8

гешев

преди 10 години

За да се "спаси" от затвор, била необходима сериозна сума пари. Дала 4 000 лева, за да "извади от ареста" роднина! това значи, че е дала РУШВЕТ, което, според закона, я прави нарушител и следва да бъде санкционирана!даващия и вземащия рушвет са наравно виновни! за каква измама става дума, след като бабата дала парите с ясното съзнание, че престъпва закона?! и защо не връщат парите на другите, които са дали рушвет и са хванали съответните рушветчии?

7

DA

преди 10 години

ИМАЛА,ДАЛА ЖЕНАТА,А И ТЕ ТИЯ ЗНАЯТ НА КОЙ ДА ЗВЪНЯТ!!ДОКАТО ВАЖИ"ДАЙ НЯКОЙ ЛЕВ ДА ТЕ ОПРАВЯ"ТИЯ ЩЕ ИСКАТ,А ГЛУПАЦИТЕ ЩЕ ДАВАТ!!

6

Анонимен

преди 10 години

До !!!Абе, ти пак ли си онова, тъповатото, с купено от тати-безнескрада място, студентче по политология, одисейчо ли, социолочко ли, маниачко ли, дето се е вживяло и се изживява за българското интеректуално чудо и съвест, и си прави тестове на общественото мнение. Аре, молим, скрий се някъде. Писна ни от форумни ***.

5

алo-aлo, Белене

преди 10 години

До !!! Сладура Дебилчо ДемокрадовМа нали вече не сме куманизъм, бе Деби? Дваесе и пет 25 годин, тоез четварт век, имаме НОФ МОРАЛ и НОВИ ЦЕНОЗТИ? Дето скачааме за тех! Зар си заборавил бре, демокраДе? Па освем това оно по време на куманизма немаше текива телефонeни измами. Дали щото биеха през пръстите? И ги фащаа за врато на моменто. Па ти си мрази комунизмо. *** гледай и тебе да не ръгнат с 8 000 осъм илядо лева, че къфто си умън ...че ти го набутат текъф демократичен, та очите че ти се изцъклат, щото сега никъде се не бута, сега сичкуто се праи по правото. Пу да те ...

4

Er

преди 10 години

Само 4000 ..Много малко бе. Другия път повече...

3

!!!

преди 10 години

Слушах един експерт от МВР по въпроса, той каза, че 90% от измамените са хора на възраст и са измамени, ЗАЩОТО ВЯРВАТ, ЧЕ КАТО БУТНАТ ПАРИ НЯКЪДЕ, НА КОГОТО ТРЯБВА, ПРОБЛЕМИТЕ ЩЕ ИЗЧЕЗНАТПосле защо мразим комунизма.

2

Анонимен

преди 10 години

бе да е.а аз тея смотани пенционери,малка им пенцията , а по 2000 та и по 5000 евро кеш дават......

1

kaizer

преди 10 години

Браво на мошениците. тая е втората за която пишат днес. Една друга пък олекнала с 10 000 лева за операция на внука си.Бравоооо да са живи и здрави да дават кинти ;)