10

кк

преди 10 години

Че как няма да подкрепят протестите в Киев? Нали те се организират от бивши фашистки партии, които по време на Великата Отечествена подкрепяха Хитлер. Защо никой не пише защо Европа и САЩ обърнаха гръб на Украйна, когато им трябваха 17 млрд. долара, за да избегнат фалита? Защото на Европа и на САЩ им трябва паднала на колене фалирала Украйна. Иначе насъскването на хората е по-лесно и по-евтино, разбира се. С 10-ина милиона купуваш 100 "патриота" и... Така не става. И не бива!!!!

9

batko

преди 10 години

А кога герб ще се съсредоточи върху работата си ЗА България? А, сетих се, те 4 години работиха срещу държавата и народа!

8

Зимата на 1932-1933

преди 10 години

Точния брой на умрелите от глад в Украйна не се знае,но се посочват цифри до 7 000 000 души.Наричат го масово убийство на Сталин,Украински холокост или Голодомора.Държавата е населена с над 80 процента украинци.Ако това продължи ще се разпадне изкуствено създадените с терор Титова Югославия и СССР.

7

банкеръ

преди 10 години

Правителството в Киев ще падне,когато Путин нареди.Така бе и у нас няма да забравя как ББ щеше да напляска Путин и след три дни си даде оставката.Тъжното е,че после доидоха други гробари от БКП.Кога ли ще реши да ни освободи отново Амин.Русия държи за топките цяла Европа и това всички управляващи бивши и настоящи и бъдещи трябва да го знаят иначе ресурси няма.

6

Анонимен

преди 10 години

Нашите продажници ''оправиха''нашата държава и вече дават съвети на други.

5

кажете истината

преди 10 години

ГЕРБ защо не осъжда действията на неофашистите, които маскирани, въоръжени с пистолети, с бейзболни бухалки и коктейли *** нападат общежития, жилищни блокове, полицаи и мирни граждани, избиват, убиват и палят!Защо това не се пише в българските сайтове и западната преса?Защото не е изгодно да се пише истината, а това което е удобно.Защо няма един коментар как се обучават и финансират неофашистите които сега вилнеят на майдан?

4

Анонимен

преди 10 години

до 2 ,анонимен И тука да си напишеш репликата нали?Много си празноглав :)Комунистите като вид зачезват към 60-те. После идват партийните секретари и родите им дето се преименоват на социалисти.А от отлюспените и низвергнати социалисти се пръкват сегашните опозиции.Това е положението!

3

Анонимен

преди 10 години

Гарван гарвану око не вади!

2

Анонимен

преди 10 години

комунист власт без кръв не дава

1

Мартин

преди 10 години

Така са им заповядали от чужбина.