвеждаме храни на тази плодородна земя и за изнасяме за Сирия, а ще правим оръжия. Каква е разликата от това да продаваш оръжие и да продаваш наркотици?

7

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 10 години

Тоя завод дето Бойко Борисов искаше да го закрие по заповед на еврейските си господари ?! ГЕРБ са лакеи на циониска америка -факт !