25

Be_google BRAVO

преди 10 години

Поне трима са на място- Орешарски, Стойнев и Чобанов.....остналите и от ДСБ, или ГЕПБ да бяха нямаше да е проблем!!! БРАВО! Пореден огромен успех....приятели от ДСБ, Меркел прави коалиция с най-голяма лява партия, за да спаси Германия. ЕТО ТАКА СЕ ПРАВИ ГОЛЯМА ПОЛИТИКА- с ДИАЛОГ!!!!!!!!!!

24

Анонимен

преди 10 години

КОЛКО ИНТЕРЕСНО- ТУРЦИЯ СТРОИ ЧЕТИРИ АЕЦ, ПЪК НИЕ ЩЕ Й ИЗНАСЯМЕ ТОК. ОТКЪДЕ ? 7 БЛОК НА КОЗЛОДУЙ ВСЕ ОЩЕ НЕ СЕ ВИЖДА НА ХОРИЗОНТА, ДАЖЕ ПЛОЩАДКА НЯМА ОПРЕДЕЛЕНА ЗА НЕГО, АЕЦ БЕЛЕНЕ ГО ЗАБАТАЧИХА В НЕВЕРОЯТНИ РАЗМЕРИ- ЛЪГАХА, МАЗАХА И НАКРАЯ ЛЕГНАХА НА ДПС ПО ВЪПРОСА- А ЗНАЕТЕ ЛИ ЗАЩО ДПС СА ПРОТИВ СТРОИТЕЛСТВОТО НА БЕЛЕНЕ?ЗАЩОТО ТАМ КАКВОТО ИМАШЕ ДА СЕ КРАДЕ- ТОЧНО ТЕ ГО ОКРАДОХА, СЕГА ТОЧАТ ЛИГИ ЗА НОВИЯ "ГЬОЛ". ФИРМИТЕ НА ВЪЛКАНОВ СА КАТО ЛИСТНИ ВЪШКИ- КЪДЕТО МИНАТ И ТРЕВА НЕ РАСТЕ СЛЕД ТЯХ

23

wtf

преди 10 години

А ще ги задължите ли с договор, да изкупуват първо фотоволтажния ток, и токава евтиния?

22

анонимен

преди 10 години

Този Стойнев се оказа доста упорит.Браво

21

до анонимния педал

преди 10 години

виж какво ако си решил да пишеш на български пиши ако не сложи си мангалското име

20

Учуден

преди 10 години

До сега как е ставало износа???С посредник ли? Някой частник сложен там просто да го правим супер богат...Бах ти и държавата.

19

Щирлиц

преди 10 години

Българо турска компания която ще бъде регистрирана в Турция с участието на НЕК ? Драгомир Стойнев веднага да бъде даден на прокуратурата за предателство ! Този пелтек е продал електрическата компания на Турция . След като това е акционерно дружество каква е гаранцията че няма да се включат мръсни капитали там . Доказа се че Ердуган е човек на алкаида и център на световният тероризъм ! Каква е гаранцията че през тази фирма няма да се перат пари на терористи ? ПОЗОР ЗА ТОВА УПРАВЛЕНИЕ

18

Анонимен

преди 10 години

А сега няма никакви олигарси от ДПС в управлението,нали,уважаеми анонимен 22.Колкото до наркотиците,Бредо,например,беше пратен в затвора от Цветанов.Има ли доказателства за участие на Борисов в наркотрафик. А сега за бизнеса,въпросът е кои фирми ще изнасят електроенергия и къде ще отиват печалбите.

17

Крис до 20

преди 10 години

Проблемът е, че идва от БСП. А такива подобия като киро кофражиста, винаги казват на черното бяло. Даже и токът да му стане безплатен , заплатата 2000 лв, такива като кофражиста , пак ще намерят за какво да плюят. Това са вечно недоволните "псевдодемократи" , които само лаят като разпрани кучета. Ама то и името му го показва, кофражист... Той още живее с мечтата да върне костофф или боцко на власт, такива са те... само им вижте електората и може да съдите за тях...

16

Анонимен

преди 10 години

на Бойко контактите му с турция не бяха САМО икономически, мноог извинявай - той създаде втора турсак партия, назначи туриц в министерестават, не напарви нищо за да махен олиграси подопогани от ДПС, доир увеличи тяхнаат мощ....за тоав говорим. А тук става въпрос за БИЗНЕС с Турция - това е различно - никой не може да критикува Бойко за БИЗЕНЕСА с турция, но при него това бе само една малак част от цялото. да не говорим че бойко свеждаше Бизнеса с туриция до НАРКОТРАФИК срещуМАГИСТРАЛИ.

15

Анонимен

преди 10 години

дали тока е евтин може да се поспори - цени за навън съвсем не са като тези за навътре. пак манипулации

14

Анонимен

преди 10 години

И какво толкова лошо има да изнасяме ток за турция някой може ли да каже. Тук не говоримза политика, а за икономика. Ако искаме да има пари в хазната трябав да увеличим точон износа, за сметка на вноса - по всички показатели. Най-логично е да се изнася за някоя от съседките ни или за някоя от черномрските държави (русия , Грузия). От статията стаав ясно, че в България ще постъпават повееч пари, не забирам какъв е проблема тогава?Всичик искает висок стандарат но никой не казва как?

13

Анонимен

преди 10 години

Слава богу, че им министри като Стойнев.При все, че не е идеален е млад с желание да работи за страната, не е от тъпите юпита като Милен велчев или Дянков които внесохем отвън и си представяха България като една фирма, която могат да управляват като натискат бутани, като едини "симулатор", нито като Старите муцуни Муравей Радев и Стоян Алексдаров , които бяах като слонове в стъкларсик магазини, не личи си, че Стойнев е от по-новоот поколение.

12

Анонимен

преди 10 години

повече износ - повече пари в хазнаат - по-висок жизнеен стандарат.другитя ваирнат рабира се е някой случайно да открие нефт или да се овуличат данъците.

11

Анонимен

преди 10 години

Като не обръщаме голямо внимание на това,че този на снимката и Вигенин приличат на *** в главата(никой не е виновен напълно за външността си),не разбирам защо и умът им е толкова.А всички,които пишеха срещу Бойко се възмущаваха от контактите му с Турция по същия въпрос,а сега какво ли ще пишат.

10

Анонимен

преди 10 години

Къде е тука националия интерес? Износ на ток. Народът трябва да живее с проблемите на герб и реформаторския блок, които страдат от флашки, въшки и бръмбари и искат избори.

9

Анонимен

преди 10 години

i posle pla6tame neustoyki po dogovora

8

Черен Петър

преди 10 години

Че как тъй ще изнасяме ток без пощенските кутии и банкови сметки на Кадиеви, Ръ Точката и другите кухи фирми на КомПартията?

7

Анонимен

преди 10 години

СТОЙНЕВ *** НА ОБЩА БАНЯ С ТУРЦИТЕ

6

Анонимен

преди 10 години

До АнонименДа става алъш вериш:)