9

Анонимен

преди 10 години

До АнонименМного си прав

8

Анонимен

преди 10 години

1Жената на министъра на културата е министър на здравеопазването.2.Любовника на Мая Манолова е министър.3 Жената на Местанминистър.4.Министърът на околната среда е жена на осъден за източване на държавния резерв.6. Министърът на културата има извънбрачно дете от министърката на здравеопазването.7. Министърката на здравеопазването е приятелка на половинката на Станишев Моника 8.Министър на външните работи половинката на серГЕЙ Вигенин.9.Министър на труда е турчин с фалшива диплома.

7

O С Т А В К А !

преди 10 години

ЧЕРВЕНИ МАФИОТИ - О С Т А В К А !СЪД И ЗАТВОР!АМИН!

6

до 6

преди 10 години

Не два мандата мандат и половина! че да няма време за много крадене

5

Анонимен

преди 10 години

има нужда само от две поправки1) задължителон гласуване2) депутат, общинсик съветник, кмет, президент или областен управител не може да бъде повееч от два манддата в управлението.и моног бъроз всичок ще се оправи.

4

A.k.a

преди 10 години

БСП a.k.a на "Б"ея и "С"ергея "П"артията, a.k.a "Б"ея, "Сергеря" и "П"Сихясалия !

3

Анонимен

преди 10 години

целат на Герб е да омаломаважат усилията на БСп, на БСп - да си спречелят някоя и друга седимца иначе по същонстта си нищо няма да променят, само малок ще замажат л----та

2

Никога повече ГЕРБ

преди 10 години

Каква по дяволите е разликата между нов изборен закон и ремонт на стария (покриван на 90% от новия) , че герберастите са се запънали като ла**о при запек ?

1

Анонимен

преди 10 години

Мама ви мафиотска. Има нужда само от една поправка:"Въвежда се електронно гласуване". Всички неграмотници да отпаднат веднага