301

varg

преди 10 години

Кои от всичките факултети е окупиран,защото има на 4 различни адреса ?

300

@

преди 10 години

Ще спра да мисля, че са платени, ако идат да окупират някоя банка и искат да се намалят лихвите по кредитите, Топлофикация да намалят цената на топлото, Общински съвет за да не си вдигат заплатите от 220 на 1100 лв. и т.н.До тогава К*рв*те на Тивоча, оле,оле,оле

299

platecbezumen

преди 10 години

Ректорът Иван Илчев / аааа забравих, че е и професор! / ако до три-четири дена не овладее положението, т.е. да премахне блокадата и да възстанови реда в университета, да си подаде ОСТАВКАТА!

298

урок по история

преди 10 години

''...Свободата не ще екзарх - иска Караджата! '' е казал един велик Българин . Сводобата не ще фейсбук, а си иска ***, бих добавил аз...раноБлуднит еи Ентелигентните вземете пример от Киев!

297

хаха

преди 10 години

От толкова студенти там никой ли няма с какво да отреже веригите на входа?! И няколко лева ли нямате за да купите лист ножовка?!

296

НЕ

преди 10 години

Искам,но не мога да си представя,как студенти,примерно във Мюнхен,окупират университет,защото еди-какво си не им харесва!Изхвърлете ги с бой от там,като не им се учи,да протестират по улиците!Сетила се Мара,да се побара!Ония бяха "ранобудни",а тия нещо са се успали.

295

бой

преди 10 години

Влиза полиция, арестува ги и всичко приключва. Толкова ли е трудно?

294

дядо Йоцо

преди 10 години

Иван Илчоолу, май 1876 пред цариградския печат"Завзелите "Радецки" нямат и 200 души. Част от тях дори не са и българи, а хървати, далматинци, сърби. Имаме информация, че част от българите дори са с чужди паспорти. Малко са онези, които са имали някакво почтено занимание във Влашко. Няма нито един представител на стабилните, известни и уважавани там фамилии. Създадени са неудобства на целия трафик по Дунава. След Свищов е бил предвиден обяд, който не е могъл да се сервира. Сервитьорка австрийка е с охлузни рани от суматохата. В резултат от нерегламентираното спиране на Козлудуй, Клотилда Г.

293

aco

преди 10 години

Свидетели сме на масирано нашествие,по всички форуми на ПЛАТЕНИТЕ ОТ МАФИОТСКАТА КАНИБАЛСКА *** ***...ОСНОВНОТО ИМ "КАЧЕСТВО" Е ЧЕ ДУМИ КАТО МОРАЛ,ЕТИКА,НАЪ-ПРОСТО ЧОВЕШКО ДОСТОЙНСТВО СА НАПЪЛНО ПРАЗНИ ЗА ТЯХ.ТЕ СА СПЕЦИАЛИСТИ ПО ДОЛНИ ЛЪЖИ,ЕВТИНИ МАНИПУЛАЦИИ И ПОВРЪЩАНЕ НА ГАДОСТИ!КАНИБАЛСКАТА МАФИОТСКА *** Е КРАЙНО РАЗДРАЗНЕНА,ЧЕ СЕ НАМИРАТ ХОРА ПРЕЧЕЩИ ИМ ДА ДООГЛОЗГАТ НА СПОКОЙСТВИЕ КОКАЛИТЕ НА (БИВШАТА ДЪРЖАВА) БЪЛГАРИЯ...

292

Анонимен

преди 10 години

кръгли маси за безрезултатни пракизвания - резултатът от наливането на едри парички в лоното на ранобудните пхротести. Ако има други обяснения за кръглите маси и още по-закръглената им безрезултатност, досега всички медии да са ни проглушили ушите. Единственият лъч на надежда за промяна в БГ и в света идва от извънземните. Заемайте позиции тук час по-скоро, молим ви.

291

днес

преди 10 години

Нищо не може да се направи.НТ,БТВ,НТ са зад тях.Недай си боже полицията разгони тези *** в сутрешните блокове ще ги направят национални герои,а Цветанов ще тръгне пак по Брюксел да се жалва какъв терор било в България.Просто в момента играят много пари за да се дестабилизира това правителство,натиска е от много страни-олигархия,платени телевизии,президент и главно Герб-а това са хора които осребряват всичко т.е. бивши мутри какво да чакаме от тях -преди гангстерски войни,сега политически.

290

Dedovia

преди 10 години

До kremenaabvАбе Боко подкрепя ли новата окупация?Защо не излиза със становище, а? Защо? Защо? Защо?

289

kremenaabv

преди 10 години

новите окупатори са провокатори и хора платени от бсп

288

Р

преди 10 години

Панаир на плебеите.

287

Малеееее....

преди 10 години

Те това е Бъдещето на България!Горката България!!!! Тия сополанковци ядат хляба на родителите си за тоя дето духа.

286

Анонимен

преди 10 години

Поредните неграмотници, кандидати за слава. Ей, момчета, я се връщайте на село и хващайте лопатата,защото явно не ви се учи! Колкото до "протеста "ви, учете се от украинците и гърците! Това вашето е клоунада!!!

285

11

преди 10 години

Божичко какви млади хора растат. Не знаят кой е Дж. Бруно и кой Галилей. И те ще ни учат на морал и знание Пази господи

284

до 328 студент

преди 10 години

Не знам как си минал приемният изпит за ВУЗ изобщо ... Г. Галилей бил запален :). Едно време не са ги палели само, те са ги слагали на клада и са ги горяли. Не знам какво учиши, но предполагам политология, защото първо си неграмотен и второ говориш лъжи. Съвет - ако искаш да постигнеш нещо в краткия си живот, върни се няколко години назад изучисе малко основия материал и се запиши да учиш нещо смислено.

283

ВИНКЕЛО

преди 10 години

НЯМА ЛИ КОЙ ДА ИМ НАБИЕ КАНЧЕТАТА НА ТИЯ НАРКОМАНИ?

282

Инквизитор

преди 10 години

До студентЯвно си много зле. Поне не демонстрирай колко си неграмотен! Галилео Г. изгорен? Моля те, не продължавай в тоя дух да се излагаш! Току виж, си объркал Жана Дарк със Софи Маринова! То за такива като теб изходът е един - по всякакъв начин да се бойкотира сесията, ясно, че с тоя капацитет няма как и тройка да изкараш :)