22

С.

преди 10 години

Истината е тази:Много субекти искат властта. Тези, които я имат винаги трудно биха я предали. В даден момент идеите и исканията на хората са само средство, а не кауза!

21

Анонимен

преди 10 години

Eeee, не мога да повярвам че червените надничари са получили опорни точки и за конфликта в Украйна. Явно Съсела и Бея ги е страх духът на свобода, независимост и антикомунизъм у украинските братя да не се пренесе и в България!

20

Анни

преди 10 години

Това се случва ,защото западняците са платили яко на някои украински предатели да всяват раздор и подстрекават народа към неподчинение, протести и наивните украинци вярват ,както преди 20 години нашите демократи- будалички не знаят какво ги чака ,а и ето и първите резултати ----има убити.

19

dassy

преди 10 години

300 побеснели екстремисти се нахвърлят върху полицията на една завардена от тях улица. Палят гуми за да бъде по-ярка картинката на телевизиите, които тръбят, че КИЕВ Е В ПЛАМЪЦИ. Същевременно на 200 метра от злополучната улица животът си тече нормално.

18

Сократ

преди 10 години

Жал ми е за украинците.Наистина още не осъзнават какво им замислят от еврогейския съюз.Още не знаят какво е да те управлява каратист или боксьор.Ще бъдат поредната поробена и ограбена колониална страна.Но няма начин.Щом го искат,ще се случи.Всичко е въпрос на време.Нали се сещата,че рано или късно ще има избори...

17

Ангелина

преди 10 години

Полицаи мъкнеха някакъв протестиращ и протестиращия с единия крак спъваше полицая да падне. полицая се подхлъзна и за малко да падне . тогава полицая го удари един юмрук и ония се спря . защо не продължи пак да го спъва ,защото ще изяде още един токат .следователно от добро не разбират тези протестиращи ,значи трябва и кютек.

16

Анонимен

преди 10 години

УПА отдааавна е Утрепана - Коба и разказа играта.

15

Влудимир Лилипуткин

преди 10 години

Червените фашисти от турската национал-социалистическа партия ДПС/БКП/АТАКА по заповед на московския си господар , запъртъка-фашист Влудимир Лилипуткин са изпратили в Киев диверсионна група снайперисти-убийци за стрелба срещу протестиращите украйнски патриоти !

14

Хо

преди 10 години

От излъчваните кадри е видно, че в района има достатъчно високи сгради от които спокойно снайперисти могат да отстрелват протестиращи. Възможно е и руски снайперисти да са поели "черната работа"! Естествено това е мое лично предположение.

13

Провокация

преди 10 години

на фашистите бандеровци. Подобен сценарий разиграха в Прибалтика, че уж руснаците са стреляли срещу мирни демонстранти във Вилнюс 1991 г. После се оказа, че е стреляно с пушки от 1 световна война от съседните сгради. Обаюе тази тема вече е табу за литовците и всеки който се осмели да оспори официалната версия, че "руските войници са стреляли" подлежи на съдебно преследване. Даже има осъдени хора, които са присъствали там и не са съгласни с властите. ДЕМОКРАЦИЯ.... по американски

12

ШопЪт

преди 10 години

Аз преди месц Ви казах, дигне ли се УПА, няма да има сила на тоя свят, която да спаси ***, Янукович и всичките им клоуни в цирка .......... е дорогие УПА се събуди.... БЯГАЙТЕ В СИБИР

11

varg

преди 10 години

И защо българи пък да не пътуват до Киев.Аз съм готов да се бия на страната на държавата срещу демонстрантите.

10

Анонимен

преди 10 години

Абе щом ИТАР-ТАСС казва ще да е "достоверно", ама друг път :)МРЪСНИ СИБИРСКИ ВАРВАРИ !

9

ДО 11

преди 10 години

***, ха ха ха , каква детска и наивна злоба, да се хванем на бас, ти си сравнително младо момче отгледано от родители под средно ниво, несретници, верващ че като са ти казвали как не им е вървяло в живота щот все комунетатас се опрявали и т.н. така е *** но и народа винаги си е бил такъв независимо от партийната пренадлежност, просто има , лалугери, има мишки, има лисици и вълци и те са в различна оцветка, но ПУТИН Е НЕЩО СРАВНЕНИЕ С КОЕТО НЕ СИ И ПРАШИНКА, затова и не се напъвай, при мама

8

забранени кадри

преди 10 години

по интернет може да видите как,,демонстранти,, сстрелят с различни пушкала срещу полицията. На въпрос на журналиста с какво стреляте, маскираният отговори, ами с бойни патрони с какво? за мен вероятно някои са утрепани от самите протестиращи с цели лични или за в бъдещи ползи, и защо сте толкова наивни като всеки знае че опозицията ИМА НУЖДА ОТ ЖЕРТВИ ДА ГИ ПОКАЖЕ НА ТЕПСИЯТА И ДА РЕВЕЕЕ, ПОМОЩ УБИВАТ НИ, ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХАХХХ ХАХ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

7

Анонимен

преди 10 години

Комунезите, пак започнаха с опорни точки, но за червените убийци в Украйна.

6

Анонимен

преди 10 години

В Кайро не стана ли същото - снайперисти стреляха по демонстранти, за да натопят полицията.

5

jan

преди 10 години

До Анонимен 3Гледната им точка на мръсните, световни убийци е в зависимост от страната с проблеми-дали съюзник или противник, или най-малкото - не искаща да слугува.

4

ЦРУ

преди 10 години

Това не е наше дело, ние никога не бихме могли да си помислим да въоръжаваме опозиционни сили в размирна държава, чиято власт не ни се нрави, още повече пък "мирните демонстранти", както се изрази сенатор Джон Маккейн на посещението си в Украйна малко преди да избухнат сблъсъците, с които ние нямаме нищо общо.

3

Анонимен

преди 10 години

То и в Турция имаше такива събития но нищо не стана, дали няма да стане така и тук??