75

Анонимен

преди 10 години

Млади хора, гледайте си изпитите сега. Интелигенцията е тази, която трябва да поведе, Както е във всички нормални държави. Нашите къде се изпокриха пак?

74

Анонимен

преди 10 години

Тъй и тъй сме за смях и подигравки пред целия свят, поне да помислим за един грандиозен процес : "Народът срещу държавата" ! Може да спрат да ни гледат сеира от ЕС и да се опитат да ни помогнат с по-твърди мерки? Имат силата и инструментите.

73

Народът е безсилен

преди 10 години

Софийският университет обаче не е място за протести. Започва сесията и не може да се провалят усилията на студенти и преподаватели, не може да се губи годината. Видя се, че правителството изобщо не се стряска от подобни действия. Нито исканията на протестиращите в началото на годината, нито тези на студентите бяха взети под внимание. Монополите продължават да издевателстват, виждате какви са последните сметки за парно в София, при температури рекордно високи. И докладите на ЕС са без полза.

72

Danukoplatec

преди 10 години

Pla6tam si 4inno danucite v srok.Razbiram,4e s 4ast ot tqh se izdurjat studentite v SU. I ne sum suglasen da se okupira univesiteta, za men e sve6tenno mqsto i v nego nqma za6o da se pokazvat takiva nezreli i neorientirani elementi kato nai-progresivnata 4ast na na6eto ob6testvo!! Gledah gi dnes, edin 4ete6e s takuv patos i fanatizum, 4e mi prili4a6e na Lavrentii Beriq. I toz li individ se bori za moqtq svoboda se pitam, s kakvi pari mu se osugurqvat usloviq za nauka? S na6ite pari ot danucite!

71

До 86

преди 10 години

Последният тормоз над учени беше съвсем неотдавна - преди 4 години. По същото време, когато лекарите бяха обявени за убийци, поощряваха се нападения срещу медици и в болниците, и при посещения на болни по време на дежурства. Тогава се затваряха и театри, осакатяваха се опери и филхармонии... Един български вариант на т.н. Културна революция в Китай. Това го имаше и не е забравено...

70

123

преди 10 години

Какво да направи човека,или полицията ако недай си боже се намеси.Журналистите отБ НТ БТВ и НТ ще ги изкарат национални герий,мъченици а професора и полицаите терористи и престъпници,как да се намесят.А Цветанов бе тръгне веднага да се оплаква в Брюксел,каква полицейщина било в България.Те и затова имат смелостта да правят тези простотии,защото има хора които им обещават доста неща.

69

Анонимен

преди 10 години

Бой бе,тяхната мамка невъзпитана и нагла!До кога ще търпим подобни ***,да се правят на фактори в държавата! Дал съм и давам пари за да учи дедтето ми,а не да търпи идиотското поведение на шепа ***! Няма ли власт в тая държава?

68

Анонимен

преди 10 години

абе професоре,изключваш ги всичките които са окупирали университета и стачката е нелигитимна.полицията си свършва работата и толкоз.какво ги жалиш20-30 лугура да провалят сесията на останалите.

67

Студентка

преди 10 години

Илчев, вслучвай се в мнението на българи, следвали в Англя, защото те са добре обучени да ръководят Цветни революции.

66

Анонимен

преди 10 години

До neni4a.поздравявам те--добро момче си...младо--не аз съм те лишил от бъдеще--имам син като теб.и двамата в тази система ще сте аутсайдери..а за да не сте трябва да се борите..но внимавай с кого ще си--успех!!!

65

Анонимен

преди 10 години

Аз не знам ,защо не закрият половината Висши учебни заведения които бълват едни ненужни хора 4-5 години друсат кючеци и цуцат парите на мама, тати и държавата, а после продават картофи на женския пазар и емигрират, и незнаят колко е 2+2. Държавата трябва да произвежда толкова висшисти колкото са и нужни не може всички да са МЕНЕДЖЕРИ.

64

da idvat baretite

преди 10 години

Kak da u4i sinut mi v SU? Kak da go ostravq tuk kato vijdam, 4e desetina nedorazviti elementa ot provinciqta, dobre plateni nai-veroqtno to BUDA, agenta na komunqgite ot DS, iskat da podobrqt jivota MI? I kude bqha tezi elementa kogatoBUUDA,Cv.CV.-kradeca, Fidosova , Dqnkov i sie razbiha malkiq i sreden biznes, kak izzeha vsi4ko 6to vurve6e po-dobre s reket, prinuda i sila? Kude bqha kogato Troinata koaliciq s tupotiite si dokara Naroda da glasuva za GERB i se samoubi! Taka, 4e da idvat baretite

63

Анонимен

преди 10 години

Илчев, оправяйте си бакиите! Искаме да получим това, за което сме си платили, при все, че и без окупация на половина го получаваме. И си вижте охраната!!! 10 души заключили най-големия университет, що за абсурд и пародия е това???

62

Язе

преди 10 години

Гледах клипа... Оня не може да чете. Отнесеността му нема да коментирам.

61

студент

преди 10 години

Преди стотици години Галилео Галилей е запален , защото е казал, че земята се върти. Сега всяко дете знае, че е така. Тези честни, искрени и наивни студенти казват, че това правителство на БСП-ДПС-Атака-ДС водят страната към гибел. Това е вярно, но повярвайте сега, а не след сто години.

60

Илиан

преди 10 години

Свободата започна да се превръща в слободия.Хрумнало на няколко човека да окупират най-старото и авторитетно учебно заведение и всички останали трябва да им търпят простотиите.Къде са останалите студенти,преподаватели,полиция.Къде е държавата и защо търпи това безобразие.Като им се протестира-да излязат на улицата.Има цивилизовани методи за това.А ако не им се учи,да се махат от там за да не пречат на останалите,или да бъдат изгонени и изключени.В никой западен университет не биха търпяли това;

59

ПЛАТЕНИ СА !!

преди 10 години

Когато някой си позволява да окупира обществена сграда каквато е СУ ,и чрез умишлени действия пречи и нарушава обществения ред не е никаква форма на протест , а закононарушение !!Да се сезира прокуратурата и полицията да си свърши работата без да и връзват ръцете политически партии - ще ги изметат за секунди !!Ако искат да протестират - моля , има достатъчно площади в столицата , някои , за разлика от тях искат да получат знания и старт в живота .Ако искат да правят политика мястото не е СУ !!

58

varg

преди 10 години

В тази държава има ли ПОЛИЦИЯ или ве майка му да *** ?

57

БУДА-ла

преди 10 години

Автономията на Университета е като Имунитета на Депутата - в България се ползва не по предназначение. Едното се ползва за Социален дом, където можеш да преспиш необезпокояван в Центъра на София, без да плащаш наем, ток вода... А другото се ползва за Избиване на Комплекси и за Разчистване на Лични сметки?!...

56

ПЕШО

преди 10 години

Моля да организираме заедно протест пред НДК от16ч. днес в знак на несъгласие с капута Бареков и новосъздаващата се партия( директно по канал 3). тази партия начело с Бареков е опасна за България!!!!Елате да протестираме против капута!!! Разпространете го по всички социялни мрежи за да се съберат повече хора !!!!