54

бай Спиро демократа.

преди 10 години

До Barozu-50 постТази кака е толкова некомпетентна,че лично мен ме е срам че я изписвам като кака.Тя е забравила ,че е министър и имаше 3г и 7месеца от мандата на ГЕРБ да приемат нов НК.Тя е забравила,че ГЕРБ предложи Венета Марковска за конст. съдия.Тя имаше и възможноста да промени едно министерство, което от 1989г. не се е променило.

53

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ е една от партиите виновна за този доклад с тяхното 4 годишно бездействие и крадене, така че да не се усмехва дамата министърка от снимката. Че бяхте некадърни, бяхте и още как, правехте се че строите, е построихте 130 км магистрали. Това е с 20 км повече от Иван Костов, който не ореваваше света че строи и открива магистрали. Е, голямо рязане на ленти падаше защото се откриваше всеки километър път отделно. Та те са комунисти и са на всеки километър, не е ли така?

52

кк

преди 10 години

Дяволите четат Евангелието... Ама не само ГЕРБ-аджийските дяволи - всички: червени; жълти; зелени; сини, даже и турско сини....КАК НЕ ГИ Е СРАМ!!!!

51

?

преди 10 години

Тая пък от фотото к'во се е ухилила? Новината я радва?

50

нищо

преди 10 години

нищо няма да чета от статията, заглавието е достатъчно! за едните добър, за другите-лош, а българина в крайна сметка "да духа супата"! всички досега управляващи и управлявали досега трябва безкрайно търпеливия народ да ги издуха! веднъж завинаги

49

Валентин

преди 10 години

За тази партия всичко се дели на наши и ваши. Такова нещо като България за тях не съществува. Та и на доклада през тази призма гледат.

48

мафията

преди 10 години

Държавна сигурност продължава геноцида над българския народ под всякаква форма: БСП или АБВ са оригиналната издънка na БКП/дс,кгбГЕРБ е мутро-милиционерската издънка на БКП /дс,кгб! ДПС е етно-доносническата издънка на БКП/дс,кгбАтака е псевдо-националистическата ,а всъщност проруската издънка на БКП/дс,кгб

47

barozu

преди 10 години

тази селска мома на снимката не знае ли,че в този период и те са били на власт.*** ПО ***, НАЙ ***, ГЕРБЕР.

46

Писнами

преди 10 години

всички са същите маскари, от 2007 до сега колко правителства се смениха и все чакаме някой да ни покаже проблемите, ако може нещо да пропуснат че да си остане по старому, да не нарушине някой интерес.В България и малко дете да питаш, ще ти каже какви са ни кусурите.При желание всичко може много бързо да се промени, ама те едни и съще се въртят около власта, ако не БСП то ГЕРБ, а ние се чудим кой е по крив.Всички са толко ва покварени, че колкото по дълго са горе все ще е същото.

45

Фандупката

преди 10 години

Докладът на ЕК главно отчита страхотната дейност на софийските снегорини от понеделник насам. От утре почва наливането на изкуствен сняг по главните пътни артерии в града. Снегорините са в готовност.

44

Анонимен

преди 10 години

Тези са пълен СМЯХ !!!Що за *** тези ? Все едно Миро Найденов не е бил министър от ГЕРБ.... И не е давал десетки хиляди лева за профили във Фейсбук... А и за това мисля ЕК спря пари по някоя програма....

43

Анонимен

преди 10 години

К. Гочев е много прав! Вижте МС, пълен е с боковисти, тия яко шашавът народа!)))

42

Анонимен

преди 10 години

До Анонимният 37Абе ***,само такъв като тебе не виждащ по-далеч от носа си може да иска само за 8 месеца да се открият 350 000 работни места,доходите да се увеличат два пъти и валутният резерв да се увеличи също с толкова!Не че ми пука за Станишев,но вие герберунгелите сте толкова природно ***,че не можете дори да си представите,какви злини донесохте на България!

41

Анонимен

преди 10 години

До вихърНе е проблем, че не разбира от медицина, защото на нейното ниво (като министър) трябва да е преди всичко лидер и организатор. Лошото е, че Десислава Атанасова не става за друго, освен да крещи (при това глупост след глупост).

40

Анонимен

преди 10 години

Gerb sa proval

39

Анонимният

преди 10 години

Куп лъжи, заявени с каменно лице това е еталонът на поведение на провалените Борисововци.

38

бай Петко

преди 10 години

Има си хас ...!

37

К.Гочев

преди 10 години

Хора не се яжте един други,БЕРБ с/у БСП освен ако не сте на щат към някои от партийните централи. Наскоро посетих родния си град по случай яворовите празници и с почуда установих, че ГЕРБ подкрепят кмета от БСП, срещу което БСП са избрали за председател на съвета - лидера на ГЕРБ. Наскоро ГЕРБ са помогнали в избора на шеф на болницата лице от листата на БСП. Разиграват ни театър, но всъщност са от едно котило. Като разбрах това реших да го пиша във всички сайтове които чета за да се знаят догово

36

Анонимен

преди 10 години

Да не би да има и втори доклад и гейберягите да го четът него? В този за тяхното управление няма нищо добро, даже го четох и по израелски, от дясно на ляво и пак същата работа! Баси тиквите лъжливи!)))

35

ЛОШ..

преди 10 години

ЛОШ ОТ ЛОШОТО ВИ УПРАВЛЕНИЕ - СЕГАШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ОЩЕ ДЪЛГО ЩЕ РАБОТИ ДОКАТО СЕ ВЛЕЗЕ В КРАК СЛЕД УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ - ЗАЩО ПАК СЕ ПРАВИТЕ НА ЧУЛИ НЕДОЧУЛИ.....