24

Strict

преди 10 години

"Ген. Стоян Тонев става зам.-кмет на София"Тия ще ги уреждат на разни службички, докато не напуснат тази грешна земя, наречена България! Както се казва за вярна дружба- добра служба!

23

Анонимен

преди 10 години

Много мениджъри трябва да се учат от него. Тонев е качествен човек, с богата култура и страхотен мениджър. Общината само ще спечели.

22

до МЕД. СЕСТРА

преди 10 години

от 17- остани си медицински РАБОТНИК ! И никога не сваляй раболепната си маска от лицето ! Знаеш ли какво е ерудирана личност ? От такива " ерудирани личности " с ЧЕРВЕНИ ПАРТИЙНИ КНИЖКИ и титли " професори " сме дотук !!!

21

МЕД. СЕСТРА

преди 10 години

УВАЖАЕМИ 17. ГЕНЕРАЛА НЕ МИ Е НИТО ШЕФ НИТО НЯКОГА СЪМ РАБОТИЛА С НЕГО, А ИМАМ 44 ГОДИНИ СТАЖ КАТО МЕД. СЕСТРА/ ПРОДЪЛЖАВАМ ДА РАБОТЯ/. ПОНЕ ЗА СЕГА МОГА ДА ОПРЕДЕЛЯ ТОЗИ ЧОВЕК КАТО ПРЕКАЛЕНО ЕРУДИРАНА ЛИЧНОСТ. НЕ ИЗКЛЮЧВАМ И ОСТАНАЛИТЕ КОИТО РАБОТЯТ С НЕГО , НО СА МИ БИЛИ НАЧАЛНИЦИ В ПРОВИНЦИЯТА/ ПРОФЕСОР НИКОЛА ВЛАДОВ, Д-Р ЕВЕЛИНА ОДИСЕЕВА/ . ВИЕ ТЕЗИ ЛИЧНОСТИ ДОРИ НА СНИМКА НЕ СТЕ ГИ ВИЖДАЛИ/ МОЖЕ ПО ТЕЛЕВИЗИОНЕН КАНАЛ/. ПОРАЗПИТАЙТЕ МАЛКО. С УВАЖЕНИЕ КЪМ ВСИЧКИ МЕД РАБОТНИЦИ.

20

Пеевски

преди 10 години

Герб да не останат по-назад в надпреварата по безумни назначения.Това е абсолютно сравнимо с назначението на Пеевски и също налага протест.След 12 години на безумия и дългове на ВМА сега ще оптимизира и общинските ЛЗ

19

Анонимен

преди 10 години

Още един гребр с червена книжка във вътрешния си джоб. Също като Вожда Винету.

18

Анонимен

преди 10 години

Герберастията здраво окупира управлението на София.

17

до МЕД. СЕСТРА

преди 10 години

Аз съм от " безумците " според теб, който обаче и в сънищата си е постигнал , дори много повече от този горе на снимката- при това, искам да подчертая- БЕЗ ЧЕРВЕНА ПАРТИЙНА КНИЖКА в джоба си ! А на теб ти желая все така да продължаваш да..., знаеш какво с шефовете си !

16

МЕД. СЕСТРА

преди 10 години

БРАВО НА ГЕНЕРАЛ ТОНЕВ! ПЪК МУ И ПРИЛИЧА ПРИТЕЖАВА ВСИЧКИ КАЧЕСТВА ЗА ДА ЗАЕМА ТОЗИ ПОСТ , А МОЖЕ И КМЕТ ДА ГО НАПРАВЯТ. ТОВА , КОЕТО ТОЙ Е ПОСТИГНАЛ БЕЗУМЦИТЕ И В СЪНИЩАТА СИ НЕ МОГАТ ДА ГО ВИДЯТ. НЯМАТ НИТО ФАСАДАТА МУ НИТО МОЗЪКА МУ. СТАВА ТА ДРЪНКА. ЕВАЛА.!

15

милиарда

преди 10 години

Класика в столичното кметство - даскалица и военен, хаха!

14

жорката

преди 10 години

Този апоплектик няма ли грам достойнство, ами се пъха като ненапита въшка в парсата? Генерал без армия, дето нито веднъж не е участвал в истински бойни действия. Сега пак ще търка бюрото и ще трупа аванта и за правнуците. Срам за пагона е този ненаситен старчок. Щели нови млади лица лица да издигат?Дръжки!

13

Yahov

преди 10 години

a, toi e oste mnogo mlad za pensia. malko e rabotil. ima nujda oste da poraboti pone do 65 godini.

12

silance

преди 10 години

11,виж какво е написано като сметка за бройката линейки. Дори и пещерният човек би съобразил колко е абсурдна бройката. И,другарю Тонев,ако с 6 броя за възрастни мислиш,че можеш да нап- равиш каквото и да било,то знай,че резултатът ще е един - няма кой да отглежда оцелелите до едногодишна възраст. Щом другото партайгеносе - кметица нарича извънболничната помощ до- болнична,положението с управлението на здравеопазването става неспасяемо.

11

чупакабра

преди 10 години

До възвишеният и неповторим интелектуалец "Анонимен" .На българският народ отдавна му е омръзнало от "специалисти по всичко" , какъв е този лекар , който не лекува хора , взема заплата за генералско звание , води се административен ръководител на голяма болница и накрая става пенсионер- заместник кмет на София .

10

какво ти пречи

преди 10 години

да облечеш престилката и да започнеш да работиш на линейка ден и нощ за 600 лв. ? Образование е ли нямаш, не си ли " професор " по медицина, трудов стаж ли нямаш или опит, като " лекар " ? А- ааааа, ясно. Положението ти на " администратор " цял живот не ти го позволява ? Почвайте вие от комунистическата номенклатура да работите нещо, за да си избиете поне малко крадените пари с милиони през тези 25 вече години " преход " !!!

9

милиони, милиарди

преди 10 години

ето как изглежда " българският " свръхбогаташ ! Ах, тези " умни " глави от комунистическата олигархична номенклатура !

8

Анонимен

преди 10 години

До чупакабраТОЙ Е ЛЕКАР, А ТЕ КАЗАРМЕН СТАРШИНА. ПРОФЕСОР Е ПО МЕДИЦИНА, НО ЗА ПРИМИТИВИТЕ ТОВА НЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ, ТЕ НЕ ГО РАЗБИРАТ.

7

чупакабра

преди 10 години

Петата колона на ГЕРБ в Столична Голяма Община е налице , след бившият шев на СДВР-Валери Йорданов , сега и този " Генерал " Стоян Тонев , ще тежи с присъствие и голяма заплата на столичният данъкоплатец .Не стига това , че е" Генерал" ,който не е и помирисвал казарма , ами остави ВМА потънала в дългове и пред фалит .

6

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

Такава чистка в държавата не е имало от 1925 година...

5

conservator

преди 10 години

Протестите не успяха, доказалите се демократични партии сформирани през 90-те се разпуснаха. Цар нямаме. Идват тъмните години.