18

Анонимен

преди 10 години

Политиците направиха от БГ един огромен ***.

17

Анонимен

преди 10 години

16 КоментарСъжалявам за неграмотното писание, но се вбесих и не проверих каво съм писал

16

Анонимен

преди 10 години

Само 113 , та това е нищо, я елате да видидити около водойната зона в в Пловдив , която е между Гребната база и околовръстното и е не-знам-каква -си-зона- по натура каква *** е . Всичките борси за стари коли дето ги държат ченгетата си разтоварват *** там.

15

Анонимен

преди 10 години

Аз не мога да си представя как европейците приеха в общността си такава *** като България. Тук нищо не се поддържа, руши се и се зае'ава да гние. Улици, тротоари, бордюри - като ги видиш и си сигурен това е родна картинка. *** сивотата и мизерията. Никой не поддържа нищо. Тази държава трябва да се затвори!

14

Анонимен

преди 10 години

Мизерия по цялата БГ!

13

Анонимен

преди 10 години

Хохерер в затвора а приятелят му Сергей Станишев вожд и учител на европейския социализъм Слепи ли са пресата ителевизиите в *** Сергей ти сисамо за затвора марионетка кукла а страхливата 4 тавласт мълчи позорно дори и Бюрековбез цензура СТРАХЛИВЕЦ..

12

Pimp C

преди 10 години

хахаха некви не искат в ЕС други искат царство България хахах цирк, на крив к* космите му пречатПо принцип много харесвам Фандъкова и от както ГЕРБ са в общината станаха фундаментални промени но завода за *** си е техен гаф.....

11

gtf

преди 10 години

Неизпълнението на служ. задължения също е престъпление, кога ще има осъдени г-н цацароф ? до кога ще плащаме за умствената слабост на нашите управляващи и техните лакеи ?

10

Анонимен

преди 10 години

До ИстинатаКой си ти и защо говориш за България във второ лице множествено число. Щом не си българин какво те бърка какви сме били преди ЕС и какви сме станали сега, че да ни даваш оценки?

9

Въпрос

преди 10 години

има се в предвид градските улици или действително става въпрос за бунище.Каква е разликата между бунище и улица - говоря специално за София щото бях само в София. За жалост не успях да отида в провинцията, но обикновено там винаги е било малко по добре. Но през последните 10 г. нивото се изравнява!

8

sokrat62

преди 10 години

Да почистим България за един ден, като почнем от Парламента!!!!!

7

Анонимен

преди 10 години

ZZARSTVO BALGARIA i TARNOVSKATA KONSTITUZZIA

6

Истината

преди 10 години

Do Г-н Номер 2 ЕС никога ама никога не се е молил на БГ да влезе в европейския съюз а вие/вашите упраници/направиха това.След като сте в ЕС трябва да изпълнявате и недейте да мислите ,че вие храните тях,по точно е обратното.Без тях сте кръгла Нула

5

O, Shipka

преди 10 години

madam, hei taka e bilo po bg bairite predi 136 godini palno s trupno choveshko meso, valnen textil, shareni epoleti, kapi s piskulcheta, metalni kopcheta, furajki, kojeni kunduri, darveni puchki, jelezni iatagani, koburi, samari, tabakeri, grebencheta, tapii na smeseni etnosi...smeseni mirizmi...ama dneshnata moda v bg e druga i bukluka e drug.

4

Анонимен

преди 10 години

До 1 АнонименКаквото гласувало-такова се оказало на жълтите павета!!!

3

Анонимен

преди 10 години

Незаконното сметище пред Радисона кога ще бъде премахнат?

2

Анонимен

преди 10 години

В този ЕС май стоим да си плащаме вноските,да им слушаме всеки ден глупостите,да им четем докладите преписани от български медии,да си плащаме глобите,защото сме нямали ЕВРОсметища,кокошките ни не били щастливи,краставиците ни били криви,млякото ни било с много микроорганизми/друго си е европейското с вар за цвят,млечен протеин/,глоба за Южен,Северен,Източен,Западен поток,глоба,че цените ни не са европейски!!!Избихте ли си вече паричките,които давате от кирливите си фондове или още дължим!!!!

1

Анонимен

преди 10 години

Също според доклада на ЕК главното сметище несъответстващо на еврозаконодателството се намира на жълтите павета.