15

Анонимен

преди 10 години

Тия тутурутки ни превърнаха в киборги, получаваш опорните точки и действаш, а Шефа те гледа от сателита и ти праща смс, че те мисли и те обича, демек ще ти сцепи г...Гледам, че доста народ носи и по две, три тутурутки- УЖАС НА УЖАСИТЕ! Ако искаш да им сложиш подкожен чип ще вият на вълци, а така си носят по няколко доброволно. А знаете ли, че АНС ежедневно записват 5 милиарда разговора, имейли и местоположения?

14

8317

преди 10 години

Поканиш хора на кръчма да се видите, а 50% от времето те си цъкат на телефоните глупости във Фейсбук! Това е липса на уважение към събеседника, освен, че е гаранция за факта, че ще си умрат самотни като кучета!

13

Шегичко

преди 10 години

Това хич не е вярно, пък!Sent from my Iphone Galaxy S4.

12

Анонимен

преди 10 години

ТОВА Е САМОТАТА НА НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ.НЯМА ПО ХУБАВО НЕЩО ЧОВЕКА С КОГОТО ГОВОРИШ ДА БЪДЕ ДО ТЕБ .

11

az

преди 10 години

Изметта винаги ще си остане ***. Нищо чудно. Интелигентните хора нямат такъв проблем.

10

varg

преди 10 години

Моят го поглеждам на всеки 5 часа.

9

ha ha

преди 10 години

"Сурат тефтера" е зомбирал предимно младото поколение, по-голямите го ползват предимно по работа и когато им се наложи.

8

solaris

преди 10 години

Най-хубавото нещо по това време е да си на масата с приятели и да си хвърлиш телефона някъде,където да не го чуваш и да си прекарваш добре,ще ти *** и смартфоните,като почнат да ми се тагват във дискотеките,всичките кифли стоят и си проверяват фб-ците бати тъпите същества,смартфоните пристрастяват ОГРАНИЧЕНИТЕ ХОРА,аз мъж пристрастен от смартфон не съм виждал,ние имаме много повече интереси,от това да СМЕ ЦЕНТЪР НА ВНИМАНИЕ :)

7

Жоро

преди 10 години

До до Жоро-4Да доста наболял проблем е с младежта,но винаги има решения.Аз за сега нямам деца,но се надявам един ден като имам, да им покажа че не всичко е "фейсбук" "туйтър" "чалга" и т.н.(Да отбележа че съвсем не искам да обидя теб или някой друг,просто така е модерно в момента) Аз примерно, може би съм от малкото хора които не ползват тези "екстри",според мен тези неща са доста излишни.

6

Жоро

преди 10 години

До КрисТака е,но честно да ти кажа преглеждам пресата,преглеждам си рибарските форуми,пия си кафенцето,свършвам една работа. (дето и царя ходи сам :) ) После деня ми се развива по доста благоприятен за мен начин и компа заема доста по малка част от деня ми.

5

една

преди 10 години

Пълни глупости. Почнах да имам смартфони откакто за първи път се появиха на пазара. Въпреки интернет и различни програми за чат и какви ли не глупости, не го поглеждам с часове, освен ако нямам нужда да се свържа с някого, да ми се обадят, да проверя нещо. ако го гледам на всеки 12 минути или дори на всеки половин час, ще се побъркам. Всичко зависи от това колко и каъв багаж имаш в главата. колко си зает с работа през деня. Мисля, че има доста хора като мен, така че статии като тази са неуместни

4

до Жоро

преди 10 години

Ти може и да не гледаш често телефона, ама си е проблем това за повечето деца. Имам 2 дъщери на 10 и на 13 години и тези смартфони вече им вземат по 30 процента от времето. Така са и повечето им съученици.

3

Крис

преди 10 години

до номер 1: Не си го поглеждал защото, си на компа.

2

1

преди 10 години

Отвратителната тенденция - седнеш някъде на вечеря и всички около теб цъкат на смотаните смартфони. Все по-копмютъризирани ще стават хората. Повръща ми се от това !

1

Жоро

преди 10 години

Това са пълни глупости,станал съм в 10:50 сега е 11:33 и все още не съм си поглеждал телефона.В следващите час два не смятам да го правя,(освен ако не звънне разбира се) така че това си е пълна глупост.