129

К.Колев

преди 10 години

Страх... Поддръжниците на режима на Пладнеш Обирщарски направиха сметката и тя не излезе... Не чуха народа пред парламента, ама ще го чуят през май. Стискам палци на Първанов да натрие носа на Сер гей.

128

Тасе В.

преди 10 години

ГЕРГОВ ПО Би Ти Ви . БРАВО ГЕРГО ! БРАВО !!!

127

ПЛЮШКИН

преди 10 години

ДАВАМ ГАРАНЦИЯ 1% ЗА АБВ НА ИЗБОРИТЕ !

126

жулиен

преди 10 години

Първанов и АБВ са един реален шанс за България да излезе от омагьосания кръг на противопоставянето между обикновените българи като избиратели в интерес на олигарсите и мафията.Това противопоставяне се подхранва от олигарсите и политическата мафия,което цели българина да бъде все по-беден,все по-непросветен,все по-болен и уязвим.Тази картинка по силата на природните закони прави дерибеите на българския преход все по-богати,по-лакоми,по безочливи и арогантни.Да използваме шанса,който ни дава АБВ.

125

К.Иванов

преди 10 години

Кой да го изрита. Погледнете ги на кадрите. Когато си стигнал толкова високо не от стъпало на стъпало, а от легло на легло си пазиш парцалите, пардон чаршафите.

124

П.Петров

преди 10 години

Комунистите отдавна трябваше да изритат Станишев поради некадърност, зле прикрита злобливост, подчиненото положение, в което постави БСП пред ДПС и бАТАКА, само и само да си задържи поста. БСП я докараха до там, че да лазят покрай масата на Доган за огризки.

123

П.Петров

преди 10 години

До Анонимен 129.Честен ляв е като арменец хамалин и евреин миньор.Колкото до това, че АБВ не е червено ДСБ, то няма и как да стане. За тази работа трябва да има професионалисти, а професионализмът на червените е само в демагогията, дезинформацията и кражбата на държава и частна собственост.

122

Анонимен

преди 10 години

АБВ срещу БСП вече спечели Пернишка, Плевенска, Хасковска, Кърджалйска, Разградска, Шуменска и Търговищка и Силистренска област. Честните ляво-ориентирани българи да побързат, щото хубавите места в АБВ ще свършат бързо. Не мислете за АБВ, като червеното ДСБ. Тандемът Първанов-Калфин е аналогичен на тандема Борисов-Цветанов - АБВ е партия с бъдеще.

121

Факти

преди 10 години

"Ръководството на БСП изпълнява решения, които се вземат другаде, то е в тежка зависимост". Решенията се вземат от един много тесен кръг посветени, даже ако щете и не от ръководството на БСП. Ръководството на БСП е в тежка зависимост - казвам думата съвсем ясно и убедено. Кой е този, който разпъва медиен чадър над председателя на БСП? Отговорът на този въпрос ще даде отговор на въпроса - кой направи злополучната номинация за шеф на ДАНС през лятото на миналата година"

120

Asanov

преди 10 години

ei, kak iskam tasi hubavica da ide v eu parlamenta...golem maitap ste padne tam...

119

Анонимен

преди 10 години

Иначе какво ще им спретнете с пеевски и йовчев?

118

Анонимен

преди 10 години

Червени ***!!

117

НЕМА СТРАШНО ,!!!

преди 10 години

КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ЦИРК , ПРОДЪЛЖАВА!!!БОРБАТА ЗА ВЛАСТ И ПАРИ , ЩЕ ПРЕРАСТНЕ В ЕПИЧНА КОМУНИСТИЧЕСКА БИТКА!ТОЗИ КОЙТО ИМА ТЪРПЕНИЕТО И ХИТРОСТТА ДА ГИ ГЛЕДА ОТ СТРАНИ ,ЩЕ Е КРАЙНИЯ ПОБЕДИТЕЛ!ТОЧНО ТАКА ПОСТЪПИ И АМЕРИКА , КОГАТО СЕ СБИХА ДВАМАТА СОЦИАЛИСТИ ...СТАЛИН И ХИТЛЕР!ТОЧНО ЗА ТОЗИ УМ И РАЗУМ ОБИЧАМ ЕВРЕЙТЕ!/те са солта на земята/КОЙТО ВОЮВА ПРОТИВ ТЯХ----УМИРА!!!

116

Анонимен

преди 10 години

Каква другарка може да е тази псевдосоциалистка?! В БСП има истински социалисти, които се тъпчат от богатия елит начело със Станишев, тази госпожа е подигравка за левицата!

115

гешев

преди 10 години

на изборите какъв цирк ще е, бедна ни е фантазията! не флашки, а цели харддискове ще излязат и не тефтерчета, а цели томове! само мераклии да слушат и четат да има!

114

съдия от Страстбург

преди 10 години

Такова чудо никъде в Европа няма да се търпи. Частни коли подслушват , журналисти клеветят и политици доносничат-пример Мая Манолова. Всичките щеше да са в затвора. Но при нас са на власт. Пример БСП-ДС.

113

Анонимен

преди 10 години

В изказването си, другарката каза, че е вярваща и в църквата поведението на АБВ се нарича разкол. Каква вяра, каква църква споменава! Нали те забраняваха църквата и атеизмът им беше мото! Нали партийните другари само чакаха да видят някой на църква или да разберат, че си е кръстил детето! Няма нужда да копират Сирия и С.Корея. Похватите им бяха същите! Лицемерието им е безгранично! Сега треска ги тресе! Малко е!

112

М да

преди 10 години

Цветомира Стайкова, чието име нашумя като член на бандата на шестимата за кражба на 17 милиона лева европейски пари за благотворителност в земеделието, се връща в ресорното министерство. Това научи 19 от източници в ДПС.За онези, които са забравили прелюбопитната история, напомняме фактите. Архиви с оригинални документи бяха намерени при операция на ДАНС през 2010г. в домовете на служители на фонд "Земеделие", срещу които прокуратурата образува разследване. Предположенията бяха, че става дума за организирана група за изнудване на кандидатите за еврофинансиране. Шестимата чиновници, чиито ка

111

Анонимен

преди 10 години

Хохерер в затвора а приятелят му Сер гей Станишев вожд и учител на европей ския социализъм Слепи ли са пресата и телевизиите в *** Сергей ти си само за затвора марионетка кукла а страхливата 4 та власт мълчи позорно дори и Бюреков без цензура СТРАХЛИВЕЦ..И пак се стреми към европейският парламент.На кол да бъде наврян до май месец.

110

Анонимен

преди 10 години

Цепииииии, колкото повече, по-добре!