47

Анонимен

преди 10 години

Мая Манолова е негов дългогодишен юридически съветник, и за Бобов Дол и за мините и за ТЕЦ-овете ! Ще го осъдят, но друг път !

46

Анонимен

преди 10 години

Как така ще го съдят миличкият олигарх? Съда е много зает - трябва да съди студентите, дето мъркат, това е най големият проблем на държавата ! Няма сега да се занимават с разни олигарси !

45

Анонимен

преди 10 години

Koзият рог трябва да влезе в сила

44

анонимен

преди 10 години

Спомнете си колко осъдиха бабата с въдицата ловила незаконно риба без билет?Това го може само ,,независимият'' ни съд докато не се въведе закон с който съдиите да носят наказателна отговорнст положението няма да се оправи!

43

pe

преди 10 години

нищо ново ще има още по негативни доклади от ЕС

42

ASI

преди 10 години

ako si prestapnik vinagi shte badesh opravdan v tazi darjava

41

Анонимен

преди 10 години

Пасти да ядът недосегаемите пред този бандит !!!

40

Анонимен

преди 10 години

onaia v parlamenta nali my e darjanka e kak niama da go opravdaia toe e ot hybavite xora pochten choven gniga ***.

39

малиииииииииииии

преди 10 години

Няма нито един БИВШ комунист МУТРА в КАУША....А баба Цоца от гара Лясковец я осъдиха на 1 година за това,че си взе една вафличка от местното магазинче...А сега де!? ЦАЦАТА да го духа!

38

Strict

преди 10 години

"Пак оправдаха Ковачки за данъчни престъпления"Не мога да разбера защо все още има демократично настроени граждани, които се възмущават от действията на съдебната система. Нима не разбрахте, че живеем в една циганизирана, мафиотизирана и силно корумпирана страна, в която законността и държавността са само фасада за пред света.

37

Шаран -БГ

преди 10 години

Защо някой не провери сметките и имотите на тези от "третата" власт, които оправдават? Вероятно и той се страхува да не се наложи и него да оправдават ! ...... Така е там .. по нанагоре! Ха си откраднал помалко / да не говорим съвсем да не крадеш/ заминаваш с дървено пардесю! Ха си си позволил да гепиш повече същият път ти се отваря! И понеже са навързани и оплетени като свинските черва, сме на това дередже !!!

36

stanick

преди 10 години

"Eй измъчиха го завалията"

35

Анонимен

преди 10 години

Когато съдебната система се произнася така ,възпроизвежда още по-големи проблеми в обществото.И Бисеров и Богомил Манчев ще бъдат оправдани,тъй както и делата по САПАРТ не доведоха до осъден.Всъщност от "правораздаването" на такива като Манчев,Бисеров ,Ковачки и т.н.,печелят само тези които играят в големия ни театър наречен-ПРАВОРАЗДАВАНЕ.ДОЯТ ГИ докато ги съдят.И ги доят докато" пуска".Правораздавателната ни система е ***,в която грухтят генетично обременени с лакомия Прасета.

34

Анонимен

преди 10 години

До 37 СЕщам се как беше и сега като погледна на зад във времето това с кебапчетата е баси унижението на народа.Третира ха ни като КУЧЕТА.КУЧЕТО е така като му дадеш 1 пържола и мята куйрукаи квото му кажеш тва прай

33

Див аграр

преди 10 години

Още ли има наивници, които мислят, че човекът, чиято ЧАСТНА фирма е единствената, оторизирана от държавата да внася ядрено гориво за АЕЦ-а ни , и сойто по договор поддържа и ремонтира всички тец-о ве, все още държавна собстнтвеност, ще бъде осъден за саквото и да е? За да го осъдят, трябва да го заловят може би в канибализъм, и то-след като у нас са завъртяли по телевизиитй записите, никой нищо не е направил, и се задейства някой от ЕС от страх, че на свобода може случайно да докопа такъв децаму

32

гешев

преди 10 години

избори идват и трябва да се търсят спонсори! *** искат сериозни суми, не като през 90 години, когато бсп ги купуваше с по 5 кебапчета и бира!

31

Мафията хич

преди 10 години

и си нямала държава,ама ще си намери.Дано не е в Държавата на ***.

30

Анонимен

преди 10 години

Тумор!

29

Анонимен

преди 10 години

Скоро очаквам подобно решение и за Бисеров.Наглост и безочие

28

kremenaabv

преди 10 години

за да те оправдаят във всяко едно дело достатъчно е да пуснеш в съдебната система сума равна от 30 до 50% от исковата по делото