12

П.Р. Славейков

преди 10 години

В "Песен на паричката ми", П.Р. Славейков е изчерпил темата със стиховете: "Зарад тебе хубавици земат мъже хухловци"...

11

Шоп

преди 10 години

Ако във Франция са 30%, в България си изневеряват поне 50%. По-лошото е, че там си имат постоянни партньори, а тука е кой кого фане.

10

Шоп

преди 10 години

До Джедай Мастър как тоя разплут и провиснал противар на снимката си е намерил доста по-млада и симпатична любовница---------------- И да ти се обяснява, само със слушане нема да се научиш.

9

Анонимен

преди 10 години

Глупости! Моногамия има и при някои животински видове - някои риби, птици, гризачи, маймуни(гибона), лебедите, вълците и т.н., какво остава за човека... Тези приказки за полигамията са измислени заради порно-, секс- и др.индустрии и са оправдания на онези, на които все нещо не им стига - на един - власт, на друг - секс, разнообразие, пари, внимание, самочувствие и ги набавят като въртят партньори.

8

Анонимен

преди 10 години

Ами да ги аплодираме та нали това са "ценностите" на които ни учи ЕС!

7

Чиновник

преди 10 години

До Джедай МастърВиж сега, ясно е, че си се разпознал в коментара ми и това те озлобява допълнително. Гледай по- ведро на живота и не се впрягай чак толкова, нали уж си Джедай ха-ха-ха!

6

Джедай Мастър

преди 10 години

До Чиновника ти пък от къде изникна, джокърче? Като толкова те привлича Оланд, ожени се за него, а не давай оценки за хора, които не познаваш.

5

Monster Koko

преди 10 години

Жените само си усложняват живота с тези простотии за моногамията, в които толкова силно вярват. Моногамия при човека никога не е имало, няма и да има. Просто не е естествена.

4

Голият обяд

преди 10 години

Секса заради самия секс не е никаква изневяра. Нормално е човек да се разнообразява отвреме- навреме. Стига сте мътили мозъците на хората.

3

Чиновник

преди 10 години

До Джедай МастърАбе тоя може да е "дебел и разплут", но очевидно е постигнал доста повече неща в живота, отколкото ти. Явно не е като теб да си губи времето, да плюе по хора, които нищо не са му направили и затова днес ръководи една от най- силните държави на планетата. Жените харесват мъже, които са постигнали нещо в живота си. А от лузърите бягат. Очевидно по тази причина не ти върви с жените и затова няма как да знаеш как и защо ги привличат определени мъже.

2

Анонимен

преди 10 години

До Джедай МастърЕ човека има финансова красота, която ти и аз явно не можем да оценим .

1

Джедай Мастър

преди 10 години

Не само във Франция - навсякъде са си в реда на нещата, но не това е чудното в случая, а как тоя разплут и провиснал противар на снимката си е намерил доста по-млада и симпатична любовница.