76

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 88 логиката ти не издържа! Защо предишното правителство разкри групата за поръчкови отвличания?-пример,а предходната тройна коалиция,когато същата поръчкова група отвличаше при нейното управление начело с БСП даже не правиха и за пред хората някакво усилие,интерес за разкриване на тази група.Това е само един пример има и други!

75

оставка

преди 10 години

не само медията е на Пеевски,а и хората,коио списват са защитници на олигархичното управление на Олигарски

74

АЙДЕ БЕ

преди 10 години

До ЦвинокиоАй СТИГА С ТЕЗ АПАРТАМЕНТИ БЕ! СТАНИШЕВ КАТО Е ДЕКЛАРИРАЛ,ЧЕ НЯМА ИМУЩЕСТВО,А САМО ЕДНИ 5000 ЛВ.ПО-ДОБРЕ ЛИ Е И ПОВЕЧЕ ЛИ МУ ВЯРВАШ?ГОТОВИ СТЕ ДА РАЗКЪСАТЕ ЦВЕТАНОВ,А НЕ СИ ДАВАТЕ СМЕТКА,ЧЕ ДНЕС С МИНИСТЪР ЙОВЧЕВ ПРЕСТЪПНОСТТА Е НАРАСТНАЛА!

73

Ее, нали сме ДЕМОКРА

преди 10 години

На този трябва да му се даде правото: или да го съди съдът или да БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ да упражнят правото си на ЛИНЧ.

72

stanick

преди 10 години

Ииии добре че са медиите на Пеевски

71

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 10 години

" Нищо не знам за никакво тефтерче, тъщата ми купи шесте апартамента.... Не познавам никакъв човек на име Пашата и той не ни е основен дистрибутор на наркотиците ! Това е истината !".... каза Цеко Шестака

70

Анонимен

преди 10 години

"Приятелю" Румен 221! Ти си смешен позитански мижитурко:)

69

Анонимен

преди 10 години

Или е *** този, ако нищо не знае - *** вътрешния министър!? или е в тефтерчето:)

68

Анонимният

преди 10 години

Съд за мутрата Цветанов-позор за МВР,..не обвинения ,а ефективна присъда и в затвора за престъпления по служба,зулумища и купища откраднати пари от нещастният ни народец..Въобще, г-да журналисти-ЗАЩО давате дума на този нагъл и *** човек!?!от улицата на 19.02.2013 -изхвърлили от властта мутро-милиционерите

67

Анонимният

преди 10 години

Няма такъв ненадминат капацитет по правни знания, какъвто е г-нЦветан Г. Цветанов,който макар и да е завършил Академията зависоко спортно майсторство и да е специалист по лека атлетика,се е изявил (макар и само веднъж) като абсолютно ненадминат гений икорифей в сферата на правното консултиране, и само с една даденаот него юридическа консултация е получил хонорар, равняващ се нагодишния трудов доход на британския премиер Дейвид Камерън,който е завършил Оксфордския университет и е специалист по философия,политика, икономика и право,и който притежава само едно-единствено жилищ

66

Анонимен

преди 10 години

простотията граници няма

65

rumen221

преди 10 години

Приятели, БУДА-лите са артисти от филма Ни чул ни видял!- Роско-офшорката, мери, реже и все късо му идва- Борисов е "вечно подведен"- Цветанов не знае кой (освен него) подслушваше в МВР - Дянков не знаеше къде са парите- Лилянка не знаеше защо магистралата не се строи- Делянчо не знаеше какво става в енергетиката- Никой в ГЕРБ не знае кой е здравен министър и защо българите се самозапалватОще ли им вярвате?! - Тези патологични лъжци, СА мафията - гледат ни в очите, лъжат ни и са СИГУРНИ, че ще им се размине... .

64

Харалампи

преди 10 години

Е, па Цецко, сигурно нема спомен да е бил, й - министър, но това ще го отнесем към физкултурната му памет! Простено да ти е, а - й, на нас, дека те избрахме!

63

Комисаря

преди 10 години

До Владимир:Владко , Владко , д.у.п.е сладко, само престъпниците има за какво да ги подслушваш , другите просто няма защо!!!

62

Спеца

преди 10 години

Тоя или е изолиран вече от сценариите на ГЕРБ или лъже като бат си Бойко Борисов !

61

Анонимен

преди 10 години

А има ли тефтерче за преводите от Станишев на Хохегер и обратно.

60

до 66

преди 10 години

Ха ха ти верваш ли в това което си писал бе *** ? Я се сети,че това беше скоро на кой митинг в София пристигнаха сополивите ***, ако помниш колкото "хелер" ти е простено и ще ти напомня стига да поискаш, но сега ще премълча, за да не те омаскаря повече, че ти и без това не се къпеш редовно и смърдиш на сибирска червена подземна мишка. Фактите са налице и нема как да ги преместите на друго место, те са у вашата сибирска смърдяща на мумии барака.

59

Анонимен

преди 10 години

Всъщност истината е далеч по-простичка. Наистина не всички гербери са ***, но всички *** са от ГЕРБ!

58

qwer

преди 10 години

Преписано от червеният сурикат под пост 40 който се е осмелил да допълни готовото,но нали е *** и неподготвен затова сега аз го довършвам.*** и баща му;***: Тате, ти *** ли си ?Бащата: Да .***: А мама *** ли е ?Бащата: Да.***: Значи и аз и всички у дома сме *** ?Бащата: Да всички сме 100% ***.***: Значи всички сме от БСП ?Бащата: Ееее чак такива долни *** не сме бе ***. И гласували за герб! Но се оказало накрая, че биле единствените.

57

Владимир

преди 10 години

комунистите викат - ГЕРБ подслушват , те са най опасните и посдлушват цяла България незаконно. Аз до сега запис за Станишев, Доган или Сидер АГА в публичното пространство не съм чул нито видял ...но пък срещу Бойко бая станаха.. не ми е ясно само едно Бойко се подслушва самичак , ходи , даваги на Станишев-Световноизвестния некадърник и той от своя страна ги пуска в публичното пространство, така ли става или просто комунистите отно си играят на шпиони те в това са най добри след масовите гробове!