18

Отлуната

преди 10 години

Чакам още паднали.

17

Registriran

преди 10 години

До Анонимен 17 оная бракма с пробойната ще отиде да защити на баба си фърчилото, нямат чак толкова кураж, все пак във Севастопол е Руският боен флот, а американците там дето бият не ходят, това не ти е Сърбия да бомбандират безнаказано.

16

Анонимен

преди 10 години

Паднал от козирката на стадиона някакъв напушен *** и вкупом еврейскитте мас медии започнаха да вият срещу Янукович,а кога в България през февруарските протести миналата година срещу продажната на цион политическа класа и чуждите монополи излязоха стотици хиляди да протестират и доста хора се самозапалиха и умряха ,къде бяха тези соросови юдео-масонски медии да коментират,затова Янукович мачкай безпощадно соросоидната платена от запада *** която работи срещу бялото християнско население!

15

Анонимен

преди 10 години

Сега оная бракма с пробойната ще отиде да защити "горките" протестиращи от "лошите" полицаи. Затова обикалят в Черно море.

14

Анонимен

преди 10 години

MALKO E EDIN. POLICIATA DA POIZBIE O6TE TAKIVA REVOLUCIONERI. V VEK - BOLSHEVISHKA REVOLUCIA????? TIA SE VZIMAT NASERIOZNO MAI.

13

герберушко

преди 10 години

Поздрав за гербераста "червенушко":"ЕК отново отправя 16 препоръки към България, повечето от тях са същите като през юли 2012-а и оставя в сила наблюдението, без да се ангажира със срок докога."

12

Анонимен

преди 10 години

A BE OSTAVETE GI DA IDAT VE EU to kvo gi chaka i idea si niamat

11

vesko02

преди 10 години

Ненормално е заради власт да избиваш собствения си народ.На какво ще разчитат занапред?

10

червенушко

преди 10 години

Нашето правителство добре е напътсвало Киев как да се справят с демонстрантите ,но и Киев ни е дал дабри съвети как да излезнем от Европа пред вид последния доклад на ЕК

9

уса

преди 10 години

До СексологТи си удивителен идеот .Те заради ей такива като теб в България ще има повече циганни от колкото Българи за вашите социални разбирания те са чуден човешки материал

8

до 11

преди 10 години

"От колонадата на стадиона активистите замеряли силите на реда с бутилки със запалителна смес. Когато бойците от специалните отряди "Беркут" се качили на колонадата, там били останали двама протестиращи. Единият от тях паднал на земята и получил тежки травми."Да, горкия вандал.

7

Анонимен

преди 10 години

Съборили са човека долу,а сега версията "бил паднал"...Гадове проклети комунистически!

6

Анонимен

преди 10 години

Ssed kato Purtin reshava Glasa na Ukraina ukraincite sa dalech ot osashtestvqvaneto za priseidinqvaneto im kam Europeiskiq saioz !

5

Фашистващи

преди 10 години

хулигани, кланящи се на бандитите от отрядите на УПА, воювали на страната на Германия, зверски убили над 200 000 поляци, евреи, украинци. Наследниците на Бандеровците даже американските евреи ги отричат. Но тъй като са насочени срещу изконното руско население на Украйна, която е част от Руската държава са маша в ръцете на русофобите от САЩ, Брюксел, поляци, прибалти.

4

БЕРИЯ

преди 10 години

БЪЛГАРИТЕ ПРОСТИ,АМА УКРАИНЦИТЕ ,ХЕМ *** ,ХЕМ БОЙ ЩЕ ЯДАТ . КАК ДА ГИ НАРЕЧЕМ ТЕЗИ УСТРЕМИЛИ СЕ КЪМ ЕВРОПА ***,КОИТО ХВЪРЛЯТ ЗАПАЛИТЕЛНИ БОМБИ ПО ПОЛИЦАИТЕ СИ. ТА ТЕ СА НА РАБОТА . АКО НЕ ИМ ИЗДЪРЖАТ НЕРВИТЕ И ИМА ЖЕРТВИ ,ЦЯЛАТА ВИНА ТРЯБВА ДА ПОЕМАТ ,ЕС И САЩ,КОИТО ПОДСТРЕКАВАТ И ЛЪЖАТ УКРАИНЦИТЕ. КЛИЧКО СЪМ ГО ОТПИСАЛ ,КАТО СПОРТИСТ И СЛАВЯНИН ,ТОЙ ЩЕ ИЗБЯГА ОТ УКРАЙНА ,ЩОТО Е НЕМСИ ГРАЖДАНИН. ДА МУ МИСЛЯТ,ГОРКИТЕ ПОДВЕДЕНИ ПРОТЕСТЪРИ.

3

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен3--няма лошо--едно соросоидче по -малко!!!

2

аз съм българче

преди 10 години

И един от *** си е получил заслуженото. Трябва да си пълен психопат да замеряш хора, било то и полицаи със запалителна течност. *** дори са си направили катапулт за мятане на ***, видеото го има в youtube.

1

Kreti

преди 10 години

Бой и смърт за *** те са по *** парчета водени от Сорос и парите му но ги взимат *** на друго ниво не на глупците биещи се по улицата. Папаш пуканки пред телевизора и гледаш бой Сорос плаща , а балъците са в ареста или в болници биещи се за идеята или за жълти стотинки.