52

Анонимен

преди 10 години

Българските оръжейници си умрат да продават и на двете страни.

51

Куче влачи,диря няма

преди 10 години

Аз наистина не разбирам,какво по-нормално има от това,председател на група за приятелство със Сирия да посети Сирия.БСП се вайкат като обрани евреи,а трябваше просто да разтурят групата,сега бият самара.АБВ са прави,че искат смяна на ръководството на БСП,Станишев толкова се е вживял в европейската си роля,че няма време за БСП,и е оставил левицата на чакалите.

50

The king

преди 10 години

Наистина е много глупаво на сама глава да тръгва и поставя точки за преговори, които трябва да се провеждат от много по-вишестоящи. Идеите обаче не са лоши. Много българи се противопоставиха на приемането на бежанците, защо поне не се опитаме да им помогнем във възстановяването.

49

Анонимен

преди 10 години

До еднаПОЛУЧЕНИ пари

48

VALIANT

преди 10 години

Кой е тоя Страхил Ангелов ??? Малко ли проблеми си имаме в България, а тоя Дон Кихот тръгнал да оправя Сирия! Такива *** вън от парламента и без това там има прекалено много!След кратко време в Сирия ще се оправят, сигурен съм, и ще бъдат много по-добре от нас в България защото имат желание за това...

47

една

преди 10 години

Вие знаехте ли, че тоя е депутат? Виждали ли сте го да взема думата? Или го забелязахте чак сега, когато се разходи до Сирия. Не знам как избират такива и защо ги изпращат. Похарчени пари срещу някакъв скандал. Комунистическа работа!

46

batevale

преди 10 години

....Нито един обикновен гражданин ,като отиде в чужбина ,не го приема президента на съответната страна ! Ангелов вече "пръ*на в автобуса" и да си носи последствията - вън от официално заемани длъжности в държавата ! Избирателите му да си го отзоват ,ако помнят за кой са гласували........

45

Ванко

преди 10 години

Разумеется петата колона на Кремъл у нас величае, тачи и почита потомствения касапин и московска марионетка Асад Втори. Същия заради когото бедна България е принудена да посреща и издържа хиляди бежанци. Заради Асад Втори България губи милиони и милиони, но това няма значение за кремълската прислуга у нас, защото тя служи на Лилипутин, не на българския народ.

44

Одисей 1

преди 10 години

47 а бе ало кой погубва дрввената ти държава , ти в ред лси си бе ,с тава дума за сваляне от власт на един крайно оммпрометиран ред собствения си народ режим , за нищо дриго не става въпрос.

43

Анонимен

преди 10 години

За какво е тоя вой срещу Страхил Ангелов? Какво толкова?! Отишъл? Е, и? Представители на други държави не ходят ли? И не става ли ужасът на хомисида там заради тях, а? Знаем ли ние, ЗАЩО СЕ ПОГУБВА ТАЗИ ДРЕВНА ДЪРЖАВА, този древен народ, обогатил света с личности и култура. Официалните причини са толкова съмнителни. Освен това, НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ОПРАВДАЕ огромните кървави жертви. В САЩ има една крилата фраза : По-добре е веднъж да видиш, отколкото сто пъти да прочетеш. А ние четем само каквото е промъкнато и разрешено на медиите.

42

Анонимен

преди 10 години

СърГей е единствения евреин поддръжник на Хизбула.

41

Мхмм

преди 10 години

А Младенов като ходи в Тел Авив?

40

Анонимен

преди 10 години

Ха сте наказали Ангелов, ха петъчните ОТ ги давам на тиквите! Ония и дупе дават за опорна точка!)

39

Анонимен

преди 10 години

Долу Гоцевата мафия ГерБСП!

38

Анонимен

преди 10 години

Това *** са неуспели комунисти!

37

Анонимен

преди 10 години

I KAKVA E TRAGEDIATA CHE E POSETIL SIRIA????????? ZA6TO NE KVICHAHTE I NE SE PRAVIHTE NA RAZBIRACHI KOGATO BOIKO BORISOV Y CVETANOV SI RAZVIAVAHA BAIRACITE IZ IZRAEL????????? TOGAVA DA NE BI DA HODIHA TAM NA SOBSTEVENI RAZNOSKI???? TOGAVA TOVA NE BESHE TRAGEDIA, TAKA LI???

36

ГЕРБ

преди 10 години

Като няма за какво да се хванем, от мухата слон правим и си създаваме новина. Искаме оставки, предсрочни избори и незабавно връщане на мутрата на власт... пардон, на г-н Борисов! П.П. Г-н Борисов, Нетаняху звънна да каже, че сте си забравили инструкциите в Тел Авив при последното си лично... пардон, работно посещение.

35

Анонимен

преди 10 години

цоциалистите скъпо ще си платят за кражбите и наглостта

34

Бригадир

преди 10 години

Внедрен поради прилика,но разкрил се от глупост.

33

Анонимен

преди 10 години

до Черен ПетърОт Тел Авив така ли ти се струва? Ако е така си видял мираж! Народът ни е с Русия и с Асад!