30

Dikovski

преди 10 години

Понеже "нашите"депутати са велико нещо и над тях е само господмогат да вършат каквото си искат!Да видим после дали ще декларират тези суми!

29

Анонимен

преди 10 години

ТЪПИТЕ от ГЕРБ в АТАКАААА Сигнализирахте за неуместен коментар

28

Стар Краставичар

преди 10 години

Ама, много ги тегли "нашите" на изток !...и все не могат да уцелят Северна Корея !

27

Анонимен

преди 10 години

Алчните печалбари в парламента ще отидат да целунат и краката на Ким Чен Ун ако получат достатъчно пари...

26

След Бисеров

преди 10 години

В тайван се пере без накисване! Цру и фбр там не могат да стигнат.

25

Анонимен

преди 10 години

Тук не сигнализираме, тук се псуваме!)))

24

Анонимен

преди 10 години

Йовчев разреши ли на патрашкова да вади следващите компромати? Кой, кой, кой, ако не йовчев е в *** на трактора? Те са стари съратници.

23

Анонимен

преди 10 години

Дайте информация какво правят ПРЪДЛЬОВЦИТЕ Борисов и Цветанов Сигнализирахте за неуместен коментар

22

Анонимен

преди 10 години

Гоше, Тайван са много напред с технологийте и могат да ни помогнат, а не като някои други дето само негативни доклади ни пишат. Уж ни давали, пък си го вземали, сторното е геноцид на българите!

21

гошо тъпото

преди 10 години

Да ходят където си искат, само едно не разбирам аз който никога не гласувам защо трябва от мойте данъци а те не са малки да им дават. Всички които ходят на избори да гласуват да плащат те по 20 лв. и да си ги хранят тези ***.

20

Анонимен

преди 10 години

Абе вие луди ли сте? Сега и в Тайван ли е забранено да се ходи? Щели сме да разсърдим китайците?...Тая Йотова от време на време изплюва голямата наденица за да каже по някоя глупост! Йотова, можеш да ядеш вместо мен, но не можеш да ми вменяваш какво да мисля!Поздравявам четиримата депутати за проявената доблест!

19

Дръндер

преди 10 години

А всъщност Петенцето се оказала и писателка : Бърз наръчник за отслабване: Радостта от храненето-това е написала!

18

Дръндер

преди 10 години

от Коалиция за България, от Атака, от ДПС и от ГЕРБ- На някой да му прави впечатление, че няма ни една отсъстваща партия в този кюп? А да-няма от "независимите". И ако пак чуя някой да ми разправя, че тия не са комбина ще му припомня това. Всички партии тук са отрочета на БКП-до една! И именно този случай го доказва!

17

ИСТ

преди 10 години

Народна поговорка - ухилила се като тиква на плет,

16

Анонимен

преди 10 години

Парламентът е бардак на политически проститут.ки.

15

илия

преди 10 години

Евродепутат Йотова го е казала точно - лекомислено поведение. Бих добавил и безотговорно...

14

Сашо

преди 10 години

Отвратително - тези депутати за едната екскурзия са готови да вгорчат отношенията на България с Китай... Прав е бил Миков да не ги пуска!

13

ham hum

преди 10 години

Tazi na snimkata e kurotru6okito na cuganskite glasove v Plovdiv .Eni4arin v jenski obraz .S edna duma obratnata strana na edna moneta ,a ot drugata nadni4a Barekov :)

12

sokrat62

преди 10 години

Йотовааааа, не завиждай на Раева от ДПС, първо тя е по-хубава, второ изпълнява партийно поръчение от Местан и Доган а и явно момичето е по-младо и по-способно от теб. Освен това Местан каза, че няма да прави коалиционно споразумение с БСП от което следва, че вашите опорни точки не важат за членовете на ДПС!!!! И не убиждай, че поведението и е лекомислено, изобщо на Петя не и е било лесно с трима!!!!!

11

Хан Кубрат

преди 10 години

....... А за "ДУПЕтатки" от рода на конкретно посочената Петя Раева , Деница Гаджева , оная русата , дето стои винаги до "лидера" си Болен Лидеров и още сума ти "КАЛИНКИ" , където не им знам имената дори , обаче съм ги виждал по снимки......... Сигурно на всеки нормален и трезвомислещ БЪЛГАРИН му е безпределно ясно КОЛКО ЧАРШАФИ СА ОМАЧКАЛИ И КОЛКО СКЪПО С_ _СИ БЕЛЬО са си купували и сменили за да стигнат до хубавите парички в така наречения "Парламент" !!!!! :( .... Така се "УСПЯВА" тук ! :( !