10

anonimen88

преди 10 години

сиг съм че тва е нагласено. няма кой да ги подкрепи опозицията, американците на които разчитат винаги се договарят с русия, те си имат над 70 години тесни отношения помежду си и накрая винаги се спазаряват, правят си взаимни услуги, разменят зони на влияние и уреждат нещата помежду си. най-вероятно накрая да спазарят американски нефтени фирми да работят успоредно в украйна и да продължават да си плащат русия в долари и сичко ше свърши както е почнало.

9

Анонимен

преди 10 години

И този диктатор ще завърши на въжето, също като Чаушеску

8

Анонимен

преди 10 години

Май не е далече деня, когато че валят ядрени глави над евробоклуците, на там драпат с всички сили!

7

Анонимен

преди 10 години

Руската намеса никога няма да е открита, а тук някакви обрулени главочи сънуват някакви десанти я в Киев, я в Крим, а защо не и на Луната?!!! Путин си има свой човек в Киев - Янукович, бивш затворник и боксьор, иначе казано проруска мутра. Срещу него се е изправила една прозападна мутра - Кличко!Изобщо - мутренска история!

6

взмутен

преди 10 години

0 мноос съм змутен прами те ората от еуропата искат да подпалят цяла Русия и Украйна пък тия нецививлилизованите се дърпат, и както вчера по новините журналистката обясняваше колко е весло на барикадите и как се палели гуми и дори ЦЕЛИИИ КОЛИ? И аз се питам това коли на протестиращите ли са , горящите къщи на протестиращите ли са? и защо за две минути запалиха поне 5 полицаи/ клипът естествено се вижда в нета/, и това ли са ваште човешки права?

5

Анонимен

преди 10 години

Ринат Ахметов - украинския ходорковски

4

Анонимен

преди 10 години

Нови избори или воина ,но накрая съдбата на украинските управлявящи ще е като на семеиството на Кадафи....просто до сега в такива случаи накрая това се случва . Няма никакъв начин в дългосрочен план управляващите да удържат...Започне ли се воина първоначално полицията ще има предимство ,но веднага ще се появят доставки на модерно оръжие и обучени инструктори ,всякаква логистична помощ ще се предостави на опозицията ,така че ни си мислете ,че идва беркут и всичко свършва.

3

Анонимен

преди 10 години

Да ги почват и да се свършва .....

2

Анонимен

преди 10 години

до 1А след твоето изказване нашите спец части могат да прегазят и теб. Другите ще гледаме от страни и ще им викаме - Браво.

1

Анонимен

преди 10 години

СЛЕД ТАКОВА ИЗКАЗВАНЕ НА ВЪТРЕШНИЯ МИНИСТЪР Е ЯСНО ЕДНО,ЧЕ СЪВСЕМ СКОРО АРМИЯТА И СПЕЦ ЧАСТИТЕ ОТ БЕРКУТ ЩЕ ГАЗЯТ *** ЛУМПЕНИЗИРАНИ КРАТУНИ,