13

стар чичка

преди 10 години

до Stolz: ти първо първо посочи поне една социалистическа държава, като ги разбираш толкова :-)Щото и аз уж ги разбирам, но истинска социалистическа държава не е имало последните 1000 год., и все още няма.Китай, Корея (северна) и т.н. - там царува деспотизъм, не социализъм, не се заблуждавай по етикета.Хайде със здраве.

12

dan

преди 10 години

Много добри клипове имат INXS, но не знам с какъв бюджет са правени, все пак те са австралийци.

11

Мемо

преди 10 години

Майкъл Джексън и сестра му Джанерт имат и други клипове за милиони долари - Who is it и If например. Нормално американците да влагат, все пак говорим за USA, там шоубизнесът не прави компромисиНай-интересното е, че нашите поп и попфолк буквално правят чудеса за няколко хилядарки - има много примери за това. Разбира се, че е трудно да се сравняват с тези продукции горе, но все пак... не може да отречем, че тук работят много кадърни режисьори.

10

Анонимен

преди 10 години

има много по хубави и ефектни клипове с малък бюджет.....един пример кемикъл брадърс

9

Stolz

преди 10 години

До СоциалистЧакаме отговор за коя социалистическа държава живота е ценен, чакаме.

8

1

преди 10 години

Само като погледнеш класацията и с личи кои са Кралят и Кралицата на Поп музиката!

7

Бора-Бора

преди 10 години

До ФъваДобре, горски ! Коментара ми беше към словосъчетанието "Мачкал Чесън", ама ти е простено, ясно на колко години си и че инфото ти е от друг (или се правиш на интересен), а не от гледна точка на годините ...

6

до 6

преди 10 години

Който го може, го може. Идеята и визията са най-важното в един продукт. ИДЕЯТА. Тя движи света напред и тя ни развива технологично. Независимо колко добър е един специалист в областта си, неговите умения са неизползваени без да има ЦЕЛ, ИДЕЯ и ВИЗИЯ, която специалистите да осъществят. За това винаги режисьори и продуценти ще взимат 80% от приходите на един клип. Капитализъмът е за умни хора. Комунизъмът е за овцете! Всички хора били равни. Бабини девитини.

5

Ръмпълстилскин

преди 10 години

Това, че ние не можем да си представим, че един клип може да струва толкова пари, си е лично наше изврaщение!

4

Социалист

преди 10 години

До КапиталистАми аз не съм "сталинист" не те знам какво твърдиш? Да ти дам ли пример с капиталистическите войни за петрол и ценни суровини на САЩ и колко хора и деца са загинали? Ако си мислиш че някой ви харесва жестоко се лъжеш! От парите за тези клипове 20% се заделят за заплати на екипа а останалите 80% отива по джобовете на продуценти и режисьори! Това е то капитализма - другите да са ти роби а ти да си живуркаш като бей!

3

Милко Калайджиев

преди 10 години

Аз,бате ви Милко приготвям много скъп клип,ще се казва "Избори 2014" и ще го заснемем в цялата страна. Песента е тотална чалга и в клипа ще заснемем 7 милиона овце,водени от около 300 пастира.Хореографията е много трудна,но съм сигурен,че ако гледате телевизия ще е по-лесно за нас.Също сме приготвили кебапчета и различни концерти за видеото.Очакваме Ви!

2

Бора-Бора

преди 10 години

До ФъваСмешко, направо недоумявам как тъпо парче като теб е запознато с класиката в музиката ...Ходи си слушай чалгата и не взимай отношение по такива въпроси !

1

Социалист

преди 10 години

Режисьорите на клипове са мръсни капиталистически кръвопийци! Тези същите и други като тях убиха и Майкъл Джексън само и само за да може да го направят свръх-човек и ако може да изнася всяка вечер концерти без да почива! Разберете хора за капиталиста човешкият живот е ценен колко една бронзова монета!