11

Наблюдател

преди 10 години

Всичко е вярно с изключение чакането до следващите избори. Достатъчно време се загуби за да се чака. Какво да се чака, да се изнесат още 200 000 работоспособни ли?!

10

Анонимен

преди 10 години

Умните нации не допускат да си разтурят държавите. А ние наивно и глупаво повярвахме ,че така трябва.

9

Анонимен

преди 10 години

Изнервен, ти пропусна най- вероятния вариант, мафията да те ликвидира! Мисли с главата.

8

versaux

преди 10 години

До АнонименДай Боже наистина този народ да се събуди, Но .... няма шанс. В провинцията местните феодали са яхнали хорицата.... на младите и "образовани" хора кръгозорът включва по някое маце и чаша бира.... ... Средновековен мрак през 21 век... ба си народа.... ба си държавата....

7

изнервен

преди 10 години

Много си прав, пич, но ако чакаме до следващите избори жална ни майка. Не знам дали ще остане нещо за оправяне. Трябва още като се разбере рано-рано, че нещата не вървят, както е сега, и ревлюция. Обаче *** кюта и чака, а трябва като в Украйна - война и или побеждаваме мафията или чао на България.

6

Анонимен

преди 10 години

Еврофондовете размърдват политиците, само когато видят възможност да откраднат нещо.

5

tyo

преди 10 години

Най-после един нормален човек да каже - имаме нужда от електронно правителство,независимо колко ще струва.

4

Анонимен

преди 10 години

*** се размърдва когато му спреш далаверата и парите. Докато Тиквич беше на власт им спря краденето и виеха като Карпатски вълци, гладни и ужасени . Сега са кротички но няма да е задълго.

3

Хех

преди 10 години

Поредния Българофоб либераст !!!!Такива еврейски ***, трябва да бъдат гонени със камъни и лишавани от гражданство !!!!

2

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 10 години

Не става дума за милиарди. Просто няма желание да се въведе, защото няма да може да се краде, подчерта Кънев.Абсолютна истина !Единственият начин е хората да разберат, че държавата не може да се управлява така, и да вземат мерки на следващите избори, заяви още Кънев.Точно така, задрасквате бюлетината и бойкотирате изборите, така казвате на тия престъпници, че са нелигитимни и че не ги искаме... иначе, грабежа продължава, а ние чезнем като народ и нация и се давим в мизерията си !

1

Анонимен

преди 10 години

то ако това са инвеститорите на сериозните страни , като тия в енергетиката , по-добре въобще да ги няма , а призив за ограничаване на членството ни в ЕС , може да му кажа че майка му е много добра в леглото и жена му също , а така е и дъщеря му , тогава няма грешка тоя