81

Анонимен

преди 10 години

Щом кабинетът е доволен от доклада,какво повече да искаме и защо са им кадрови промени,таман вече са се опознали и устроили кой как и от къде да краде.

80

бг

преди 10 години

а тая алкохоличка толкова се е заблодила горката че не знае колко е зле и срам за БГ че това е лицето на съдебната система ................или тя отдавна си няма лице.......СРАМ МЕ Е .......

79

wtf

преди 10 години

Ти го плюеш, то си мисли че дъжд го вали ...

78

Анонимен

преди 10 години

Има нужда от промени ! Върнете Пеевски !!!

77

Strict

преди 10 години

Доволна съм от това, което виждам в доклада, защото може да се напише много ясно план за действие, което ще направим веднагаТази продължава с неадекватните си изказвания, което е нормално за човек с ментални проблеми!

76

22 януари

преди 10 години

Е това му е гадното на тъпия Брюкселски чиновнически език. Вместо да ти каже в прав текст, че си *** до ушите, дава възможност на такива йезуити като този птеродактил да си нагаждат нещата в своя полза.

75

qdosan

преди 10 години

Е, няма по-лицемерно животно от комунягата - и на най-голямата *** ще каже, че е бяла. Как може да се каже, че няма политическа намеса в съдебната власт - има ли нормален българин, който да се съгласи с това.. Да, те сега не се намесват, защото тя си е тяхна.

74

доволен

преди 10 години

Отврат!!!

73

Анонимен

преди 10 години

Мръсни, долни , гадни , нагли *** !!! ОСТАВКА !!!

72

Бай Вълчо от Хисаря

преди 10 години

Ей братоци, какъв е този гущер на снимка?Значи тази вечер ще имам кошмари!

71

Осъзнал се грешник

преди 10 години

Ми то след като кабинетът е доволен от доклада, значи всичко в отечеството е ОК - цъфти и връзва, а от чешмите тече мед и масло. Боже, в каква грешка съм бил до момента да си мисля, че имам някакви проблеми, пък аз неосъзнато да съм бил в рая. Добре, че е Зинаида да осъзная грешката си ... и тази на още има-няма 7 милиона заблудени постоянни жители на рая.

70

Д-р Хаус

преди 10 години

Хуманоидното същество от снимката има тежки здравословни проблеми. Добре би било да се изпрати на специализирано лечение.

69

Анонимен

преди 10 години

Тези хора срам нямат. От какво сте доволни? Не можете да четете между редовете, такива намеци са ви наравили да си ходите, че не е истина... вие сте доволни. Как да не сте доволни, грабежите текат с пълна сила. Вземат се заеми, усвояват се... Няма ли насита лакомията ви?

68

Хектор

преди 10 години

Драги мой Андрешковци,дребни човечета нагаждачи,трещящи ***,чалга столичани бавно пълзящи *** без мнение ТАКА НЯМА ДА СТАНЕ.Всеки иска да се плъзга без усилие и да усвоява евро без последствия без да даде нищо.Във природата това са *** драги мой съотечественици.Съжалявам за грубия тон НО така седят нещата.Промяната започва от теб,от ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС,ние просто не сме хора...........

67

xx

преди 10 години

Не знам коя комбина е ***, но знам че след падането на провителството на ГЕРБ престъпността се увеличи с над 30%, а разкриваемостта падна драстично.Половината плиция на държавата е примъкната в София да брани правителството на пеевски и доган от народната любов.През това време престъпниците вършееят на воля, а медиите на др.пеевски публикуват бодряшки новини, като тези в работническо дело едно време.

66

marin

преди 10 години

КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА, РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ, БОЙКО БОРИСОВ И ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ В *** КОМБИНА Българското правителство заложник на битката ЕНП-ПЕС. Действащият български европейски комисар Кристалина Георгиева /по рождение Сталинка/, изпратена в Брюксел от правителството на ГЕРБ, действащият президент на кръга Капитал Росен Плевнелиев, бившият премиер Бойко Борисов и бившият президент изиграха перфектно картите си. Комплотът между различни интереси този път ще сложи край на управлението на БСП и ДПС. Сталинка Георгиева лично е настоявала в Доклада на Европейската комисия да има сериозни критики

65

vesko02

преди 10 години

До АнонименТова не е етикеция , а наглост.

64

бг

преди 10 години

Баба Яга да не чете опорни точки, а да изчезва с цялата шайка крадци и некадърници, дошли на власт благодарение на Костинбродското риалити, което ни спретна прокуратурата. И там балона се спука. МИСЛЕТЕ ПОВЕЧЕ КАТО ГЛАСУВАТЕ

63

Анонимен

преди 10 години

На снимката - Марсел Марсо пасти да яде!

62

Ambroaz91

преди 10 години

Интересно ми е когато през 2018 година България е председателка на ЕС дали отново ще има доклад.