9

Анонимен

преди 10 години

Надал е добър и възпитан човек и лоша дума за друг тенисист не е казал!Гришо да се учи от него!

8

Анонимен

преди 10 години

Хитлер,гледам никой не ти обръща внимание и не те взема на сериозно,но току що разбрах,че обичаш секса с мъже.

7

Анонимен

преди 10 години

Световен номер 1 не се става лесно!!!!!

6

Анонимен

преди 10 години

Погледнете му лявата и дясната ръка на снимката.Лявата е почти 2 пъти по-голяма :0

5

Анонимен

преди 10 години

глупости -поменил се само победителите през 9е-ет посотяноно имаше сбълъсици между Агаси иСампрас , като не побеждаваше единия побеждаваше другия, нима исакш да ми кажеш че някой от двама те бил по-лош в даден момент? *** някой не е имал ден. И това сес лучва. След три четири дни другият губеше, а пък падналият печелеше.Нима Сафин или пат Рафтър , които бяха много назад в класацията не станаха шамипонии с това ги запомнихме? Човек може да се запомин дори с един успех.

4

Стършел

преди 10 години

Браво и благодаря за това, което показаха и двамата. Надал с неговата психика и физика, разбира се и техника, на Григор Димитров за това, че показа талант и страхотна игра и вярвам, че му трябва още малко опит сред големите в тениса и наистина може да бъде и 1.Браво Григоре!

3

Анонимен

преди 10 години

Евала на Надал за думите му. Не съм запознат с кариерата му, но явно е голям като човек. Имам предвид: "Имах огромен късмет" и "Той има всичко, за да бъде голям шампион. Явно все още си е класа и е голяма хапка за нашето момче, въпреки че този път бяхме много близо до крайния успех. Но големият спортист затова е голям, за да се измъкне и от такива ситуации. Браво и на двамата за големия мач и думите им след него!

2

Hitler

преди 10 години

Григор е *** дори да беше взел още един сет, нямаше да издържи физически на 5-ти сет. Когато сее кауни у Аскуу , Грико сее 1 разда и си почива половин час сее 2-ра и пак 30-ми тука няма почивка и това го съсипва. Няма надежда в него . Парите му Маша ще ги изяде и за родното Аскуу остават само намачканите вестници,че съседа им отпаднал от Надал. Никой няма да го помни Гришко, защото се помнят само победителите. Миналата година кой беше 4-ти на Австралия оупън? Никой не знае. Такае тъмбс даун

1

И ТОЗИ *** ЩЕ БЪДЕ ПОБЕДЕН , ВЪПРОС НА МАЛКО ВРЕМЕ Е , КАКТО И ПОВЕЧЕ ФИЗИЧЕСКА И ПСИХИЧЕСКА ПОДГОТОВКА НА ГРИГОР ДИМИТРОВ