42

Анонимен

преди 10 години

До читател лесно е за невежите, източна Украйна е отлично развита икономически, двата най големи самолета са от там, правят самолетни и хеликоптерни двигатели, а на запад са католиците, там е пълна скръб западнало земеделие, и тях ги лъжат Поляците.

41

Анонимен

преди 10 години

Това е изпитана тактика на ЦРУ за разпалване на гражданска война - снайперист се залага някъде и гръмва по няколко човека и от двете страни - за справка вижте Египет и Либия...

40

читател

преди 10 години

Украйна е разделена на две части - източна, където живеят руснаци, и западна, където са украинци. По-тъпите и по-мързеливите си искат комунизма, другите искат да живеят като хора.Има сблъсък на менталите срещу мислещите. Изхода е ясен. Кой предполагаше, че най-великият и най-могъщият Съветски съюз ще рухне като глинен колос...

39

Анонимен

преди 10 години

За всички, които още не знаят, комунизъм няма от 20 години. Има икономически и стратегически интереси.

38

ицо

преди 10 години

Тия и те ,ако си мислят че ще цъфнат и вържат като влезнат в евросъюза,много се лъжат....та те са по прости и мързеливи и от нас .Да крепят к....а на Путина там и да си траят и не напоследно място да се радват че още не ги е купил и продал без да разберат даже.

37

Гейнишстан

преди 10 години

На мен ли само ми се струва, че Украинските власти имат мнооого сходно поведение на демонстрираното от Станишев? Почеркът е един и същ, вероятно авторите на инструкциите - също. Дано не объркат кое на кого да изпратят. Най-добре ще е този, който ги получава и следва в България да бъде игнориран и да не определя дневния ред на нас, Българите.

36

ISKREN

преди 10 години

ТОВА ЛИЦЕМЕРИЕ НЕ МОГА ДА ТЪРПЯ ТУКА ОТ НЯКОИ ДРАСКАЧИ И РАЗБИРАЧИ . ИСКАМ САМО ДА НАПОМНЯ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ТАЗИ ЛИЦЕМЕРНА МАШИНА НАРЕЧЕНА КОМУНИЗЪМ ..ВИЖДАМ И МНОГО ОТ ТУК ДРАСКАЧИ ЧЕ ИМ ХАРЕСВА ТАЗИ МАШИНА НО ТАЯ МАШИНА И ВАС ЩЕ СМЕЛЯ ..В УБИТИТЕ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ НАМЕРИЛИ БОЕПРИПАСИ... АЙДЕ ДЕ СТИГА!! , В ДРУГИТЕ КОИТО ЩЕ БЪДАТ УБИТИ В ТЯХ КАКВО ЩЕ НАМЕРЯТ ...? ГЛЕДАЙТЕ И ВИЖТЕ КАКВО НИ ОЧАКВА СЛЕД ВРЕМЕ !!!

35

345

преди 10 години

найперистите са изпратени от Путин !

34

Анонимен

преди 10 години

От чужбина идват боеприпаси, планове, натиск, оръжие и киларите !Грубият натиск върху Украйна : Саакашвили, Катрин Аштон, зам. държавния секретар Виктория Нуланд, ястреба Джон Маккейн, демократа от щтата Къннектикът Крис Мърфи, външният министър на Литва Линас Линкявичюс, говоритела на Сейма на Литва Лорета Граужинене, министъра на външните работи на Холандия Франс Тиммерманс, сенатора от Чехия Яромир Штетина, Лоран Фабиус...

33

neni4a

преди 10 години

Абе тия протестиращи да взнимават да не убият някое ченге,че ще им разкажат фамилията. Засега се въздържат от водни струи,ама ако някое ченге бъде убито от демонстрантите,така хубавичко,ще ги полеят с ледена водица,че ще им увяхнат всякакви амбиции за бунтовнически деиствия.Буквално ще измръзнат до смърт. Пък и ако сега ги бият,та то след подобна теоретична случка,ще ги пратят директно в интензивното с бая строшени кости

32

Анонимен

преди 10 години

До до 35 от славянинКакво ме интересува, че продуктите били вносни? Аз длъжен ли съм да купувам ябълките на някой, защото уж били с по-добри вкусови качества? Има си табелки "произведено в България", като искаш купувай по-скъпо, пък аз ще се задоволя с по-скромни вкусови качества.

31

Анонимен

преди 10 години

До до 35 от славянин Е, ти какво искаш? Да ти продават по-скъпи неща ли? Естествено, че потребителите имат сметка от повече конкуренция, за да имат по-ниски цени. Като вкараш протекции за част от производителите, веднага вдигаш цените.

30

Анонимен

преди 10 години

"Боеприпасите, които са причинили тези телесни повреди, не са на въоръжение в милицията"А дали не са на въоръжение в други части на МВР?

29

Шоп

преди 10 години

До nabludavastПулев ще се бие с брата на тоя Кличко, тъпчо.

28

nabludavast

преди 10 години

Klichko mi padna v ochite.Dano Pulev go bie.Tova che di goliam ne znacho che di umen.Da, tova e Hamerikanska postanovka.

27

Анонимен

преди 10 години

Искат да ги сгънат под Путин, това е. Но това не е въпрос, който се решава с обикновени избори. Всички, които плачете, че българия била влязла в ЕС без референдум - по същия начин искат да вкарат украйна в Евразийския съюз.

26

Шоп

преди 10 години

До славянинпадат митата при търговията и Украйна е залята с евтина европейска продукция----------------- Каква е тая еврина европейска продукция, бе ***? къде в Европа се произвежда евтино и какво?

25

Анонимен

преди 10 години

В Украйна се разиграва поредната хамериканска постановка, кървава постановка! Мислете с главите и не допускайте бтв и нова да ви превърнат в тикви!

24

А тук?

преди 10 години

Да видим и българските проблеми- в 7 соу в софия има учитлка по български език и литература, която е над 70 години- е как да ни се получат нещата!Лична приятелка на директорката.....

23

Анонимен

преди 10 години

Изхода от кризата всички източно-европейци от 24 години го знаят: Контрол върху валутата им, включване в контролиран от Запада нефто-газо-провод, теглене на кредити и задлъжняване към западни банки, спекулации с обработваемата им земя.