8

Emo

преди 10 години

Боурище я подготви и проведе сделката Свинята - министър Николай Свинаров от НДСВ - това защо ни го спестява автора на материала. по същия начин продада и военното поделение където е мол Ситняково за 14-15 млн. лв., от самолетите Пилатус гушна 22 млн. евро, а неговия приятел Август Мичев, назначен от него за главен мениджър на министерството на отбраната го хванаха в присвояване на 750 000 долара. И още десетки корупционни сделки, сваляне от въоръжение на МиГ-23 с неизтекъл ресурс и т.н.

7

Анонимен

преди 10 години

Цяла авиационна писта оценена на около 400 000 евро!?!?!?!?!?!?!? ДАЛАВЕРА,ДАЛАВЕРА,МАЙКО НА БИЗНЕСА И ПРОГРЕСА/само за някои в държавата ни/.Този оценител да не е завършил образованието си в Руанда или Буркина Фасо бре??Че, това е цена за изпълнение на един километър калпава магистрала,а ТУК говорим за техническо съоръжение-АВИАЦИОННА ПИСТА с всичките му екстри!!После,ЗАЩО БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ СА БЕДНИ??От ПОДАРЪЦИ БРАТЯ,ОТ ПОДАРЪЦИ!!!

6

Анонимен

преди 10 години

Не е проблем, че е продадено за 106 жилища, а че е далеч-далеч под пазарната им цена. И най-лошото, че е очевадно...Абсолютно беззаконие, привилегированост, но и търпимост от страна на избирателя, което се корени в липсата на образование.

5

Анонимен

преди 10 години

До 6Иде реч за над 1000 дка. демек 1 млн кв.м. топ земя в регулация, в Божурище и земеделска земя неможеш да купиш под 20 лв. кв.м. , а иначе сделката я направи Царя докато гл. секретер на МВР негово величество свети свети Бойко и Борисов ги хващаше а те ги пускаха ;)

4

Анонимен

преди 10 години

Това "летище" не става за нищо, освен за автомобилни гонки. Пак добре са го разменили. Какъв паметник на културата може да бъде една бетонна писта, смешки.

3

g

преди 10 години

До номер 1.О колко си *** виж за кой години става въпрос рязана карабина такава.Тогава бяха пак вашите ибрици на власт.

2

Див аграр

преди 10 години

Близо до Монтана се намира бивше военно летище , в село Габровница. Едно време беше изтребителна авиобаза, с жилищни блокове за служещите.Там кацаха и транспортните самолети от Русия, които докарват уранови прътове са Козлодуй, мисля, че ремонтираха и удължиха на времето пистата, за да може да каца и излита даже и "Руслан".Познайта какво стана.Сега е в руини,разграбено и безстопанствено, както и самата държава, а струва милиони...Ракетите тук ги рязаха едно време, като не ги щяха из цялата стран

1

Румен

преди 10 години

Що не ме учудва? есе пак е по време на БСП мандат. Заменките са отново на мода.