15

????

преди 10 години

Чудя се след седем години доклади как още не са ни изгонили от ЕС.

14

хм, защото

преди 10 години

видиш ли, извън бг много спазват законите. Хаха, и всички са равноправни граждани теоретично по конституция, а на практика българите дори не фигурират като хора в съзнанието на презадоволените и разложени германци, англичани, французи и всякаква ояла се ЕС-пасмина.хаха, днес гледах в трамвая румънка с 2 деца, разквичаха се, и един германец им даде 2 бонбона, предполагам да млъкнат, а в автобуса пак румънци май планираха да ем оберат, но за щастие излязох от унеса си, и се махнах.

13

Анонимен

преди 10 години

докато гонят 'кака пенка престъпника' заради продажба на домати без касова бележка, а 'павето', 'плъха' или други подобни си пият кафето с шефа на НС и главния прокурор, оправия няма! едните назначават 'калинки', другите правят 'бръмбар-гейт'. 90% от администрацията в България е назначена без конкурс или фиктивен, никой няма необходимото образование, но за сметка на това имат лели и чичовци. същото е в съда, общ. поръчки са мошенически, краде се на поразия. Това ни казва ЕС и ние си го знаем!

12

Анонимен

преди 10 години

Хора! ГЕРБ бяха на власт близо 4 години и нямахме нито един положителен доклад, а преди тях с тройната коалиция беше абсолютно същото. Съдебната система не е мръднала и освен, че сменят някакви си типове по върховете, е повече от ясно, че само 'маскари' заемат ключовите позиции. Всички предложени кандидат съдии, прокурори, шефове на комисии и институции се оказаха свързани с тъмни далавери, офшорки, застрахователи, ДС. Престъпниците бягат, а нашите тук лаят по дребни фигури, за да мажат очи!

11

Анонимен

преди 10 години

до иван..приятелю - точно там е проблема...не трябва да гледаме нещата в черно и бяло, по нашенски..това продължава от 7 години! смениха се 4 правителства..преди 1 година други като теб мърмореха, че заради герб сме се върнали назад, а преди това обвиняваха ндсв.трябва да се разбере, че всички са ЕДНАКВО виновни и ЕК хока ВСИЧКИ!Очевидно е, че всеки един от тези НЕ ЖЕЛАЕ или НЯМА КАПАЦИТЕТ да подобри нещата заради шуро-баджанащина, уговорки и некомпетентност.Този доклад обхваща 1,5 година период

10

sokrat62

преди 10 години

Алооооуууу, не слушайте англичанина бре, урунгела Златанова и Янакито вчера много позитивно четяха доклада, а пък Мазньо екзактно прехвърли топката на ГЕРБ!!!! Гледайте си опорните точки и всичко ще е наред до лятото когато кривоустата стартира екщън-плана за изстрелване на СС - 20 / Серльо Станишков/ в Брюксел!!! Уцелим ли централата в Брюксел, ЕС ще капитулира и .....

9

иван

преди 10 години

Ами след като върнахме БСП и ДПС на власт какво може да се очаква Само маскаради , лъжи и потъване отново

8

Наблюдател

преди 10 години

Мафията е на власт, това е положението!

7

Анонимен

преди 10 години

Ама защо така бе мили хора? Ама моля ви се. Зинаида и Цветлин са чели същия доклад и са прочели, че там ги хвалят, пък вие тук пишете такива грозни неща.Сега като направят и един екшънплан ...Ама моля ви се.

6

Peevski

преди 10 години

Tez ot Evropara mng lagat. Mama taka kaza.!.

5

Абе льольо!

преди 10 години

До Поп ГруюТака се изказват защото хората са тактични, не са простаци като нашите политици! Ако си поне малко умен зад думите им трябва да разбираш: "Направихме голяма грешка да ви вземем в ЕС. Крадете и лъжете като дърти ***! Повече пари не чакайте от нас! Това е последно предупреждение преди да ви изхвърлим от ЕС!" Понимайш...?! ;)

4

Поп Грую

преди 10 години

"...за слабости в областта на законодателството, съдебната реформа и борбата срещу корупцията." - По-конкретно? Тези доклади ми се струват ала-бала. Да излезе Гюнтер или някой друг евро-*** и да каже: "Това и това ме мъ кефи, а това мъ кефи!"Тези доклади са като решения, взети на пленум на ЦК на БКП.

3

Даа

преди 10 години

До БълариМного си прав! ДПС плавно и методично налагат политика на *** на България! Кадърните и образовани хора напускат страната при първа възможност! И всичко това става с глупавото или платено съдействие на БСП и Атака! Сега са си подготвили Бареков да замести последните, че много гафове взеха да правят! Алчни национални предатели! ОСТАВКА НАГЛЕЦИ!!!

2

Бълари

преди 10 години

Сбогом Българио!Дори в Албания скоро корупцията ще е по малка и дори там, честния човек ще има повече шанс за нормален живот.ДПС добре се справя. Скоро всички ще сме бежанци.

1

ХА ХА

преди 10 години

Ама тияевропейци кви са такива? Не слушат ли какво им говорят големите "експерти" Орешко, Станишко и Наместанчо? Тука всичко е ОК и върви по мед и масло! Другари комунисти, оценката на Путин за България сигурно щеше да е отлична, само че ако не сте разбрали, ние сме в училището на ЕС! Лъснаха ли ви голите ***!? Хората за това бяха на площадите! Те в ЕС не са слепи като вашите подръжници да ви се вързват на демагогиите! СЕГА ЩЕ ВИДИМ ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ НА КУКУВО ЛЯТО! НЕКАДЪРНИЦИ ! ОСТАВКА!!!