12

Анонимен

преди 10 години

Готина идея, но доскучава след 3-тата снимка. Физика, какво да правиш.

11

бял или червен ром

преди 10 години

Братята роми биха оценили такива скулптури - бронзови.

10

Поп Грую

преди 10 години

Това са български и румънски мигранти в Лондон - всички са с багаж!

9

До Гошо Тъпото

преди 10 години

Наистина никът ти е много точен - Гошо ***! Тези чанти не присъстват случайно в скулптурите, ами като по-обемни и по-тежки държат горната част на скулптурата, а не че е обсебен!

8

Каменоделеца

преди 10 години

До комунистТи ми припомни една много популярна снимка, на скулптурата "Детский хоровод" на фонтана на гарата в Сталинград. Много популярна снимка...всичко наоколо сринато от бомбардировката на 23 август 1942-ра, част от скулптурата в средата счупена, някакъв крокодил беше, но скулптурите на дечицата почти незасегнати...какво нещо е войната, предизвиква творците да творят, действа им вдъхновяващо.

7

Гошо Тъпото

преди 10 години

Виждам че скулпторът е обсебен от...чанти.

6

Анонимен 777

преди 10 години

Чудесно!!!

5

Niksan

преди 10 години

Уникални!

4

КОМУНИСТ

преди 10 години

Страхотен скулптор, както казват на Запад "артист". Преди време четох някакво негово интервю, че идеята за този вид скулптури му хрумнала, когато гледал фотоси с разрушенията от нацистките бомбардировки над Сталинград(днес Волгоград). Видял някаква статуя, която била частично разрушена от взривовете, но все така стояла, и създавала същото впечатление...Както би казал един нацист "И това, ние сме го измислили"...

3

Анонимен

преди 10 години

До 1 С коментара си потърждаваш тезата, че социалисти (комунисти) сте все така прости и бздуховни като предшествениците ви, които са обирали мандри и за които цената на произведение на изкуството е в количеството и вида на материала

2

ДС

преди 10 години

Много оригинално.

1

Социалист

преди 10 години

Страхотна капиталистическа идея - хем са икономисали много мат'риал за да изградят бронзова статуя в реален размер хем нашите *** нямат причина да си играят с ножовката за такова количество!