83

Анонимен

преди 10 години

taq marsha Galeva ne vi li pisna da q snimate

82

сали

преди 10 години

Манолова е прекалено некомпетентна и зависима от БСП ,за да предлага изборният кодекс. Естественно , че предложенията ще облагодетелстват партията - майка и ДПС и няма да има справедлив вот , око този кодекс се утвърди.Гарантирано.Той е продължение на бюлетините от Костинброд , които вероятно бяха изфабрикувани от от така наречената левица.Против този кодекс трябва да се реагира от всички.

81

Анонимен

преди 10 години

Най-добре Манолова и Станишев да се махат от правителството, партията да оглави Първанов и да смени всички турски министри, както и други неподходящи назначения от този кабинет. Орешарски и някои истински добри министри си заслужават да останат и да продължат политиката си.

80

smehurko:))))))))))

преди 10 години

До АнонимниятОт страна на БСП ,ДПС:))))))))))))) който го направиха и успяха с опита си.

79

The king

преди 10 години

Как може да се дава думата на Атанасова? Тази жена загроби здравеопазването, а сега раздава определения, на които самата тя отговаря на 100%.

78

Анонимен

преди 10 години

Защо ГЕРБ седят в парламента и слушат глупостите и търпят всичките обиди и обвинения коитосе сипят срещу тях от хора които са абсолютно деградирали и тотални престъпници? Ето това не го разбирам !

77

vesko02

преди 10 години

Успяли са да го прочетат?

76

Анонимният

преди 10 години

Борисов непрекъснато се опитваше да представи себе си и ГЕРБ като управленски феномен, който винаги е само на една ръка разстояние от властта. И е въпрос само на МАЛКО време да я сграбчи. Много малко. Обаче месеците в опозиция станаха седем. . . . явно ще станат и повече от 7г.

75

glarus 3

преди 10 години

до 75:напротив,"манупулацията" е в кърпа вързана на следващите избори.с тази политика в момента,сами се изманипулирахте и ще го върнете на бял кон другарю,колкото и да се напъвате по форуми и медии.

74

ЕЖКО

преди 10 години

Според комунизъма, всичко е положително. Това ми прилича на ед на курортистка- Полякиня.Когато я запитали,а бе как можа да преспиш с този миризлив ***,тя отговорила: Миризлив ли.... аз пък помислих,че мирише на море.

73

red

преди 10 години

Край! ГЕРБ вече няма да могат да манипулират изборите, това е страхотна новина.

72

Анонимният

преди 10 години

Защо му е нужно на Бойко Борисов да чете Избирателния Кодекс , след като е чел Винету ?.

71

Бай Ганьo

преди 10 години

До червенушко БКП ако закрият ГЕРБ - ще се самозакрият :)

70

червенушко

преди 10 години

Звучи като БКП смятат да закрият ГЕРБ !

69

Анонимен

преди 10 години

Майчето го набута на свинята Фидосова.

68

Анонимният

преди 10 години

Само боговете от ГЕРБ те не могат да приемат факта ,че са бивши:)) Ходят ,като мухи без глави в парламента,извън парламента; в залата ,извън залата ;в барчето ,извън барчето. Нямат и никаква елементарна подготовка за дебат/дискусия в залата. Работят ги по правилата и то много добре. Смачквани са по всеки дебат с аргументи,доводи и логични изказвания.

67

Анонимен

преди 10 години

Мая Манолова е болен мозък ,какви закони пишече и депутатите се наредили там и приемат закони

66

наглост

преди 10 години

Това държава ли е - щом М. Манолова е зам. председател на НС и тя пише законите, заедно с петното, л...ното и под. Най-голямата манипулаторка на избори, заедно с Пеевски, Станишев, Местан и Бареков (със съдействието на Цац.). Какво е новото - турците да идват на талази да гласуват? Това парламентарно посмешище е много просто и нагло.

65

Винету

преди 10 години

Червената прост_тутка явно редовно сънува банкянски кошмари. А кодекса се е объркала в прогнозата. защото ако мине, ще е валиден само до евроизборите, след което ГЕРБ пак ще пише следващият.

64

do 59

преди 10 години

Калинките си стоят.Погледнете в бордовете на енергиините дружества,агенции и министерства.Теэи,с големите връзки пак са на шведската маса.